Újra pályázható lesz a Budapest 92,9 MHz frekvencia, mert a médiatanács ismételt jogsértések miatt nem újította meg a Klubrádió jogosultságát – közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Kommunikációs Igazgatósága pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a Klubrádió hétéves működése alatt többször – köztük egyszer ismételten – megsértette a médiatörvény rendelkezéseit, amelyek miatt a médiatanács különböző jogkövetkezményeket alkalmazott.

A médiatörvény szerint a médiaszolgáltatási jogosultság megújítását kizáró ok, ha a médiaszolgáltató a működése során a médiatörvény rendelkezéseit ismételten vagy súlyosan megszegi. A médiatanács ezért nem hosszabbította meg a szolgáltató 2021. február 14-én lejáró jogosultságát.

Az ismételt jogsértéssel érintett határozatokat a Klubrádió tudomásul vette, bíróságon nem kezdeményezett jogorvoslatot, a bírságok összegét befizette

- írták.

A grémium szerint a budapesti 92,9 MHz frekvencián folyamatosan közösségi rádiónak kell működnie, ezért a tanács megkezdte a frekvencia hasznosítására irányuló pályázati eljárás előkészítését – írja az MTI:

Az ismételt törvénysértés ellenére a jogosultsággal jelenleg is rendelkező Klubrádió szolgáltatója is benyújthat pályázati ajánlatot.

Hozzátették: a médiatanács elfogadta a Győr 96,4 MHz körzeti rádiós frekvenciapályázati felhívásának tervezetét közösségi jellegű használatra, és hozzájárult ahhoz, hogy a Karc FM Média Kft. a Sopron 98,4 MHz frekvencián két hónapos haladékkal, legkésőbb december 8-án megkezdje közösségi adását.

A Media1 hozzáteszi, a mostani fejlemény azért is meglepő, mivel a Klubrádió vezérigazgatója korábban azt nyilatkozta a Media1-nek, hogy nem követtek el olyan jogsértéseket, ami alapján felmerülhetne, hogy ne kapnának hosszabbítást.

A Klubrádió nem először kerül bizonytalan helyzetbe. Korábban a Médiatanács többször megpróbálta már elnémítani a rádiót. A Klubrádió korábbi vitái során utcai demonstrációval tiltakoztak hallgatói az elnémítási kísérlet ellen – emlékeztet a Media1.

Forrás: Media1, MTI

Címlapkép: Kovács Tamás/MTI

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Egyre több a jel, hogy a színfalak mögött nagyon szarul áll a fidesz.. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Hasonló ahhoz az információáramlás, mint amikor a kutya elkezd hasonlítani a gazdiKÁJÁRA!
.
A regnáLÓ kormány milliárdokkal tömi az un. jobbos orgánumokat, amelyek esti megtekintése elviszi azoknak az álmát, akik próbálnak belelátni a bel- és külpolitikába, és összerakni, hogy egyáltalán mi újság a faliújságon!
.
A térfoglalásnak ekladáns példája a HírTV elfoglalása!
.
------ Az állami média finanszírozása – tiltott állami támogatás?
.
mertek.atlatszo.hu/az-allami-media-finanszirozasa-tiltott-allami-tamogatas/
-----------------------------------------------------
.
Tehát néphülyítésnek sok(k), objektív tájékoztatásnak 00, ahová az ellenzéki politikusok be sem tehetik a lábukat, ha mégis fizikai inzultusban volt/lesz a részük, miközben a semmitmondók minden héten, akár a hét minden napján nyomhatják a süketet:
.
A tévé székházban az ellenzékiek fizikai bántalmazása
.
www.youtube.com/results?search_query=varj%C3%BA+l%C3%A1szl%C3%B3+a+f%C3%B6ld%C3%B6n
----------------------------------------
.
Miközben a közel objektív orgánumoknak át kell menni koldus üzemmódba!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te vagy nemzetellenes! te mást se csinász mint itt hülyeségeket firkálsz és élösködsz a nemzet a nép nyakán! eriggy dógozni!
jesz
nem tudom hogy jön ki ebből a klubrádió, a tarhálás már kevés...baromijó ügyvédjük van, de ha ki akarják golyózni a rádiót, akkor kifogják...

-titkár úr! Közelegnek a választások, hívja össze a csapatot, legyenek rajta, hogy ne lázíthasson ellenünk Bolgár... Akkor jelentsen, ha azt tudja mondani, hogy a klubrádió pipa...elmehet!
-értettem, azonnal intézkedem...
Jozefina
Ami a kormánynak nem kedves, azt be kell tiltani, bármi áron!!!??
Clavigo
@Shikari: Miről beszélsz,te megélhetési székely bohóc ??
Clavigo
@Shikari: Csillapodjál székely bohóc,,nem otthon vagy.
Nessy
@Jozefina:
Hiányzik még pár katolikus, és népnemzeti adás. Bár nekem nyolc, mert valahol egy polc mélyén van a rádióm.
Namely
@Horizont: Hogy mit kellene írni?
Pl, hogy törölték a kommetemet. :DDDDDDDDDDDDDDDDD
A szólásszabadság, ami persze csak a csúnya diktatúra által van elnyomva, itt biztosan ünnepelve van, és a kritikai észrevétel, biztosan nem lesz törölve.

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
lusta
Sutba kell dobni minden erőlködést és átállni az internetes rádiózásra. Lengyelországban épp most történt egy hasonló eset. A közszolgálati rádió Trójka adását megcenzúrázták, mire az újságírók egy része elhagyta az adót, másik rélze ki lett rúgva. A legfrisebb mérések szerint soha nem volt ennyire alacsony a hallgatottsága a Trójkának. Persze nem csoda, mert tényleg hallgathatatlan lett. Ellenben a távozók létrehozták a Nowy Świat Radiót. nowyswiat.online. A rádiónak egyre növekvő a hallgatottsága. Ezt a hatalom nem tudja sem kontrollálni, sem letiltani.
Namely
Elnyomás van!!! Rendezzetek gyűjtést! Béreljetek ki egy helyet, rendezzetek színdarabokat az elnyomásról, minden nap kis szösszenet az épület előtt piros szalaggal, néha 1-2 vidám falnak/csukott ajtónak való rohanással...
Benny Hill Show!
:D
UI: bár igaz, hogy most minden nap maszkabál van az utcán, de a covicc után is pls tartsátok meg az előadásokat!
Namely
@Horizont: igen itt. Tudod, amire korábban válaszoltál is. :D
lusta
@Horizont: 1. A külföldön élők gyakorlatilag eddig is csak az interneten keresztül hallgathatták.
2. Magyarországon a Klubrádió vidéken gyakorlatilag foghatatlan. Interneten viszont eljut mindenkihez. Nagyobb szabadsága van. A Trójka már 2 hónapja megy és az egyik pozitív példa, hogyan kell ezt csinálni.
3. A reklámok eddig is igencsak gyéren teljesítettek.
4. A 2022-es kormányváltásig kell csak kibírni, utána remélhetőleg normalizálódik a helyzet.
RonaGyuri
hiába no rendszeresen Őfenesége sértésben voltak bűnösök: gondolkodni merészeltek! =))
csak úgy....
@Shikari: ugyan ezt töled is lehet kérdezni csak fordítva,te ostoba !
mesélj a te "szakmaiságodról" te mezei pocok.
SystemError
Egyre több a jel, hogy a színfalak mögött nagyon szarul áll a fidesz.. :)
justhpeter
@Shikari: Ne hidd ha valaki azt írja neked,hogy már teljesen le vagy épülve. Folytasd csak, amit ma művelsz attól van még lejjebb is, nem kell feltétlenül ragaszkodnod a NER szintjéhez. Rá kellene szoknod az ájtatos pofával való lopkodáshoz és akkor a kleptokrata-nemzeti-keresztény kormánypártok felfigyelnének rád és beléphetnél birkának.
Nessy
Már sikítófrászt kapok ettől az állandó "népnemzeti, magyar" szövegtől!
Pl. nem szeretem a Dáridó, a Dankó, a Kossuth rádió műsorát, akkor most hontalan piréz vagyok? Mindenki hallgassa azt, amit szeret, és fogadja el, hogy más műsor is létezik! Virágozzék száz virág!
Clavigo
@Shikari: Nagyon buta vagy Csicskarescu,,mint a rosseb, te bádogszékely román. Le kellene már állnod a cujkáról,,gyagyás.
csak úgy....
@Shikari: az önálló gondolatoknak te vagy szükiben tibim! :(
hozzád passzolna a süsü a sárkányból a föszerep!
csak úgy....
@Nessy: rejakcojós dógokat nem nézhet és hallgathat az elvtás és elvtársnö mert az nem hazafijas,bé köll zárni mindent a nemzethi dohány és piabótokon kívü,hogy megent az erkölcs és jó modor meg hazaszeretet és orbán uralkodhasson.
namihami
Ne verd bele az Orbán orrát a saját és társai sz@rába, mert azt nem szereti. És ha nem szereti, akkor morcos lesz. Akkor jön a kisegítőszemélyzet és felvidítja a Kedvencet. A módszer változhat, de az irányultság állandó. És ez, így a választás közeledtével még mosolygósabbá teszi az Istenüket.
Most jön az, hogy megmarad a ""Klub Rádió"" csak a vezetés módosul egy cseppecskét. Mondjuk Stefka, Zöldi, Janák(?) Kata és társai lesznek a vezetésben. És persze a Trombitás (Frédi).
Néhány ""új pályázat"" és máris ismét országos rádió lesz. Még a adók teljesítményét is lehet némileg feljavítani, hogy kedves határontúli ""igazmagyarjaink"" is hozzájuthassanak. Kell a voks.
Eriksson
@namihami: Ne izgulj, jön.a SZER, hogy a "kedves határontúli ""igazmagyarjaink"" is hozzájuthassanak." a napi friss hírekhez.
Egy ajtó becsuk, egy másik kinyílik.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
evacica
Orbánról tudjuk, nem egy úriember, nem államférfi, ha nem egy középszerű politikus, aki betegesen imádja a hatalmat és a pénzt!Nem tűri a más véleményt egy igazság van az az övé! Amihez nyúl vagy eltűnik, vagy tönkremegy! Minden aljas dologra képes a hatalma megártása érdekébe! Ez amit a klubrádióval folyamatosan művel, amit tulajdonképen a hallgatói tartanak fenn képtelen elviselni, hogy nem őt dicséri, hanem az igazat mondja! Ilyen egy piti kisstílű politikus!Nem hagyjuk, hogy a Klubrádió eltűnjön mint a Népszabadság! Akinek el kéne tűnni az Orbán de örökre!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Nessy
@Shikari: Etalon: Bayer, Bencsik, Stefka és tsai. Irodalmi stílus, ragaszkodás a tényekhez, mások véleményének tiszteletben tartása! Ja, ezek nem ők?
Clavigo
@Shikari: Megjöttél, buckalakó ?? Idióta lápi székely...
Nessy
@Shikari: Már elnézést, de ki kérdezi ilyen stílusban a Hír tv "sajtóklubját?
Ők saját maguk választják meg a témájukat, és egymással beszélgetnek a saját "irodalmi stílusukban!" Náluk nem probléma a pár millió ember sértegetése, az uszítás. Jó, hogy nem kötelező nézni.Még!
Nessy
@Shikari: Nem vagyok áldozat, mert kikerülöm a tisztes társulatot!
Tudod, ez a "mások vittek rossz utakra engem" egy slágerben jól hangzik, de naponta erre hivatkozni, gyenge jellemre vall.
"Igyál még egy pohárral és fogd a nyuszira!" Légy vulgáris, hazudj, és fogd az ellenzékre!
csak úgy....
@Shikari: nagy a pofád munkakerülö barátom!
legott
Vágd magad alatt a fát.
Mert megérdemled!
legott
Az erkölcsileg Péter szerint a világ...Csak azért nem öllek meg, Péter, mert nem érsz annyit!

www.youtube.com/watch?v=RTBE7FekTxk&list=RDLpkRJ5xloyw&index=8
legott
Végig hallgattad?
Meg is értetted?
A kurva anyád!
legott
szeretni valakit valamiért...
Ezt meg is értetted?
csak úgy....
@Shikari: gyesznópörzsölövel tükör nékü is tudsz.
csak úgy....
@Horizont: jahh,-csak még nem nött be a feje lágya :)
Jozefina
Mert Mo-on diktatúra van és kulturális terroristák végzik a piszkos munkát!!??
Clavigo
@Shikari: Neki kéne állnod dolgozni,,,román,,,,ha már egyszer beengedtünk ebbe az országba.
advocat
Rohadékok! Azért ennyit még elbírna ez az ország! Mert még talán akadnak egy kicsit máskép gondolkodók. És ha egyszer igazuk lesz? Mert az egypártrendszernek - állítólg - vége. Vagy mégsem, csak egy kicsit kiszínezték, hogy nem legyen feltűnő. De a világ már összement.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.