Véber István, az RTL Klub népszerű meteorológusa, aki a Híradóba is készített anyagokat, az informatikai szektorban folytatja karrierjét.

A tévécsatorna közleménye szerint a közkedvelt meteorológusról kevesen tudják, hogy évekkel ezelőtt programozni kezdett. A kezdetben szabadidős tevékenység az idők során komoly hobbivá vált.

Szerencsésnek mondhatom magam, mert az RTL Klubnak köszönhetően az elmúlt 16 esztendőben a hivatásomnak: a meteorológiának élhettem. Köszönettel tartozom a csatorna vezetőségének éppen úgy, mint azoknak a háttérben dolgozó szakembereknek, akikkel a napi adásokat együtt készítettük. Most eljött az idő, hogy az eddigi hobbiból hivatás, míg a jelenlegi hivatásból hobbi legyen

- mondta az időjós.

Véber István utódjának kiválasztása már megkezdődött, az új képernyős érkezéséig a nézők Pataki Zitától értesülhetnek a várható időjárásról.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Sajnálom,hogy Wéber már nem lesz adásban,mert ő frissen,fitten elmondta az időjárást másfél perc alatt,ugyanez Pataki Zitának legalább 5 perc.Húzza-vonja a szavakat,néha azt hiszem belealszik a melóba
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.