Érdekes szerepben a sztár.

Döbbenetes vallomást tett Szulák Andrea: "Nem tudom, hogyan kell csábítani"

Szulák Andrea hétfő este alaposan összekuszálja a TV2 sikersorozatában szereplők éle­tét, ahol egy jó karban lévő ötvenes nőt alakít majd, aki egy fiatalabb férfival kerül intim vi­szonyba. A forgatás Andrea szerint nagyon jól sikerült, a való életben azonban közel sem olyan rámenős és vagány, mint amilyennek talán elsőre tűnik.

A jelenetről nem szeretnék sokat elárulni, talán annyit, hogy ha nincs a jó forgatókönyv és a rendező, nem feltétlen tudom, hogy kellett volna elcsábítanom a part­neremet. A való életben ugyanis egyáltalán nem tudom, hogyan kell csábítani. Hülyéskedni, ironizálni, bohóckodni tudok, de azt sem veszem észre, ha valaki igézően néz rám. A je­lek fel sem tűnnek.

Nemegy­­szer szólnak a barátaim, hogy: “láttad, hogy nézett az a fickó?” Én pedig észre sem vettem az egészet. Talán mert nem hiány­zik az effajta impulzus. Kerek az éle­tem, megvan mindenem. A forgatáson is – éppen ezért – elsősorban a humorhoz nyúltam, a végeredményt pedig majd meglátjuk.

- nyilatkozta Szulák a Borsnak.

Forrás: Bors

Kép: TV2

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
sokanvagyunk
Talán inkább az a döbbenet, hogy kibicek rá akarják tukmálni azt, amit ő nem akar és mert ők valószínűleg magukról nem állíthatják: "Kerek az éle­tem, megvan mindenem."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.