Pénteken mutatta be David Javerbaum darabját az Isteni végjátékot Alföldi Róbert az Átriumban. A blaszfémikus stand-up jellegű premier visszafogottan élt a szerző kínálta lehetőségekkel. A darab szövege szellemes, Időről-időre felbukkannak benne az aktuális magyar utalások, ám az előadás humora ezúttal nem volt elsöprő.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mama elkezdődött,

bár nagyon úgy tűnik, hogy már egy ideje tart

Zalán nem újdonság senkinek, hogy az index.hu sportosai nem tartoztak a kedvenceim közé, lévén nem igazán álltak a szakmaiság talaján. Az elmólt napokban gyakran éltem a gyanúperrel, hogy az ő nagyvonalúságuk kezdett el terjengeni. Azonban ez már abba sem fér bele.
Az újak egyike „Vig György, a Nők Lapja hetilap volt munkatársa, akinek a nevével mostanában az Óbudai Anziksz nevű helyi lap olvasói találkozhattak” a héten már másodszor okadatolta, hogy a portál más, nagyon más lesz.
Elsőbb a „Egy boldog főigazgató és a világ legjobb leendő kultúrnegyede a Ligetben” sikeredett igencsaj nyaloncra, majd másnap egy távolságtartó „SzFE-előadások a Katonában”, s tegnap „Alföldi új darabjáról - A következő jobb lesz, Uram!”! Nos ez már tudja mi a dolga! =))
Meg kell jegyezzem, hogy még messze nem a fityesz-elit stílusa, de már erősen igazodik! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.