Az olajos magvak a vegetáriánus étrend egyik alapját képezik magas fehérjetartalmuk miatt, ráadásul előnyös zsírsavösszetételük csökkentheti a koleszterin-szintet és jótékonyan befolyásolja a szív- és érrendszeri betegségeket. A dióolaj kiemelkedő omega-3 zsírsav tartalommal rendelkezik, a földimogyoró pedig a hüvelyesek csoportjába tartozik, viszont tápanyag összetétele szerint az olajos magvak csoportjába sorolhatjuk. A mandulából készült liszt jó alternatíva lehet […]
Forrás:
Napidoktor
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
4 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás