Egy százfős rendezvényen vett részt a színésznő és férje, akikről kiderült, hogy koronavírus-fertőzés miatt nem mehetnek közösségbe.

Polyák Lilla koronavírus miatt karanténba került. A musicalszínésznő megfázásos tünetek észlelt magán, ezután csináltata meg a tesztet, aminek eredménye pozitív lett. Lilla nemrégiben részt vett az Operettszínház premierpartiján, itt kaphatta el, vagy esetleg adhatta tovább a vírust.

Szeretném, ha első kézből, tőlem tudnátok, hogy engem is utolért a vírus második hulláma. Egy-két napja megfázásos tüneteket produkáltam, amit láz és gyengeség kísért. A teszteredmény pozitív lett, így most a családommal kéthetes karanténban vagyunk

írta Facebook-oldalán a Mintaapák szereplője.

Közzétette: Polyák Lilla – 2020. július 21., kedd

Lilla a férjével, Gömöri András Mátéval ment az Operettszínház premierpartijára, ahol nagyon sok emberrel került kapcsolatba.

„Máté a La Mancha lovagja című előadásban állt színpadra a hétvégén, ahová a felesége és kisebbik fia is elkísérte. Lilla maszk­kal az állán pezsgőzött és vidáman beszélgetett a bulin részt vevőkkel, Máté pedig a tőle megszokott közvetlenséggel ölelgette és puszilgatta kollégáit” – árulta el a a parti egyik résztvevője, aki tart attól, hogy akár ő is megfertőződhetett.

Címlapkép: Facebook/Polyák Lilla

(blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.