Több száz cikkel és több mint hatvanfős kezdőcsapattal pénteken elindult a Telex, a távozó indexesek új lapja – számolt be a 24.hu.

Közleményükben azt írják, a lap főszerkesztője, Munk Veronika, az olvasók anyagi támogatását kérte, és az elmúlt egy hónapban több mint 34 ezer ember adakozott. Mint írják, az eddigi adományokból az újság több hónapnyi működése biztosított, a befolyó összegről és annak gazdaságos felhasználásáról a lapindítással kapcsolatos pénzgyűjtő kampány lezárásakor, október második felében részletesen beszámol a Telex stábja.

Hozzátették, hogy mivel a lap újságírói július végén mondtak fel az Indexnél, nagyon rövid idejük volt az új lap elindítására. A Telex épp ezért most tesztüzemben indul el, a telexesek pedig várják az olvasók visszajelzéseit, és folyamatosan frissülnek majd különféle fejlesztések az oldalon.

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Sok sikert!!! Gratula a gyors talpra álláshoz!!! Várjuk a valódi, igaz, friss híreket!!!
justhpeter
@Horizont: Nem lehet mindkettőt ? A Telex legyen sikeres, a pohost meg valóban üsse meg a guta !
SystemError
Nagyon nehéz dolguk lesz, mert egy olyan működési modellel próbálkoznak, ami nem véletlenül kényes talaj. Nyílván sok olvasót lemorzsolna, ha szinte teljesen zárt/fizetős maradna Telex. Szerintem ez nem működik Magyarországon még, de részben fizetőssé tenni talán sikeres modell lehet. Ha sikerül nekik felépíteni egy üzleti modellt, az példa lehetne talán más médiumok számára is.

A 444 szerkesztőség olyan 30-50 fős lehet. Szóval viszonyításképpen a Telex a duplája kb. 70 fővel. Persze nagy különbség, hogy a 444 a nulláról kezdte, de ismert arcokkal. A Telex pedig áthozta a táborának a nagy részét az indextől.

Nem féltem őket, mert több nagy nemzetközi ügynökség/befektető is áll sorban, ha jól tudom, de ők teljesen önállóan szeretnének működni. Vajon az origonak sikerülne "saját lábakon"..?:)
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
ómió
Tovább "düböröghet" a proli internácizmus!
legott
Nem tetszik a "Telex" név :(
Olyan semmilyen. Én ütősebb nevet választottam volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.