Négy és fél hónapja gyógyult ki a koronavírus-fertőzésből Barta Sylvia, de állapota még mindig nem kielégítő.

Barta Sylvia már hónapok óta szenved a koronavírus szövődményeitől

A tévés időjós Instagram-posztjában azt írja,

hiába telnek, múlnak a hetek még mindig nem vagyok a régi!

Szerencsére vissza tudott térni a televízióba és 4 hónap után már edzéseket is tart, de a régi tettvágy és vitalitás egyelőre a múlté. Elsősorban a krónikus fáradtságtól szenved, de aggodalomra adnak okot az erőteljes immunválasz okozta bőrelváltozások, a sportolástól teljesen független izom-és ízületi fájdalmak, memória-és látászavarok és még sok egyéb olyan tünet ami a koronavírus fertőzés óta jelentkeztek.

...és nem csak nálam, hanem a férjemnél is! Ez pedig azért nagyon különös, mert ő tünetmentesen esett át a fertőzésen! Pozitív volt a PCR -tesztje, de egy köhintés vagy más tünetek nélkül győzte le a vírust!

- írja Sylvia, majd megállapítja: a fertőzésnek a tünetmentes hordozóknál is lehetnek következményei, ún. maradványtünetei.

Úgy véli, azok sem nyugodhatnak meg teljesen, akiket nem betegít meg a vírus, netán csak enyhébb tünetekkel lesznek túl a fertőzésen, mert őket is érintheti a fertőzés utáni gyengeség, krónikus fáradság és még sok egyéb nagyon kellemetlen maradványtünet, esetleg szövődmény.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Mindezt mondja az a Bartha...aki autoimmun betegségben szenved...igazán hiteles hogy az panaszkodik aki
"Elsősorban a krónikus fáradtságtól szenved, de aggodalomra adnak okot az erőteljes immunválasz okozta bőrelváltozások, a sportolástól teljesen független izom-és ízületi fájdalmak, memória-és látászavarok és még sok egyéb olyan tünet ami a koronavírus fertőzés óta jelentkeztek."
persze mindez nem akadályozta meg abban hogy nyáron szexi bikinis képet posztoljon a balatoni vitorlázásról...és
"4 hónap után már edzéseket is tart"...nagyon életszerű hogy akinek annyira fájnak az izületei hogy látászavart okoz...az siet le a terembe egy kicsit edzeni!!! és nini, a férje, aki gondolom nem költözött el azért a koronás időszak alatt...köhhintés nélkül megúszta!!! igen furcsa vírus ez!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.