Elmaradt az idei Tusványos, így Orbán Viktor ezúttal nem élőszóban, hanem a Magyar Nemzet hétfői számában adta közre aktuális politikafilozófiai meglátásait. Írásművében elsősorban a címbéli állítást igyekszik körbejárni. Valójában már az is jócskán megkérdőjelezhető, hogy a liberalizmus és a…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Téveszme lenne?

Nem csupám egy műveletlen paraszt-suttyó idétlen hablatyolása

„Elmaradt az idei Tusványos, így Orbán Viktor ezúttal nem élőszóban, hanem a Magyar Nemzet hétfői számában adta közre aktuális politikafilozófiai meglátásait”. Elegánsan lépjünk túl azon az alapvető tényen, hogy – bár kétségtelen tapasztalat, hogy a politikafilozófia nevében, vagy legalább is arra hivatkozva nem kevés szélhámosságnak lehetünk tanúi; ennek egyik nagymestere maga a hű barát, a derék TGM, aki viszont egy igencsak olvasott ember ellentétben a dagadékkal – ez az idétlen hablaty csak idegrángás meglátásnak semmiképp sem nevethető, s fejezzük ki sajnálatunkat. Azonban azt rögzítsük, hogy nem igazán szokás – na jó Jaroslav Hašek Švejk-ben beszámol ilyenről, de ott sem az ápolt teszi – a kocsmában, pontosabban a csehóban össze-vissza hordott baromságokat írásba foglalni.
Persze ha vaki annyira korlátolt – bár esetünkben ez önelégültséggel is párosul; talán nem ok nélkül, mert a Nép, az istenadta nép, valóban… -, hogy mindezt írásba is adja, sőt dicsekszik is vele, fennáll a veszélye, hogy el is olvassák. Na de ezt még elemezni is??? Ráadásul komolyan, mondjuk túl azon, hogy:
„Hogy őrült, az való; s való, hogy az kár;
S kár, hogy való: bolondos egy figúra.”
ráadásul azt is, hogy
„Őrült beszéd, őrült beszéd: de van benne rendszer.”.
Na jó ez zúlzás lenne, mert ebben egyetlen rendszer van, az hogy nincs benne rendszer! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.