Támogasd a távozó újságírók új lapját! Július végén egységesen hagytuk ott a munkahelyünket. Most egy valóban független, sokoldalú, érdekes, szórakoztató és pártatlan újságot fogunk csinálni olvasóinknak, ehhez pedig a lehető legtöbb pénzre van szükségünk. Ebben a videóban elmondjuk, hogy miért és mire szeretnénk pénzt gyűjteni!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Munk Veronika amúgy nagyon rendben van. Határozott, racionális, okos és szexi is! Az ilyen nőktől félnek igazán az odarakott, agyhalott nulla senki, de pénzzel kitömött NER patkányok. Azt szeretik, ha sokkal butább náluk és elnyomható rabszolgájuk van..Eleve nagyon hülye az átlag fideszes, szóval még ehhez képest a női ideáljuk mi lehet...:)
legott
Előfizető leszek, és ennyi.
Én önző vagyok. Nem bírok pluszban adni. Fizikailag képtelen vagyok rá.
Pl. kaját veszek a hajléktalannak, de pénzt nem adok. Sajnálom!

A második mottóm: "Mindenkinek adok vagy senkinek. Mivel mindenkinek nem tudok adni, ezért nem adok senkinek." (I know I know I know)

(Mi volt az első mottóm?... Bakker, elfelejtettem. A harmadik mottóm, Soha se felejtsd el az első mottód, amit hamuba sütve, útnak indultál az élet szarviharába egy kínai esernyővel.)

Egy irgalmatlan szamaritánus.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.