Hetente egyszer ismételten a diákoké lehet a Kossuth rádió stúdiója, egy év szünet után ugyanis péntektől újra hallható a közmédia diákrovata, a VÁLASZ-UTAK – tájékoztatta az MTVA Sajtó Osztálya pénteken az MTI-t.

A közlemény szerint a VÁLASZ-UTAK 2012-ben debütált a Kossuth rádióban Keresztes Ilona és Mohácsi Edit szerkesztésében a Vendég a háznál című családi magazin pénteki rovataként.

A műsorban tizenéves fiatalok beszélgetnek őket érintő kérdésekről, dilemmákról.

Egy-egy kérdésre különböző utakon haladva, de közösen keresik a válaszokat. Az újrainduló VÁLASZ-UTAK-ban sem lesz ez másként.

A fiatalok azt vallják, hogy "beszélgetni jó" egy asztalnál, szemtől szemben, offline üzemmódban

- írták.

Ismertették: a felvételek ezentúl nemcsak a stúdióban készülnek, hanem külső helyszíneken is, valamint vendégek is érkeznek majd a fiatalokhoz.

"Egy év után újra összeállt a csapat, szépek és okosak! Külön öröm, hogy mostantól a Kossuth rádió pénteki adása mellett a VÁLASZ-UTAK podcaston is elérhető lesz a fiatalok beszélgetése" – mondta Keresztes Ilona, a műsor felelős szerkesztője. Hozzátette, hogy tervezik az "Osztályterem Stúdió" megvalósítását is: "ennek keretében hazai és külhoni középiskolákat látogatunk majd meg, és beszélgetünk az ott tanuló fiatalokkal" – olvasható a közleményben.

A VÁLASZ-UTAK első adása pénteken 11 óra 30 perctől hallható a Kossuth rádióban.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.