Egyes élelmiszereknek különösen magas lehet a hisztamintartalma, másoknak szinte jelentéktelen. A hisztamin egy biológiai anyag, amely egy aminosav lebomlásakor keletkezik. Magas hisztamintartalmú élelmiszerek az érett sajtok, savanyúságok, feldolgozott, füstölt húsok, halak, konzervek, nem megfelelő élelmiszeripari feldolgozás miatt baktériumokkal szennyezett ételek.  Régebben azt hitték, hogy csak az allergiás reakciók kiváltásában van szerepe, mert leginkább az allergiás […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.