Sebestyén Balázs is benyújtotta az adóhatósághoz cégei beszámolóját.

Sebestyén Balázs 247 millió forint osztalékot vett ki a cégéből
Fotó: Facebook/Sebestyén Balázs

A dokumentumokból a 24.hu azt szűrte ki, hogy Sebestyén három cége közül egy termelt érdemi bevételt. A száz százalékban a rádiós tuladonában lévő Phova Kft. 2018-ban 300 millió forintos árbevételt ért el, amihez 137 millió forintos eredmény társult.

A tavalyi árbevétel ehhez képest megmásfélszereződött, az eredmény pedig majdnem megduplázódott: elérte a 251 milliót.

A bevételből 247 milliót osztalékot formájában ki is vett a cég tulajdonosa.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
@namihami: Reklám bevételek nyilván. Kb ugyanazon az úton halad, amin sok korábbi parazita tv-s és vagy rádiós, Friderkusz nyomvonalán, ilyen a Gyárfás aztán pl Hajdú szarkupac stb... tehát apránként happolja el az adott médium reklám kapcsolatait, először csak jutalékocskák, közvetítői díjak, majd fokozatosan átjátsza a reklámszerződéseket a saját cégéhez... (a Palik pl elhappolta a komplett Forma 1 jogokat vagy 20 éve, abból ralizgatott)... aztán ahogy egyre mélyebbre furakszik, már előbb utóbb, ha ügyes résztulaj lesz és médiamogul... Balázskának most indult be ez... Nem kell sajnálni amúgy említett cégeket sem, megérik a pénzüket...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Aki Én
@Málna: Max szerinted. Messze nem ő a legjobb. Mond jókat, de imádja magát, suttyó és erőltetett a humora, sokszor magán nevet, és többet beszél, mint a megkérdezett. Nagyon egyszerű srác, aki sok szakember szerint is méltánytalanul van ott, ahol.
Nekem közömbös, de többször próbáltam, és egyszerűen képtelen vagyok hallgatni.
Horizont
@namihami: @Aki Én: Rádióban nem hallgatom csak akkor ha van valami kiugróan érdekes.
A TV-ben viszont nagyon jó. Ő meg Istenes Bence jelenleg a legjobbak a szórakoztató kategóriában. Persze van akinek szimpi van akinek nem.

3 cége van de csak az egyiknek lett bevétele és ez az amelyik rádióműsort készít. Gondolom nem Rádió1 alkalmazottja hanem bedolgozó. És gondolom Vadon meg Rákóczi az alkalmazottja. Már a tévéműsorokat is így csináltatják. Szerintem megérdemlik. És nem tudjuk ebből mennyi marad neki ha mindent és mindenkit kifizet. Ők legalább letesznek valamit az asztalra.
NKF
Mondhatunk bármit tehetséges gyerek ez a nyálas balázs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok