Újra pályázható lesz a Budapest 92,9 MHz frekvencia, mert a médiatanács ismételt jogsértések miatt nem újította meg a Klubrádió jogosultságát – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a Klubrádió hétéves működése alatt többször – köztük egyszer ismételten – megsértette a médiatörvény rendelkezéseit, amelyek miatt a médiatanács különböző jogkövetkezményeket alkalmazott.

A médiatörvény szerint a médiaszolgáltatási jogosultság megújítását kizáró ok, ha a médiaszolgáltató a működése során a médiatörvény rendelkezéseit ismételten vagy súlyosan megszegi. A médiatanács ezért nem hosszabbította meg a szolgáltató 2021. február 14-én lejáró jogosultságát.

Az ismételt jogsértéssel érintett határozatokat a Klubrádió tudomásul vette, bíróságon nem kezdeményezett jogorvoslatot, a bírságok összegét befizette

- írták.

A grémium szerint a budapesti 92,9 MHz frekvencián folyamatosan közösségi rádiónak kell működnie, ezért a tanács megkezdte a frekvencia hasznosítására irányuló pályázati eljárás előkészítését – írja az MTI:

Az ismételt törvénysértés ellenére a jogosultsággal jelenleg is rendelkező Klubrádió szolgáltatója is benyújthat pályázati ajánlatot.

Hozzátették: a médiatanács elfogadta a Győr 96,4 MHz körzeti rádiós frekvenciapályázati felhívásának tervezetét közösségi jellegű használatra, és hozzájárult ahhoz, hogy a Karc FM Média Kft. a Sopron 98,4 MHz frekvencián két hónapos haladékkal, legkésőbb december 8-án megkezdje közösségi adását.

A Media1 hozzáteszi, a mostani fejlemény azért is meglepő, mivel a Klubrádió vezérigazgatója korábban azt nyilatkozta a Media1-nek, hogy nem követtek el olyan jogsértéseket, ami alapján felmerülhetne, hogy ne kapnának hosszabbítást.

A Klubrádió nem először kerül bizonytalan helyzetbe. Korábban a Médiatanács többször megpróbálta már elnémítani a rádiót. A Klubrádió korábbi vitái során utcai demonstrációval tiltakoztak hallgatói az elnémítási kísérlet ellen – emlékeztet a Media1.

Forrás: Media1, MTI

Címlapkép: Kovács Tamás/MTI

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Na mit nem csináltak még ki ezek a rohadékok???
Hogy dögölnének már meg előre a fővezérrel.
Hogy ezt még a covid se tudja elkapni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Na mit nem csináltak még ki ezek a rohadékok???
Hogy dögölnének már meg előre a fővezérrel.
Hogy ezt még a covid se tudja elkapni.
Shikari
Nehogy már engedjünk ennek a nemzetellenes, liberálfasiszta csürhének! Amelyiknek ez nem tetszik, már el is indulhat oda, ahol szeretik a nemzetgyűlölő kis fosokat!
tudode
Hasonló ahhoz az információáramlás, mint amikor a kutya elkezd hasonlítani a gazdiKÁJÁRA!
.
A regnáLÓ kormány milliárdokkal tömi az un. jobbos orgánumokat, amelyek esti megtekintése elviszi azoknak az álmát, akik próbálnak belelátni a bel- és külpolitikába, és összerakni, hogy egyáltalán mi újság a faliújságon!
.
A térfoglalásnak ekladáns példája a HírTV elfoglalása!
.
------ Az állami média finanszírozása – tiltott állami támogatás?
.
mertek.atlatszo.hu/az-allami-media-finanszirozasa-tiltott-allami-tamogatas/
-----------------------------------------------------
.
Tehát néphülyítésnek sok(k), objektív tájékoztatásnak 00, ahová az ellenzéki politikusok be sem tehetik a lábukat, ha mégis fizikai inzultusban volt/lesz a részük, miközben a semmitmondók minden héten, akár a hét minden napján nyomhatják a süketet:
.
A tévé székházban az ellenzékiek fizikai bántalmazása
.
www.youtube.com/results?search_query=varj%C3%BA+l%C3%A1szl%C3%B3+a+f%C3%B6ld%C3%B6n
----------------------------------------
.
Miközben a közel objektív orgánumoknak át kell menni koldus üzemmódba!
Horizont
@Shikari: Lehet, hogy te ezért pénzt kapsz, lehet hogy felfogadtak és megmondják mit írj.
lehet magadtól írsz ennyi baromságot lehet, hogy ennyire szektás gondolkozású vagy. De lehet bármelyik is de mond meg nem szégyelled magad, hogy soha nem gondolkozol egy kicsit sem, soha nem használod a saját gondoltaidat? Számomra ez olyan döbbenetes.
csak úgy....
@Shikari: tibim,te vagy nemzetellenes! te mást se csinász mint itt hülyeségeket firkálsz és élösködsz a nemzet a nép nyakán! eriggy dógozni!
jesz
nem tudom hogy jön ki ebből a klubrádió, a tarhálás már kevés...baromijó ügyvédjük van, de ha ki akarják golyózni a rádiót, akkor kifogják...

-titkár úr! Közelegnek a választások, hívja össze a csapatot, legyenek rajta, hogy ne lázíthasson ellenünk Bolgár... Akkor jelentsen, ha azt tudja mondani, hogy a klubrádió pipa...elmehet!
-értettem, azonnal intézkedem...
Jozefina
Ami a kormánynak nem kedves, azt be kell tiltani, bármi áron!!!??
Clavigo
@Shikari: Miről beszélsz,te megélhetési székely bohóc ??
Shikari
@Horizont: Számomra az a döbbenetes, amikor a Klub Rádió és drága Bolgár úr a magyarság ellen, szektás kis sunyi érdekekért, a nemzet ellen uszít! Aki nem tiszteli a magyarokat, nincs semmi keresnivalója itt! Ez gondolom egyértelmű és világos!
Shikari
@Clavigo: Anyádról, hogy mennyiért űzi az ipart, kis köcsög! :-))))))))))))))))))))))))))))
Horizont
@Shikari: A Klubrádióban nem csak Bolgár van már bocs. Az egyetlen rádió amely szakmailag úgy működik ahogy egy rádiónak kell. Nem csak politikai műsorok vannak benne. Persze ha nem hallgatod soha akkor megértem kőkemény véleményed. Hajrá pajti...csak így tovább az orbáni úton.
Clavigo
@Shikari: Csillapodjál székely bohóc,,nem otthon vagy.
Nessy
@Jozefina:
Hiányzik még pár katolikus, és népnemzeti adás. Bár nekem nyolc, mert valahol egy polc mélyén van a rádióm.
Namely
@Horizont: Hogy mit kellene írni?
Pl, hogy törölték a kommetemet. :DDDDDDDDDDDDDDDDD
A szólásszabadság, ami persze csak a csúnya diktatúra által van elnyomva, itt biztosan ünnepelve van, és a kritikai észrevétel, biztosan nem lesz törölve.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Horizont
@Namely: hol törölték a kommentedet? Itt?
lusta
Sutba kell dobni minden erőlködést és átállni az internetes rádiózásra. Lengyelországban épp most történt egy hasonló eset. A közszolgálati rádió Trójka adását megcenzúrázták, mire az újságírók egy része elhagyta az adót, másik rélze ki lett rúgva. A legfrisebb mérések szerint soha nem volt ennyire alacsony a hallgatottsága a Trójkának. Persze nem csoda, mert tényleg hallgathatatlan lett. Ellenben a távozók létrehozták a Nowy Świat Radiót. nowyswiat.online. A rádiónak egyre növekvő a hallgatottsága. Ezt a hatalom nem tudja sem kontrollálni, sem letiltani.
Horizont
@lusta: Én pont a Klubrádió miatt vettem egy internetes rádiót a konyhába, mert főzés közben ott hallgatom. Félek hogy ha csak az interneten maradnak ott nem lesz annyi hallgatójuk annyi reklám se és amit gyűjtenek nem lesz elég.
Namely
Elnyomás van!!! Rendezzetek gyűjtést! Béreljetek ki egy helyet, rendezzetek színdarabokat az elnyomásról, minden nap kis szösszenet az épület előtt piros szalaggal, néha 1-2 vidám falnak/csukott ajtónak való rohanással...
Benny Hill Show!
:D
UI: bár igaz, hogy most minden nap maszkabál van az utcán, de a covicc után is pls tartsátok meg az előadásokat!
Namely
@Horizont: igen itt. Tudod, amire korábban válaszoltál is. :D
Horizont
@Namely: Kizárt. Itt nincs moderátor. Nem törölnek soha senkit. Kérésre se. Sajnos. Úgyhogy valami technikai baki lehetett.
lusta
@Horizont: 1. A külföldön élők gyakorlatilag eddig is csak az interneten keresztül hallgathatták.
2. Magyarországon a Klubrádió vidéken gyakorlatilag foghatatlan. Interneten viszont eljut mindenkihez. Nagyobb szabadsága van. A Trójka már 2 hónapja megy és az egyik pozitív példa, hogyan kell ezt csinálni.
3. A reklámok eddig is igencsak gyéren teljesítettek.
4. A 2022-es kormányváltásig kell csak kibírni, utána remélhetőleg normalizálódik a helyzet.
RonaGyuri
hiába no rendszeresen Őfenesége sértésben voltak bűnösök: gondolkodni merészeltek! =))
Shikari
@Horizont: Meséld már el nekem, honnan tudod és hogyan vagy képes elbírálni egy rádió "szakmaiságát"?
csak úgy....
@Shikari: ugyan ezt töled is lehet kérdezni csak fordítva,te ostoba !
mesélj a te "szakmaiságodról" te mezei pocok.
sgl
"Csupasz kézzel operált káosz
És a Messiást megkaptuk 2020. március 30-án.
Már megint van egy Messiás, de ez nem Rákosi.
Nem, nem, ez maga Orbán Viktor.
Hogy ki ő? Ő maga a turáni átok az országon.
2010 óta tartja sötétben és rettegésben, kiszolgáltatva, gyűlölet és széthúzás közepette az országot.
Az ő jelleme, hitvallása (már ha van ennek az embernek bármilyen hite ), moralitása, gyengesége, uralkodni vágyása, a mások gyűlölete, a hazugság igazságként való „elhajlítása”, mások kihasználása, a mások hátán való érvényesülés uralja most a magyar ugart.
Mert erre van most igény (?)."
Kolozsváros
Horizont
@Shikari: Jajj istenem! én azért vettem internetes rádiót, mert a többi csatorna számomra hallgathatatlan volt. Állandó zene, reggeli műsorban röhögés vég nélkül. Szerinted csak politika van a Klubrádióban? nem egy csomó politika mentes műsor ami engem érdekel. Hagyományos rádiózás, ha ez neked mond valamit. Beszélgetős!!! Rád férne ha néha bele hallgatnál ezekbe.
Élőben a városból-közlekedési
Szombat délelőtt Kun Zsuzsával-kulturális, beszélgetős
Könyvklub
Hangjáték
Világtalálkozó
Dobszerda
Utcafront-építészeti magazin (kedvencem)
Kovátsműhely-zenés kultúrtörténet
Szóval jó lenne ha tájékozottabb lennél. De ha nem megy kérdezz bátran segítek.
SystemError
Egyre több a jel, hogy a színfalak mögött nagyon szarul áll a fidesz.. :)
justhpeter
@Shikari: Ne hidd ha valaki azt írja neked,hogy már teljesen le vagy épülve. Folytasd csak, amit ma művelsz attól van még lejjebb is, nem kell feltétlenül ragaszkodnod a NER szintjéhez. Rá kellene szoknod az ájtatos pofával való lopkodáshoz és akkor a kleptokrata-nemzeti-keresztény kormánypártok felfigyelnének rád és beléphetnél birkának.
Shikari
@Horizont: Valószínűleg a felhasználási szokásaink nem azonosak. Amiket felsoroltál itt, azokat többnyire a tv-ben sem szeretem nézni, így rádióban sincs kedvem hallgatni. A rádió számomra a zene, de ott azt is ritkán hallgatok. Inkább a Youtube. Bolgár úr beszélgetős műsorait régebben hallgattam hazafelé jövet, de csak azért, hogy ezt a mérhetetlen magyarellenes elvakultságot megértsem a részéről!
Valószínűleg attól ennyire különböző tőlünk, mert a genomja nem hasonlít a magyarokéra! :-) Más magyarázat nem létezik arra a gyűlöletre, amivel ráhörög mindenre ami nemzeti és magyar!
Shikari
@justhpeter: Esetleg van önálló gondolatod is, vagy csak a liberálfasiszta sajtó előre megrágott rágalmait vagy képes visszaadni? :-)
Azért írom ezt, mert eddig bizonyítékkal nem tudtak előjönni, csak szörnyülködéssel és te is azt teszed!
Nessy
Már sikítófrászt kapok ettől az állandó "népnemzeti, magyar" szövegtől!
Pl. nem szeretem a Dáridó, a Dankó, a Kossuth rádió műsorát, akkor most hontalan piréz vagyok? Mindenki hallgassa azt, amit szeret, és fogadja el, hogy más műsor is létezik! Virágozzék száz virág!
Clavigo
@Shikari: Nagyon buta vagy Csicskarescu,,mint a rosseb, te bádogszékely román. Le kellene már állnod a cujkáról,,gyagyás.
csak úgy....
@Shikari: az önálló gondolatoknak te vagy szükiben tibim! :(
hozzád passzolna a süsü a sárkányból a föszerep!
csak úgy....
@Nessy: rejakcojós dógokat nem nézhet és hallgathat az elvtás és elvtársnö mert az nem hazafijas,bé köll zárni mindent a nemzethi dohány és piabótokon kívü,hogy megent az erkölcs és jó modor meg hazaszeretet és orbán uralkodhasson.
namihami
Ne verd bele az Orbán orrát a saját és társai [email protected]ába, mert azt nem szereti. És ha nem szereti, akkor morcos lesz. Akkor jön a kisegítőszemélyzet és felvidítja a Kedvencet. A módszer változhat, de az irányultság állandó. És ez, így a választás közeledtével még mosolygósabbá teszi az Istenüket.
Most jön az, hogy megmarad a ""Klub Rádió"" csak a vezetés módosul egy cseppecskét. Mondjuk Stefka, Zöldi, Janák(?) Kata és társai lesznek a vezetésben. És persze a Trombitás (Frédi).
Néhány ""új pályázat"" és máris ismét országos rádió lesz. Még a adók teljesítményét is lehet némileg feljavítani, hogy kedves határontúli ""igazmagyarjaink"" is hozzájuthassanak. Kell a voks.
Horizont
@Shikari: Nem értelek. Te nem szeretsz ilyen műsorokat, nem lepődtem meg. De miért gondolod úgy hogy majd más megszabhatja hogy senki ne hallgasson ilyet. Gondolkozz már ember.
Eriksson
@namihami: Ne izgulj, jön.a SZER, hogy a "kedves határontúli ""igazmagyarjaink"" is hozzájuthassanak." a napi friss hírekhez.
Egy ajtó becsuk, egy másik kinyílik.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
evacica
Orbánról tudjuk, nem egy úriember, nem államférfi, ha nem egy középszerű politikus, aki betegesen imádja a hatalmat és a pénzt!Nem tűri a más véleményt egy igazság van az az övé! Amihez nyúl vagy eltűnik, vagy tönkremegy! Minden aljas dologra képes a hatalma megártása érdekébe! Ez amit a klubrádióval folyamatosan művel, amit tulajdonképen a hallgatói tartanak fenn képtelen elviselni, hogy nem őt dicséri, hanem az igazat mondja! Ilyen egy piti kisstílű politikus!Nem hagyjuk, hogy a Klubrádió eltűnjön mint a Népszabadság! Akinek el kéne tűnni az Orbán de örökre!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Shikari
@Horizont: Természetesen, aki szereti a magyarok elleni agresszív műsorokat, menjen olyan országban, ahol ezt kedvelik! Van ilyen pár!
Horizont
@Shikari: Szoktál nézni Hír tévét? Mert én igen. Na ott vannak agresszív kirekesztő műsorok.
Sorolj már fel agresszív műsorokat mikre gondolsz. És kikre gondolsz amikor magyarok elleniekről beszélsz? Már nagyon uncsi hogy állandóan rébuszokban írsz egyetlen konkrétum nélkül állandóan csak libsibolsizol, de egy értelmes kommented nincs a fröcsögés, köpködés, uszításon kívül. Pénzt kapsz ezekért? Ciki, nagyon ciki.
Definiáld ezt: 2020. Libsibolsi. na hajrá...
Clavigo
@Shikari: Megjöttél Csicskarescu ?
Nessy
@Shikari: Etalon: Bayer, Bencsik, Stefka és tsai. Irodalmi stílus, ragaszkodás a tényekhez, mások véleményének tiszteletben tartása! Ja, ezek nem ők?
Clavigo
@Shikari: Megjöttél, buckalakó ?? Idióta lápi székely...
Shikari
@Horizont: Rónai Egon műsorait kedvelem. Néha belenéztem Fiala förmedvényeibe, de azok vállalhatatlanok.
Szerintem így is érted, kikről írok, de többet majd akkor, ha szólásszabadság lesz Magyarországon!
Shikari
@Nessy: Mindenkinek olyan stílusban és hangnemben válaszolnak, amit az illető kiharcolt magának! Nagyon helyesen.
Nessy
@Shikari: Már elnézést, de ki kérdezi ilyen stílusban a Hír tv "sajtóklubját?
Ők saját maguk választják meg a témájukat, és egymással beszélgetnek a saját "irodalmi stílusukban!" Náluk nem probléma a pár millió ember sértegetése, az uszítás. Jó, hogy nem kötelező nézni.Még!
Shikari
@Nessy: Nehogy már áldozat legyél! :-) Az ellenzék- ellenség felelős a közbeszéd eldurvulásáért! De vastagon!
Nessy
@Shikari: Nem vagyok áldozat, mert kikerülöm a tisztes társulatot!
Tudod, ez a "mások vittek rossz utakra engem" egy slágerben jól hangzik, de naponta erre hivatkozni, gyenge jellemre vall.
"Igyál még egy pohárral és fogd a nyuszira!" Légy vulgáris, hazudj, és fogd az ellenzékre!
Horizont
@Shikari: hahahahaha tényleg?
Ki ásott árkot hazánkban? Na ki?
Hát imádatod tárgya, vagy trágya :))
csak úgy....
@Shikari: nagy a pofád munkakerülö barátom!
Shikari
@Nessy: Észrevehetted, hogy kizárólag a személyeskedő mocskos szájúakkal trágárkodom! Ok és okozat!
Shikari
@Horizont: :-) Nyugodtan élj csak a kis gyűlölködő világodban, engem nem érdekel!
legott
Vágd magad alatt a fát.
Mert megérdemled!
legott
Az erkölcsileg Péter szerint a világ...Csak azért nem öllek meg, Péter, mert nem érsz annyit!

www.youtube.com/watch?v=RTBE7FekTxk&list=RDLpkRJ5xloyw&index=8
Horizont
@Shikari: Én jól vagyok köszi. Nem gyűlölködöm, utálkozom. Az arra érdemesekre.
Shikari
@Horizont: Bajban lehetsz a tükör előtt! :-))))))))))))))))))))))))
legott
Végig hallgattad?
Meg is értetted?
A kurva anyád!
legott
szeretni valakit valamiért...
Ezt meg is értetted?
Horizont
@Shikari: A tükröt én már csak hasznos célra használom, nem illegetem billegetem magam előtte. Mondjuk soha nem is. Te vajh belenézel-e néha???
Shikari
@Horizont: Szerinted hogyan borotválkozom? :-)
Horizont
@Shikari: Szoktál? Borotválkozni! :DDD
csak úgy....
@Shikari: gyesznópörzsölövel tükör nékü is tudsz.
Shikari
@Horizont: Miért? Te nem? :-)))))))))))))))
Horizont
@Shikari: Mondjuk azért a pofámat nem kell :))))
Shikari
@Horizont: Bizonyos kor fölött ez már mindenkinél kinőhet az arcon! :-)
Horizont
@Shikari: Szerintem meg egyáltalán nincs így.
Te honnan tudod már bizonyos kor felett vagy? :)
csak úgy....
@Horizont: jahh,-csak még nem nött be a feje lágya :)
Jozefina
Mert Mo-on diktatúra van és kulturális terroristák végzik a piszkos munkát!!??
fideszes gyökér
@Shikari: bizonyos kor felett már jakton kell baszni, meg a magyarokat alázni.
Szerintem te elég vén fasz vagy.
Sebaj. A zseléfaszúakra buknak a rokon cigányok.
Horizont
Meg sem pórbálom beküldeni ezt a cikket, mert úgysem engedné a Propi.
Hardy Mihály jegyzete imádott puhosunkról. nagyon jól megírta.
www.klubradio.hu/adasok/ha-egy-miniszterelnoknek-megszakad-a-kapcsolata-a-valosaggal-hardy-mihaly-jegyzete-113941?fbclid=IwAR0Acfb8t-JpLWVL3BxH3IxLNCDSgShEX8oyCqfidbLZd-fNJvaTBJvDTho
" Elgondolkodtak-e Önök azon, hogy vajon mi a teendő, ha – hogyan fogalmazzam meg úriemberhez méltóan – szóval, ha egy miniszterelnöknek megszakad a kapcsolata a valósággal? Ha összetéveszti a vágyait és téveszméit a való világgal? Egyszerűbben fogalmazva, ha olyanokat állít, amik köszönőviszonyban sincsenek a valósággal? Ahogy azt médiaberkekben mondani szokás, képben-hangban-szinkronban."
Shikari
@fideszes gyökér: A helyedre fogsz kerülni, ne aggódj! :-)))))))))))
Shikari
@Horizont: Tipikus kérdés egy tipikus fajtától! :-))))))))))
Shikari
@Horizont: Arra gondolok, hogy milyen türelmes nemzet vagyunk, hogy eltűrjük még mindig a magadfajták provokációit és magyar gyalázását! Még tűrjük! :-)))))))))
Horizont
@Shikari: megröhögtettél te szerencsétlen. Magadfajta?? Sajnos és kár, hogy az ilyen magadfajta levegőhöz juthat ebben az országban. Ne legyél már ilyen balfasz de tényleg mivel szorul a hurok mert egyre jobban bevadulsz. Áldozik már le puhosodnak már csak ilyenek nyalják a seggét mint te is. Ész és érvek nélkül.
Shikari
@Horizont: A magadfajták vadulnak itt és azt kívánják, ne kapjak levegőt! Rend lesz itt hamarosan, meglásd és akkor nem szeretnék a bőrödben lenni, magadfajta!
Horizont
@Shikari: annyira röhögök rajtad...szép napot neked.
Shikari
@Horizont: Addig kacarássz, amíg teheted! :-)
Horizont
@Shikari: Én akkor kacagok és akkor sírok amikor akarok. Senki seggében nincs a fejem veled ellentétben :))))
Clavigo
@Shikari: Neki kéne állnod dolgozni,,,román,,,,ha már egyszer beengedtünk ebbe az országba.
advocat
Rohadékok! Azért ennyit még elbírna ez az ország! Mert még talán akadnak egy kicsit máskép gondolkodók. És ha egyszer igazuk lesz? Mert az egypártrendszernek - állítólg - vége. Vagy mégsem, csak egy kicsit kiszínezték, hogy nem legyen feltűnő. De a világ már összement.
Shikari
A Klub Rádió a süllyesztőbe! Haladunk végre! :-))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok