„Eljött a búcsú ideje” – jelentette be a Facebookon Vujity Tvrtko. A tévés a posztjában nem írja le, hova költözik a családjával, de a Blikk szerint valószínűsíthető, hogy az USA-ba.

Eljött a búcsú ideje. Nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg szeretetet, amit Tőletek kaptam. Elmondhatatlanul sok erőt merítettem minden egyes jó szóból, biztatásból, ölelésből. Ami számomra most következik, az egy sok munkával kiharcolt nagyszerű lehetőség, amellyel élni szeretnék, s amellyel büszkévé szeretném tenni szeretett népemet/népeimet, és gyönyörű hazámat; emellett pedig meg szeretnék adni minden olyat a fiaimnak, amit egy édesapa a gyermekeinek megadhat.

Egy héttel ezelőtt a reptéren, a felszállás pillanataiban ugyanazt mondtam a családomnak, amit minden egyes külföldi utunk előtt el szoktam mondani: mostantól mi is Magyarország nagykövetei vagyunk, s fel kell nőnünk ehhez a feladathoz. Hiszem és tudom, hogy sikerülni fog. Azt bizton állíthatom, hogy bármerre is vessen minket a sors, megmaradok büszke horvátnak és büszke magyarnak, Magyarország büszke polgárának.

Ezúton külön is köszönöm mindazoknak, akik személyesen megtisztelték jelenlétükkel valamelyik előadásomat, melyek bevételéből rászorulókat szeretnék segíteni; az elhúzódó vírushelyzetben -fizikai jelenlétem hiányában- ennek lebonyolítását a Baptista Szeretetszolgálatra bíztam. Tudnotok kell: azokban az adományokban -belépőitek megvásárlásával- mindannyian benne vagytok!

Otthoni elérhetőségeim ezennel megszűntek, de ez a Facebook-oldal mindvégig megmarad; ez lesz az a hely, ahol mindenről tájékoztatlak majd Benneteket!

Hamarosan jelentkezem. Sok erőt kívánok Nektek ezekben a nehéz időkben! Vigyázzatok nagyon magatokra! És még egyszer köszönök mindent!

Barátsággal: Vujity Tvrtko

- írta posztjában a tévés.

A Blikk azt írja, a héten az ATV Start műsorában már Tvrtko helyett Gajdos Tamás tűnt fel. A csatorna megerősítette a hírt, hogy ő veszi át a helyét a műsorban.

Valóban, a Start nézőitől elköszönt, de az ATV-től nem, főleg az amerikai elnökválasztással kapcsolatos programjainkban számítunk rá

– mondta a Blikk kérdésére Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A lapnak több barátjuk is megerősítette a hírt, de nem árulták el, pontosan hol vannak.

Valóban így van, úgy döntöttek, hogy más vizekre eveznek, de azt sajnos pontosan én sem tudom egyelőre, hogy hol vannak

– mondta Tvrtko egyik közeli barátja. Hozzátette:

nem véletlen, hogy a műsorvezető az utóbbi hónapokban megtartott Túl minden határon című estjeit is úgy hirdette, hogy 'A búcsú'.

Tvrtko korábban már hosszú éveket töltött el az USA-ban, tanult a Miami Egyetem kommunikációs szakán, de háromszor egy évet élt Washingtonban is, emellett keresztül-kasul bejárta az országot.

Forrás: HVG, Blikk

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
@hidip: @hidip: Anyád a szopós ribanc dolgozik? Vagy már nyugger?
advocat
@ómió: Olvass pontosan. Nem mindenkiről szólt! De ez van akinek magas. A neten elolvashatod, mert az a biztos. Ha nem vagy dislexiás.
advocat
Végre elmegy. Bár az utóbbi 20 évben, ha ő szerepelt valahol, elkapcsoltam, mert az én lakásomban senki ne viseljen sapkát! Még a tv-ben sem.
csagyi
@ómió: Akkor miért vagy még itt?Szedd össze magad oszt...
Szeparepa2
@legott: De most akkor hol van otthon? Horvátországban vagy USA-ban? A magyarságát megtagadta, azt tudjuk... hiába zagyvál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.