Ismét járt neki öt perc figyelem.

Baukó Éva: "Mi ez a buzi propaganda?" – így állt ki Dúró Dóra mellett

Sajtótájékoztatón darálta le nyilvánosan a Meseország mindenkié című mesekönyvet Dúró Dóra, csak azért, mert szerinte az "homoszexuális propagandát" terjeszt.

Ki tudja, miért, Baukó Éva valóságshow-celeb is úgy érezte, mindenképp meg kell nyilvánulnia az ügyben – szúrta ki a 24.hu. Instagram oldalán ezt üzente:

Mi ez a buzi propaganda? Eszem megáll, az én gyerekem, ha lesz egyszer, nem szeretném, hogy ilyen mesekönyveket olvasson. Miért kell állandóan kampányolva erőltetni, hogy a másság létezik? Miért nem lehet csendben csinálni? Titeket az zavar, ha én ugatok, engem meg az idegesít, hogy erről kell olvasnom. Leszarom, hogy nem leszek szimpatikus a véleményemmel, de ezt érzem! Álszentnek tartom ezt az egészet, liberalizmus mögé takarózni. Takarodjatok már a…

Majd videót is készített a Youtube-ra, ahol a bejegyzésére érkezett reakciókból szemezget. 

Éva szabadkozik, hogy nem utálja a melegeket, és tudja, hogy a politikusok bántják őket, de azért kifejti még, hogy mi a gondja velük:

Nekem nem a melegekkel van bajom. Hanem azzal, hogy agresszívan és erőszakosan erőltetitek ránk és toljátok a pofánkba a propagandát. Mert igenis ez egy propaganda. Miért nem látok ilyet a heteróknál?

- értetlenkedik Baukó Éva.

(24.hu)

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Évibaba ennyire van kalibrálva. Ezt tudja, de ezf halálos biztonsággal hozza is mindig.
Az a hülye, aki többet vár vagy remél tőle.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pegero
Még csak annyit!
Továbbra is sunáználak!
Szeparepa2
Ezek a torz gumi csöcsök szánalmasak, semmi szexi nincs bennük... lepukkant lotyó már ez, de nem is ez a téma itt... hanem még idióta is, mint ismét megfigyelhettük...
namihami
Évibaba ennyire van kalibrálva. Ezt tudja, de ezf halálos biztonsággal hozza is mindig.
Az a hülye, aki többet vár vagy remél tőle.
Nessy
Drága szüzike! A képeit nézve örömmel látom, már nem valószinű hogy depressziós lesz, ha valaki "ajánlatot tesz". Mondta valaki, hogy milyen mesét mondjon majd egykoron jövendő gyermekének? Nem? Akkor nyugodjon meg. Az idegesség árt a szépségének!
Szeparepa2
@Nessy: MILF kategóriában még éppen szódával elmegy, de hogy szépség...? Azért az enyhe túlzás lesz...
namihami
@Szeparepa2: Ez a leharcolt csatakanca már a MILF kategóriában is csak nagy mennyiségű, magas alkoholszázalékú italokkal.
Szóda legfeljebb az előző kuncsaft utáni irrigációs célra. De abban az esetben sem árt némi Sanytol.
solidedge
Érdekesek ezek a Dúró Dóra félék. Valami oknál fogva az a kényszerképzetük hogy jelentősége van annak amit ők mondanak. Ki a fenét érdekli hogy ők mit gondolnak a világról? Nagy mellénnyel kiállnak és elmondják hogyan lássuk a világot. Mint ha nekünk nem lennének saját gondolataink.
Nessy
@solidedge: De így egy pár napig beszélnek róluk! Mindegy, hogy mit!
karma1
Ez a lotyo barmit elmond, amire felkerik. 2 millio forintert Havas Henrikre is rafogta, hogy szexualisan zaklatta, mire Havas csak 2 , akkoriban friss riportidezettel reagalt, amiben evike nehezmenyezi, hogy Havas meg csak "egy kis zaklatasra sem meltatta", vagyis ragalom volt az egesz. A prud , alsagosan finomkodo kozvelemeny egy "kabatlopasi ugyet" latott ebben az egeszben, vagyis hogy "nem zorog a haraszt" - es ezert Havassal a teveje szerzodest bontott. Nem sokkal kesobb maga evike is beismerte , hogy nem volt semmifele zaklatasi ugy, de a karokozas mar megtortent (valamint a lotyo is megkapta a 2 millat), majd nagy lencsi szemeket mutatott a tv-radio interjukban, es nem ertette, hogy miert nem kapkodnak a fonnyadt teste utan. Pedig nem sokkal azutan, hogy eljatszotta a zardaszuzet Havassal kapcsolatban, - meztelen fotokat publikalt magarol, mert azt hitte, hogy akkor kaposabb lesz.
Gazella
Megduólalt a celeb kurva.. jobb lett volna ha befogod a szennyes szádat.
Pálinkás Pál
Ez egy PR videó, nem is ejtenék szót róla...de az feltűnt hogy a kommentelők nem a cikkel foglalkoznak,hanem az előadójával...pedig a "vak tyúk is talál szemet" alapon most igaza van...egy példával szemléltetném...ha cigánybűnözésről beszélünk rögtön jön a válasz...miért is tolom előtérbe ...nem az a "jellemző" a cigányságra!!! /pedig igen/...nos ..egyelőre hál istennek még a buzulás sem a jellemző az emberiségre,...akkor miért is akarjátok előtérbe tolni??? mert a pride, meg az egyébb ilyenek nekem azt mutatják!!!
legott
"Mi ez a buzi propaganda?" - fakadt ki a kurva. Mert a kurvákról és pornósztárokról szóló mesekönyv biztos jobb lenne.

Fogsz te még szétcsúszni, és alkoholista kurva lenni...
Oposit
Nemrég bejelentette, hogy eltűnik az instagramm-ról, most már politizál ez a ringyó.
Lassan azért ismét felépül egy új karrier.
Egy korsó hideg barna
Az útszéli lotyó kiáll a náci lotyó mellett.
Példamutató szakmai szolidaritás.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Csizmás Kond
@namihami: ...viszont kurvaként is normálisabb gondolkodású mint pl te.
Shikari
Normálisabb, mint gondoltam és az a buzi csürhe pedig betegebb, mint képzeltük!
Peller Anikó
"agresszívan és erőszakosan erőltetitek ránk és toljátok a pofánkba a propagandát."

Ebben teljesen igaza van a bunkó évának. Lehet rágódni rajta, ez is valami.
namihami
@Csizmás Kond: Biztos igazad van. Nem is vitatkozom. veled.
Csak valami furcsa, érthetetlen okból a kommentelők zöme (néhányat leszámítva), mégis Téged lát az autópálya túloldalán. Azok elől, akik mégis alkalmanként igazat adnak neked (neveket találd ki) a helyedben pedig inkább elbújnék.
Kis segítség:: némi ócska bor, hascsikarás és társaik.
Csizmás Kond
@namihami: Veled ellentétben én nem azért írok hogy egyesek tetszikeljenek, hanem csupán a cikket véleményezem...és ez jött le belőle, ugyanis az a nő aki a normális gyerekszülés, gyereknevelés helyett a buzikat a lmbtq vagy miaszart veszi előnybe az nem nő...
SystemError
Habony csicska. Több ügyben bizonyított már és Habony is biztos személyesen élvezi szolgáltatásait...
Szeparepa2
@legott: Mese nincs tesó, más megoldás nincs, valóban jól írogatod: ÖLNI KELL... itt már csak ez marad... gyere menjünk ölni baszki...!!! Koncoljunk vagdaljunk cafatoljunk... fröcsögjenek a belek, agyak és arériák..!!! Ok?
Peller Anikó
@Szeparepa2: Répa túltolod a biciklit, így hamar jönnek érte tek.
Szeparepa2
@Peller Anikó: Ehh dehogy jönnek 10 éve kurvaanyázok... ez még mindig még így is a véleménnyilvávnítás itt szarbangecisztánban... továbbá nyilvánvaló hogy bolondok bolondoznak... ilyenre nem mozdulnak rá, de ha jönnek is én aztán nem félek tőlük, lelőni nem fognak, mert nincs miért... verni se hiszem hiszen akkor fizethetnek százmilliókat kártérítésnek, hiszen az EU-ban vagyunk... mit tehetnének még? Bevarrnak? Megköszönöm. Nincs vesztenivalóm, legalább addig lesz szállás és kaja... sőt sportolási lehetőség is. Munkára nem kénszeríthetnek, szóval elleszek mint a befőtt ha bevarrnak, semmi gáz.. amúgy meg náci hazaáruló rablógyilkos csaló tolvaj szarbángeci és maffiája pontosan tudják ki vagyok, hogy az első szarbángeci sáskajárás során velük loptam én is... bár messze nem olyan tételben legalábbis az én cégemen át, mint ahogy ezek a férgek nyomják. Aztán megbuktak eltűnt minden kontakt. Ez a biznisz ugrott, bár jól kerestem vele. El is akartam mesélni amúgy az egészet, legalábbis amit tudok, de kutya nem volt rá kíváncsi. A Hillernek írtam róla, közölte tegyem meg a rendőrségen a feljelentést, ha bűncselekményről van tudomásom (tehát lerázó szabvány bullshit, nyilván nem is ő válaszolt, hanem egy csicskája; hiszen akkor oktatási miniszter volt, ezért is neki írtam, mert ez a mutyi is oktatási témában volt, mellesleg a maszop fejezte be és adták át aztán azt ezt az egyetemet, tehát nyilvánvalóan összejátszottak és -játszanak a háttérben a NER-SSevikekkel), ÁSZF ellenőrzésen átment az egész (tehát nem csak az én részem, ami csepp volt a tengerben), nem talátak problémát, holott saját szememmel láttam a folyamatos 3-4-szeres túlárazásokat... Ezért nem basztatnak, viszont nem is kapok több bulit, mert annyit szidtam ezt a patkány bandát (persze akkoriban is rühelltem őket, de akkor még nem volt lehetőség így acsarkodni a neten, bár Index fórum már volt, meg blog, de kutya nem vette volna észre ha
őrjöngök rájuk, főleg ha már hatalmon sem voltak), aztán leszartam...
Peller Anikó
@Szeparepa2: Ok, kurvanyázni lehet, de..
Szeparepa2
@Peller Anikó: Elnézést, de nekik lehetett 10 év alatt totálisan kirabolni, kisajátítani az országot, közben végig gyomorforgató aljas náci hazaáruloó patkányságokat és hazugságokat hörögve... koldussá tenni 5-6 millió magyart, lemészárolni kínhalállal 1 millió magyart, elüldözni 1 millió magyart... és nekem kurvaanyázásnál rájuk többet nem lehet? Nem kettős mérce ez egy icipicit..?
legott
@Szeparepa2: Nektek rosszabb, mint nekem, mert nektek látnotok kell azt, amire én nem is emlékszem.
Nem csak arra nem, hogy miket írok, hanem szó szerint nem emlékszem semmire.
Egyszer átfutott az agyamon, hogy beállítok egy kamerát és felveszem magam olyankor, de aztán rájöttem, hogy nem akarom látni magam akkor, amikor teljesen el vagyok butulva (idegileg nem bírnám :)
Számomra inkább az a szomorú, hogy már január elsején abba akartam hagyni ezt az egészet, erre fel még mindig itt esz a rosseb.

De tudod mit? Itt a vége! Most!

www.youtube.com/watch?v=o_5-Kf2CrLc
ómió
@Aki Én: Talán, ha nem abban keresnéd, amiben nincs, jobban megértenéd!
legott
Aránytévesztés.

@Peller Anikó: Oké, libernyákozni lehet, de...

"Ha csak a hazai statisztikákat nézzük, nem feltétlenül látszik, mennyire nem tesz Magyarország eleget azért, hogy kevesebben haljanak meg olyan ok miatt, ami megelőzhető lett volna. Pedig egyértelmű az összefüggés az egészségügyi kiadások és a között, hogy meddig élnek az emberek, és azon belül meddig élnek egészségesen.
...
A százezer lakosra számított megelőzhető halálozás szintén nálunk a legtöbb: 385.
A 9,7 milliós lélekszámra vetítve ez azt jelenti, hogy mostanában évente mintegy 37 ezren halnak meg úgy Magyarországon, hogy megelőzhető lett volna a haláluk."

24.hu/fn/gazdasag/2019/11/01/halal-halalozas-statisztika/

Hogy néhányan - olykor - durván fröcsögünk az egy dolog, de nekünk nem tapad magyar emberek vére a kezünkhöz, mint egyeseknek... mint, akik szépen libernyákoznak!

2006 bűne, csak a fideszesek szerint nem orbán és bandája bűne - mindenki más szerint, de. Tudatos, előre megfontolt, gondosan felépített, hazug manipulatív, az embereket ágyútölteléknek használó sötét gazemberek bűne volt - egy puccskísérlet.

Aztat mondja az orbán, hogy ők nem lövetnénknek gumilövedékkel az emberek közé. Akkor miért vettek annyi pisztolyt, mesterlövő puskát, gránátvetőt, stb., a parlamenti őrségnek; meg a tek; meg az amúgy is eszement fegyverkezés; meg a háborús retorika; meg a katonai táborok civileknek, ahová nyilván a jobb oldali náci köcsögök mennek nagy számban?
Ha olyan szintű erőszakos támadás érné őket, mint amilyen 2006-ban volt (amit ők szítottak), ők valóban nem gumilövedékkel lövetnének az emberek közé...
advocat
@legott: El kellene olvasni Boross Péter (aki ugye egy büdös komcsi) nyilatkozatát 2006-ról. Megjelent a 168 Órában. Elővehetnék és újra közölhetnék. Felettébb érdekes.
Szeparepa2
@legott: NE MAGAD ÖLD, HANEM ORBÁNT BAZDMEG... JA BOCS, JÖN A TEK... XD
Nyírfa
@Szeparepa2: Te beteg vagy. Közveszélyes. legottot biztatod gyilkolásra? Rád is kényszerzubbonyt kéne húzni, amíg nem késő.
Szeparepa2
@Nyírfa: Nem kapom meg sajnos, nem vagyok elég bolond hozzá, azt mondják a dokik és hazaküldenek egy nyugtatóval... bár bekerülnék egy bentlakásos diliházba, ahol van szállás, kaja, fűtés, kiszámítható stabil minden, nincs létbizonytalanság... nem zavarna a zubbony sem... az sem ha az ápolók segbetolnak, meg tele szedálnak, szarnék én ott mindenbe... egy ágy, napi kaja, heti egy zuhany... maga a mennyország nekem, ezekért küzködik a legtöbb ember csicskakéktn nap mint nap a patkányversenyben... amúgy meg te vagy nagyon nagy idióta ostoba barom és még észre sem veszed magad, nem fogod fel a szarkazmust te nyomorúságos fafej... röhejes és szánalmas vagy...
Nyírfa
@Szeparepa2: Nem tegnap óta olvaslak. Te nem gúnyolódsz, hanem ide hányod a durvaságaidat. De legyen szarkazmus, rád hagyom, a betegekre eleinte ugyanis rá kell hagyni.
Szeparepa2
@Nyírfa: Aztén én hol nem szarom le, hogy te mit csinálsz? Hagyd rám! Húú most aztán megmondtad...
Semmit nem tudsz csinálni, legfeljebb ezt, hogy patkánykodsz, ezen meg csak röhögök, mert még ehhez sem értesz... XD
balos
@vitriol: Mi az?Hát a szartól már nem sok választja el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. November 30., 23:30
Szilágyi Liliána kihagyja a tokiói olimpiát
Itthon - 2020. November 30., 20:24
Halálos baleset történt a 13-as főúton