Miért verhet el a mániájára egy zacskó semmi 55 milliárdot, amikor éhezők szájából veszik el a kenyeret? Milyen felelősséget visel, ha mégis veszteséges a puskaexpó? Feladata-e az ellenzéknek előkészíteni a perét? Mekkora ketrecben tartsuk, amikor ennek vége?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem túl udvarias, de találó

bár ha meggondolom inkább udvarias a valós tényekhez képest

TOWA – ahogy mostanában szokás – a fizetős hvg.hu-n írt cikket: „Tóta W.: Hogyan vadásszunk Semjén Zsoltra?” címmel. A cikk azzal kezdődik, hogy „Miért verhet el a mániájára egy zacskó semmi 55 milliárdot, amikor éhezők szájából veszik el a kenyeret? ”!
Majd később erről igencsak frappáns véleményt/indoklást is írt:

„Ejnye, nem szép dolog egy embert zacskó semminek nevezni, lehetne például egy zacskó fing, vagy legalább valami. Sajnálom, kénytelen vagyok a tényekhez ragaszkodni; ez nem valami, nincs annyi hatása a világra, mint a fingnak. Soha semmit nem ért el, nem tett hozzá semmihez, egy fantompárt erszényében bóbiskolva néha felriad hülyeségeket beszélni. A szakdolgozattól kezdve a mai napig egy zacskó semmi. És ez ér meg 55 milliárdot, az ő nyomorult ambíciója, hogy legyen belőle legalább egy zacskó fing, hogy valamire mondhassa: én csináltam.” ! =))
Pálinkás Pál
Nos...az ellenzék addig teljesen hiteltelen számomra,amíg nem ígéri be a hosszú börtönt ezeknek a férgeknek...
Jozefina
Semlyén az egyik parazita a nemzet testén, amit el kell távolíítani!!!?? Az összefogásnak valóban az elszámoltatásról is kellene szólnia, hiszen ettől lennének hitelesebbek, de ha csak baráti kezet nyújtanak majd, akkor ők is cinkossá válnak!!!??
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.