Dokumentumfilm készült a magyarok büszkeségéről, a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenegyszeres Európa-bajnok úszónőről, Hosszú Katinkáról.

Bréking: Hosszú Katinka kipróbálta az ablakpucolást

„A járvány rá is hatással van: elmaradtak edzései, át kellett formálnia egész felkészülését. Roppant kemény lány: épp forgattunk amikor kiderült, hogy jövőre halasztják az olimpiát. Látszott rajta, hogy lesújtja a hír, de csak nyelt egyet, a fejében 'átütötte' a programot, és csak annyit mondott, 'mostantól kicsit lazábban veszem'”

– mondta a Story magazinnak Pálinkás Norbert, akit a Blikk idézett.

A halasztás után Katinka könnyített az edzésein, elkezdte élvezni az életét és több olyan dolgot is kipróbált, amit eddig nem engedett meg az ideje, mint például az ablakpucolást, mely egy teljesen új, abszurd élmény volt számára. Mindenesetre a pihenés nem tartott sokáig, Katinka ugyanis ismét teljes erőbedobással az olimpiára készül.

Nézni is rossz embertelen mennyiségű és intenzitású tréningjeit, ám neki ez a természetes, ha naponta hét-nyolc órát edz. Akkora a mozgásigénye, hogy egy hosszú autóút közben kiszállt a kocsiból és tíz kilométert futott. A szervezete ezt az extrém terhelést igényli, de elképesztő a fájdalomküszöbe is

– nyilatkozta a rendező.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kipróbálta!?!?! Az ablakpucolást!?!?!
Tudom, hogy szupersportoló, de ez még tőle is röhej. Szegény asszonykának talán még a porszívót vagy a mosogatóvízet is úgy kell bemutatni.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.