Meredek sztori.

Leköpte Hajdu Steve-et egy iskolás gyerek a buszról, mire a celeb megállította a járművet, és pofon verte

A Brékinget vezető Hajdu Steve a műsorban mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt egy 12 éves fiú viccből leköpte, ő azonban a körülmények ellenére sem hagyta annyiban a dolgot.

Még robogóztam 15 évvel ezelőtt, a Margit-hídon mentem át és egy iskolai buszból, gondolom kirándulók voltak, éreztem, hogy valami rám csapódik. Megnéztem, nyáldarab volt és az ablakban láttam a kisfiút, aki visszahúzta a fejét. Én leállítottam a buszt a híd közepén, felmentem, a tanár néni mutatta, hogy ő volt az. Odamentem és egy olyan büdös nagy maflást levertem neki

Forrás: 24.hu

Kép: RTL

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kismari
@Pálinkás Pál: Bravó Pálinkás! Én még a tanár bácsit is jól pofán vágtam volna, ha arra neveli a kölyköket, hogy másokat leköpjenek, vagy csak hagyja, hogy megtegyék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez aztán olyan steves megoldás...vazze le mertél keverni egy pofont a gyereknek...büszke lehetsz magadra köcsög!!! ha én lettem volna a tanár bácsi,akkor lerúgtalak volna utána a buszról!!!
kismari
@Pálinkás Pál: Bravó Pálinkás! Én még a tanár bácsit is jól pofán vágtam volna, ha arra neveli a kölyköket, hogy másokat leköpjenek, vagy csak hagyja, hogy megtegyék.
namihami
@Pálinkás Pál: Miért? Te hogyan oldottad volna meg, ha téged köpött volna le? Letörlöd és mész tovább? Persze, köpködjön csak a buszból, mert onnan bátor volt, azt hitte, hogy megtorlatlan marad ""bátor tette"", és megmutatja a haveroknak. Hát, mindketten megmutatták, a gyerek is megy a Steve is.
Ez nemcsak gyors, de jó megoldás is volt. Módot talált rá és lerendezte! Csak gratulálni lehet a Stevenek!
balos
Kitalálni dolgokat a legkönnyebb,megélni az már egy másik dolog!Mindenesetre nem vagyok a MIndent elhisz Nagypapa!Probálkozz tovább steve!
Pálinkás Pál
@namihami: be vagy rúgva??? egy 12 éves kölköt megütni ezért...,mellesleg az egész egy nagy kamu szerintem..ez a történet annyi sebből vérzik,hogy foglalkozni sem érdemes vele...
Pálinkás Pál
@kismari: úgy látom teljesen elhülyültetek a járvány hatására...eddig mintha azt makogtátok volna hogy gyereket nem bántunk...akkor a te logikád mentén ...esetleg egy vita közben leköp egy 50 kilós nő...akkor nekem nyugodtan ki kéne ütnöm??? mert nagyjából ez ugyanaz...kíváncsi lennék mit vakkantanátok itt ha ezt steve egy hölggyel kapcsolatban hazudná?? akkor bezzeg menne a pofázás hogy nőt nem ütünk meg semmikor!!! hányok tőletek!!!
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: mivel valamivel kell...:) mondtam a vírushiszti nem érdekel a továbbiakban!!!..azt meghagyom nektek...okosítsátok egymást!!!
Szeparepa2
Szuper! A szüleinek így nem kell nyomozni, máris pontosan tudják ki ütötte meg a gyereket, máris mehetnek bíróságot, több milliót perelhetnek ezért, és reménykedhet Sztívi hogy csak kártérítési legyen a feljelentés, ne menjen mellé egy büntető is... Gyereket bármit csinál, nem üthetünk meg (még az iskola-pribék sem), ez egy ilyen világ...
Szeparepa2
@namihami: Ütni büntetőjogi kategória, max ha már boxba kezdett ellened a srác, akkro üthetsz vissza, kvázi sport kereteken belül. Nem. Fel kel menni a buszra, ha már megállt (mert azért ez sem biztos, hogy intesz, még ha ismert színész is vagy és megáll), és gyerek fejére önteni egy pohár vizet vagy valami italt, esetleg szintén leköpni... meglakol tanul belőle, kielégül a bosszúvágy és ebből már nem lehet büntető ügy. A pofon azért sem jó, mert lehet hogy otthon naponta kap és hozzá van szokva, akkor abból nem tanul a büdös kölök semmit...
Peller Anikó
@Szeparepa2: Akkor csak lehet verni a kölköt, még szép. Még ölni is lehet. Olyan nincs, hogy bármit csinálhat, ez legfeljebb arabéknál szokás. Betör hozzád éjjel fegyverrel? Mennek az utcán tízen és letépik rólad a nődet?

A sztevés sztorival annyi a gond, hogy nem derült ki a szándékosság, lehet a hülyegyerek csak kiköpött az ablakon és a sztepe meg pont arra járt. Mert ekkor ez inkább olyan szarógalamb esete. Azt sem verjük meg.
Kádár János
@Pálinkás Pál: Sajnos, közel állunk hozzá, hogy holnap tanárt köp le! Ugyanis a FAROK csóválja a kutyát! Ilyen nem volt 40 éve! Mert Steve után a szülő is megpakolt a volna a saját gyerekét!
kismari
@Pálinkás Pál: ne izgulj, mi is tőled. Nem csak leköplek, mint nő.
Szeparepa2
@Peller Anikó: A köpésre egy 12 éves pofozásával válaszolni, otthon még oké, családban marad. De egy idegen gyereket egy iskolabuszon így megütni tetszik nem tetszik, bűncselekmény, aránytalan extrém túlreagálás, önbíárskodás. Amiket sorolsz, azok bűncselekmények, támadások... mint írtam, ha bokszra feláll az a 12 éves nyikhaj, és megüt, akkor már mehet az ütésváltás. De elsőt akkor sem üthetsz, mivel gyerek. Hiába is esetleg már kifejlett példány. Az önvédelem más dolog. Persze hogy ölhetek is akár önvédelemből, ha az életemre támad valaki vagy szerettemére, akkor mindegy hány éves nyilván. Ha betör és rabol ill akar, akkor sem mindenképp ölhetek, bár ha megteszem, akkor is van esély megúszni, de sokáig tart, mire kivizsgálják és döntenek és addig bizony gyerekgyilkosság gyanújával kemény előzetesben lehet ücsörögni... tehát ha látom hogy gyerek (de ha mondjuk maszkban van akkor nem biztos, hogy el tudod dönteni, hogy 12 vagy 18 éves), igyekszem ártalmatlanná tenni, leginkább leütni... verni mindeképp lehet, sőt célszerű. bár bűnözőre támadni mindig rizikós, nem ajánláj még ha a saját otthonodban is támad meg... Életre nem veszélyes önvédelmi eszközök; gázspray, sokkoló, vipera stb, nem árt ha vannak otthon, azokat buzgón és nyugodtan lehet használni, már amennyire nyugodt az ember ilyen esetekben...
csipetke
Jól tette. Manapság csak a kölyköknek vannak jogaik,és tisztában is vannak vele. Ha csúnyán néz rá a tanár,netán erélyesebben szól rá, a szülő már megy is az ombudsmanhoz.Ha minden rá van hagyva a gyerekekre,az csak rossz irányba viszi.Egy-egy ilyen epizód rádöbbenti arra,hogy mégse lehet mindent megtenni büntetlenül.Ez a gyerek valószínűleg soha többet nem fog leköpni senkit. Az idősebbek emlékezhetnek,hogy 30-40 évvel ezelőtt nem fordulhatott elő tanárverés,és egyéb dolgok,amiket a mai gyerekek megtesznek,mert nincs retorzió.A tanárnak nincs fegyelmezési lehetősége.Néha nem árt egy jól irányzott anyai,vagy apai tasli, nyilván nem kell félholtra verni a gyereket. Mi is kaptunk néha, ha rosszak voltunk,és ma már azt mondom,hogy hasznunkra vált
Szeparepa2
@csipetke: Nem tette jól. Főleg saját maga miat (hiszen ebből még nagy problémája lehet, főleg hogy mintaadó közismert ember)... Ahogy a nőknek, a melegeknek stb, úgy a gyerekeknek is méltányos és arányos jogaik kell legyenek. Ha egy nő köpött volna ki a buszból, ő is megérdemlne egy nagy pofont? Csak mert ő is régebben még hátrányosan megkülönböztetett, gyengébb, védtelen társadalmi rétegbe tartozik, ahogy a kiskamasz is. Emberi lényt másik ember ahogy nem ölhet, úgy nem is üthet, csak egyetlen esetben, amit imént tárgyaltunk, HA AZ ÉLETÉRE TÁMADT vagy bizonyosan arra készül. Tehát csak önvédelemből. Egy köpés az utálatos aljas dolog, de irdatlan messze van az élet elleni támadástól. Igen persze, mindenki szíve szerint szétverné a fejét, én még rugdosnám is a földön, ha az érzelmeimre hallgatok, a kis férget... DE MIVEL GYERMEK, NEM LEHET, nem szabad, tilos és ez így jó. Vége a gyengébbek, kisebbek terrorizálásának, évezredekig éltünk abban; már nincs ilyen a fejlett civilizált világban. Ma a gyereket vernéd, holnap már egy szemtelen nőt vagy éppen kutyát, macskát? Otthoni pofon még hagyján, ha nincs túlzásba vive; néha némelyeknek tényleg kell.
Ne lopj és ne ölj kategóriás erkölcsi szabály hogy NE VERJ! Nem fog az a gyerek ebből semmit tanulni, csak még agresszívabb lesz, megnyugodhatsz. NEM EZ A MEGOLDÁS. Büntetni kell természetesen, de nem csak a verés lehet a büntetés! Mint írtam, megtehette volna, hogy a kölyök fejére önt valamit és el van boronálva, kiröhögik az osztálytársai (mert úgy tudom iskolabusz volt), és szégyellheti magát; (az ilyen büntető megalázás mellesleg sokkal eredményesebb; ha nyilvánosan megszégyenítik büntetésből, na akkor már kevesebb kedve lesz köpködni hidd el! Egy pofon egy rossz kölyöknek rutin dolog, kapott már ezret, hozzá van szokva, csak röhög rajta és még vadabb lesz. Viszont a Sztív rácseszhet igencsek, ha a srác szülei feljelentik. Aránytalan önbíráskodás volt gyerek ellen, kártérítési és büntetőjogi ügy is lehet belőle simán.
csipetke
@Szeparepa2: 18:49 egy dologban értünk egyet,hogy retorzió mindenképp kell. Ahogy ma nevelik a gyerekeket,az nem jó.
Hagyják őket "kibontakozni",nem baj,ha szétveri a házat,ráhagyjuk,mert szegény,nem tudja majd feldolgozni,ha rászólnak.Az én időmben nem létezett tanárverés,vagy éppen leköpik,fenyegetik mostanság.Nem ártana,ha egy kicsit poroszosabb nevelést kapnának,és nem hagynának rájuk mindent. Ha végigolvastad a cikket,ez az eset 15 évvel ezelőtt történt,így már senki nem vonja felelősségre Hajdút.
Szeparepa2
@csipetke: Úgy láttam csak annyi van, hogy évekkel ezelőtt... 15 éve, mondjuk, hogy még meg lehetett tenni, továbbá talán pont ezért merte most elmesélni és eddig titkolta... ;)
simmering73
@Pálinkás Pál: Tehát felcsaptál pedagógusnak te gyökér?
ila51
Remélem csak kitalálta , mert amúgy is ellenszenves ...
terlasz
Igaz, a hülye-gyereknek nem árt a nevelés, de ez mégiscsak önbíráskodás. Tőlem nem kap dicséretet Hajdu.
division
@Pálinkás Pál: Innentől már egyértelművé vált, hogy nem vagy egyéb csak egy troll. A vírus kapcsán is érződött már nem egyszer, aztán feltűnt ez a Gazella is a semmiből, mintha önmagaddal beszélgettél volna, most meg véded ezt a kis pondrót. Neked semmi közöd nincs sem az orvostudományhoz, sem a pedagógiához, (netalán semmihez?), csak itt éled ki magadat nap mint nap. Unatkozol, ennyi.
Pálinkás Pál
@division: mert te biztos orvosit végeztél,igaz??? megpróbálom fellebbenteni a ködöt az agyadról!!! mutass egy olyan véleményemet,ahol orvosi kezelésekbe beleszóltam volna!!! felőlem úgy kezelik az esteket ,ahogy akarják...bár akármit csinálnak ,csak a veszélyeztetett réteget érinti a dolog...erről a konkrét ügyről...nem tudom észre vetted-e...egy szóval nem helyeseltem a gyerek tettét...de az egy undorító dolog, hogy egy állítólagos férfi,ilyenért felpofoz egy gyereket!!! a trollságról pedig...azt hiszem a kommentelők jól tudják, kettőnk közül ki a troll...ki az aki beáll minden marhaság mellé...ha a ducenak a szájából bugyog elő a szar!!!
jancsipapa
Úgy látszik rég írtak már róla. Most elő került ez a " sztori " . Ami ,ha igaz : teljesen érdektelen . Ha nem igaz :szintúgy. Pont mint Hajdu Steve...
Jozefina
15 évvel ezelőtt történt!!! Kit érdekel!!!??? Idétlen emberek, idétlen hírekkel!!!
ómió
Pedig ennél "liberálisabb" már csak "buktatókkal" lehetett volna!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: @Szeparepa2: @terlasz: @ila51: Veletek értek egyet. Abban semmi kivetnivalót nem találok - ha igaz a sztori egyáltalán -, hogy megállította a buszt, és felszállt számon kérni. De a többi kritikán aluli. És még a tanárnő mutatta volna meg, hogy melyik gyerek köpött? Szinte kizárt. Talán egyetértőleg annyiban is hagyta a maflást? Isten mentsen meg mindenkit az ilyen tanártól. Ha igaz.
Erősen ki lehet színezve a történet.
division
@Nyírfa: A mai gyerekek zömét jól fel kellene pofozni sajnos, és aki nem ért ezzel egyet, az sosem volt pedagógus. Nyilván a szülőket kellene mindezekért gatyába rázni, csak azok meg baltával támadnak a mai világban, és eszükben sincs a gyereküket nevelni.
Nyírfa
@division: Pedagógus valóban nem vagyok, "csak " édesanya, és tudom, milyen szeretetben élni.
Mint családsegítő, láttam, mibe torkollik a hideg- meleg-korlátozó és a hideg-engedékeny nevelési attitűd.
A mindenkori társadalom pedig a mindenkori tagok mentalitásának az éppen aktuális eredménye.
Yoda69
Jól tette. Máskor meggondolja a kölök, hogy köpködjőn a buszból.
division
@Nyírfa: Nekem most kell helyre raknom két vérpistikét a gyerekeim osztályában, mert a pedagógusok képtelenek mit kezdeni velük meg a szüleikkel. Piszkálják őket, nem szeretnek járni nagyon miattuk, megpróbálom megoldani. Ha végképp nem sikerül, kiveszem őket, és magánba teszem mindkettőt. A másik három gyerek már nagy hozzájuk képest, ott nincs ilyen gond, de mint normális és felelősségteljes szülő nem hagyhatom, hogy két szarházi kölyök miatt féljenek. Nem vagyok szerencsére az az ember, aki nem tud valamit elintézni ha akar.
Gazella
15 éves kitalált történet, Pont. Ezen felesleges felhúznotok magatokat!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
kokopelli
@division: ne haragudj,de a mi szüleink is szörnyülködtek,hogy "milyenek ezek a mai gyerekek?" Ez az égész
olyan mint a "mókuskerék"! Hányszor fogadtuk meg egymás között,hogy mi mások leszünk,mint a szüleink!!! (;-))
advocat
Évekkel ezelőtt! És ez miért a nap legfontosabb híre?
Egy hete!!!
division
@kokopelli: Azért a mi gyerekkorunkban más volt még minden.
kokopelli
@division: ,ha igazad van,akkor igazad van! Bennünket (3 srácot) a Fater vágott volna "pofán" úgy,hogy a fogaink
helyetcseréltek volna! Természetesen az anyunk tiltakozása ellenére is! (;-))
Az lett később a szlógenunk,hogy "a jővő sem az ami egykor volt!"
kokopelli
@kokopelli: u.i Ezt a Hajdú (egypupú) Tevét is pofánvágta volna úgy,hogy másnap reggel a fogkeféje lyukakba
csúszott volna!!
division
@kokopelli: Olyan nálunk mondjuk nem volt, de bünti nyilván. Egyébként valahogy nem is volt rá szükség, a szülők is sokkal többet törődtek a gyerekeikkel, nem volt még akkor megélhetési szülés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.