A 72 éves műsorvezető úgy látja, nem vesszük komolyan a járvány második hullámát.

Rózsa György kiakadt a maszk nélküli vásárlókra
Fotó: Youtube/FIX Tv

Nemrég odáig fajult a helyzet, hogy egy üzletben panaszlevelet kellett írnia Rózsa Györgynek a járványügyi előírásokra fittyet hányó vásárlók miatt – írja a Ripost.

Most, hogy itt a járvány második hulláma, szerintem az lenne a minimum, hogy a drogériában dolgozók és a vásárlók számára is kötelező legyen a maszkviselés. Amikor bementem, kapásból a hat vevőből három fiatal csupasz arccal járkált az üzletben

- mondta Rózsa György, aki először a fiatalokat kérte meg, hogy húzzák fel a maszkjukat, majd az eladóknál is szóvá tette, miért engedik be így a vásárlókat. 

Miután válaszul azt kapta, hogy az eladók csak ajánlhatják a maszkot, kénytelen volt tollat ragadni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Gazella
Kár gyurika.. ugyanis a maszk nullát ér, pláne ha fogdossák ... arról nem beszélve, hogy nem cserélik idöközönként.és amit megfog a beteg vevő árut, úgy is elkapható plussz benne van a levegőben. A vízcsatornát meg hiába szűrik abból nem tünik el az állitólagos vírus.
Namely
-Miért nem visel maszkot?
-Mert nincsen farsang.
Gyütt Mönt
@Gazella: fölösleges belekeverni, hogy a vevő megfogdossa az árut, az nincs összefüggésben a maszk viseléssel. A maszk használatával azt éred el, hogy amennyiben tünetmentes fertőzött vagy, nem adod tovább a vírust.
www.youtube.com/watch?v=fKGHNruMZ28&feature=share&fbclid=IwAR1A1SizDVgAkffytAK1UTdxSGUBXEzKIPujnQUPxH6g05uM-Nfkyk7jhjU
Gazella
@Gyütt Mönt: úgy hogy ha virusos valaki es tele van a maszkja virussal es allandoan tapogatja, a virusos kezevel megtapogatja az arut. Stb. Ennyi

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.