“Ugyanakkor a tudomány nem fogadhatja el azokat a szórványos, de harsány megnyilvánulásokat, amelyek a politikai intézkedések, a közéleti megszorítások miatti elégedetlenséget virológiai és védőoltás ellenes szkeptikusság köntösébe helyezik. A vírus tagadása a valóság tagadása” – írta közleményében az MTA Elnöki Bizottság az Egészségért állásfoglalása.

Forrás: cultura.hu
Feltöltő: Cultura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nos tegyük tisztába a dolgokat baromarcúak...épeszű ember nem tagadja a vírus meglétét...legalább is én még nem hallottam olyat...a szkeptikusok az ellen tiltakoznak hogy a népesség egy bizonyos csoportjára veszélyes járványból pánikot kreáltok...ha nem szajkóznátok naponta a sajtóban az adatokat,az emberek észre sem vennék hogy van valami,mert jórészt tünetmentesen szalad át a lakosság zömén!!! érdekes módon, mindig ott üti fel a fejét a járvány ,amit gazdasági károk nélkül be lehet zárni, karanténozni../iskolák,óvodák stb../ még nem hallottam hogy termelő üzemben bármi probléma akadt volna...aztán az is titeket erősít hogy míg az iskolát egy gyanú miatt bezárják...a mintavizsgáló labor, öt igazolt fertőzöttel...némi takarítás után dolgozhat tovább!!! érdekes dolgok ezek...és akkor csodálkoztok hogy az emberek egyre kevésbé hisznek el bármit is nektek!!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.