„Eljött a búcsú ideje” – jelentette be a Facebookon Vujity Tvrtko. A tévés a posztjában nem írja le, hova költözik a családjával, de a Blikk szerint valószínűsíthető, hogy az USA-ba.

Eljött a búcsú ideje. Nagyon szépen köszönöm azt a rengeteg szeretetet, amit Tőletek kaptam. Elmondhatatlanul sok erőt merítettem minden egyes jó szóból, biztatásból, ölelésből. Ami számomra most következik, az egy sok munkával kiharcolt nagyszerű lehetőség, amellyel élni szeretnék, s amellyel büszkévé szeretném tenni szeretett népemet/népeimet, és gyönyörű hazámat; emellett pedig meg szeretnék adni minden olyat a fiaimnak, amit egy édesapa a gyermekeinek megadhat.

Egy héttel ezelőtt a reptéren, a felszállás pillanataiban ugyanazt mondtam a családomnak, amit minden egyes külföldi utunk előtt el szoktam mondani: mostantól mi is Magyarország nagykövetei vagyunk, s fel kell nőnünk ehhez a feladathoz. Hiszem és tudom, hogy sikerülni fog. Azt bizton állíthatom, hogy bármerre is vessen minket a sors, megmaradok büszke horvátnak és büszke magyarnak, Magyarország büszke polgárának.

Ezúton külön is köszönöm mindazoknak, akik személyesen megtisztelték jelenlétükkel valamelyik előadásomat, melyek bevételéből rászorulókat szeretnék segíteni; az elhúzódó vírushelyzetben -fizikai jelenlétem hiányában- ennek lebonyolítását a Baptista Szeretetszolgálatra bíztam. Tudnotok kell: azokban az adományokban -belépőitek megvásárlásával- mindannyian benne vagytok!

Otthoni elérhetőségeim ezennel megszűntek, de ez a Facebook-oldal mindvégig megmarad; ez lesz az a hely, ahol mindenről tájékoztatlak majd Benneteket!

Hamarosan jelentkezem. Sok erőt kívánok Nektek ezekben a nehéz időkben! Vigyázzatok nagyon magatokra! És még egyszer köszönök mindent!

Barátsággal: Vujity Tvrtko

- írta posztjában a tévés.

A Blikk azt írja, a héten az ATV Start műsorában már Tvrtko helyett Gajdos Tamás tűnt fel. A csatorna megerősítette a hírt, hogy ő veszi át a helyét a műsorban.

Valóban, a Start nézőitől elköszönt, de az ATV-től nem, főleg az amerikai elnökválasztással kapcsolatos programjainkban számítunk rá

– mondta a Blikk kérdésére Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A lapnak több barátjuk is megerősítette a hírt, de nem árulták el, pontosan hol vannak.

Valóban így van, úgy döntöttek, hogy más vizekre eveznek, de azt sajnos pontosan én sem tudom egyelőre, hogy hol vannak

– mondta Tvrtko egyik közeli barátja. Hozzátette:

nem véletlen, hogy a műsorvezető az utóbbi hónapokban megtartott Túl minden határon című estjeit is úgy hirdette, hogy 'A búcsú'.

Tvrtko korábban már hosszú éveket töltött el az USA-ban, tanult a Miami Egyetem kommunikációs szakán, de háromszor egy évet élt Washingtonban is, emellett keresztül-kasul bejárta az országot.

Forrás: HVG, Blikk

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
FLETÓ
Vuizyi Trutymó éhezik! Szar az élete! De sajnálom! Majd Gyuribá' eteti...
legott
A Patrióta

Mindenhol jobb, mint otthon!
terlasz
Balogh Sziládként született, de neki a Trutykó kellett.
Pokróc
Trutyko is lefarolt innen ,aki teheti mindenki gondolkodás nélkül lefarol családostú mindenestű ,nem kéne kicsit ezen elgondolkodni T Döbrögi úr ?
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
ómió
A Böszme már rég "megaszonta": "el lehet innét menni"!
Főlökött
Több ízben nyilatkozott szentem, hogy végleg elhagyja országunkat. Nem a sajátja, mert máshonnan származna, de itt élt nálunk, itt próbált boldogulni -> még névváltással is. Ténykedése során, sikerült kitíltania magát Villányból, viselkedése - ténykedései miatt. Ott nem kívánatos személy lett.
Tényleg hiányozna bárkinek is szentem ? Egy öntörvényű személy, mely már több ízben állítólag elhagyta az országot végleg, most remélhetőleg tényleg véglegesen teszi meg mindezt, mert nincs ilyenekre szükségünk.
Avagy ezen cikk is azért keletkezett, hogy ne feledjük, van egy trutymó, mint kiszel, melyeket nem szabad feledni...
pécsi
ISTEN VELED v.t. , horvátnak nevezted ki magad, bár magyarnak születtél. Menj békében és ne gyere haza, vagyis nem "haza"- azaz Magyarországra többé!!
advocat
@hidip: @hidip: Anyád a szopós ribanc dolgozik? Vagy már nyugger?
advocat
@ómió: Olvass pontosan. Nem mindenkiről szólt! De ez van akinek magas. A neten elolvashatod, mert az a biztos. Ha nem vagy dislexiás.
advocat
Végre elmegy. Bár az utóbbi 20 évben, ha ő szerepelt valahol, elkapcsoltam, mert az én lakásomban senki ne viseljen sapkát! Még a tv-ben sem.
csagyi
@ómió: Akkor miért vagy még itt?Szedd össze magad oszt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.