Meredek sztori.

Leköpte Hajdu Steve-et egy iskolás gyerek a buszról, mire a celeb megállította a járművet, és pofon verte

A Brékinget vezető Hajdu Steve a műsorban mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt egy 12 éves fiú viccből leköpte, ő azonban a körülmények ellenére sem hagyta annyiban a dolgot.

Még robogóztam 15 évvel ezelőtt, a Margit-hídon mentem át és egy iskolai buszból, gondolom kirándulók voltak, éreztem, hogy valami rám csapódik. Megnéztem, nyáldarab volt és az ablakban láttam a kisfiút, aki visszahúzta a fejét. Én leállítottam a buszt a híd közepén, felmentem, a tanár néni mutatta, hogy ő volt az. Odamentem és egy olyan büdös nagy maflást levertem neki

Forrás: 24.hu

Kép: RTL

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kismari
@Pálinkás Pál: Bravó Pálinkás! Én még a tanár bácsit is jól pofán vágtam volna, ha arra neveli a kölyköket, hogy másokat leköpjenek, vagy csak hagyja, hogy megtegyék.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez aztán olyan steves megoldás...vazze le mertél keverni egy pofont a gyereknek...büszke lehetsz magadra köcsög!!! ha én lettem volna a tanár bácsi,akkor lerúgtalak volna utána a buszról!!!
kismari
@Pálinkás Pál: Bravó Pálinkás! Én még a tanár bácsit is jól pofán vágtam volna, ha arra neveli a kölyköket, hogy másokat leköpjenek, vagy csak hagyja, hogy megtegyék.
namihami
@Pálinkás Pál: Miért? Te hogyan oldottad volna meg, ha téged köpött volna le? Letörlöd és mész tovább? Persze, köpködjön csak a buszból, mert onnan bátor volt, azt hitte, hogy megtorlatlan marad ""bátor tette"", és megmutatja a haveroknak. Hát, mindketten megmutatták, a gyerek is megy a Steve is.
Ez nemcsak gyors, de jó megoldás is volt. Módot talált rá és lerendezte! Csak gratulálni lehet a Stevenek!
balos
Kitalálni dolgokat a legkönnyebb,megélni az már egy másik dolog!Mindenesetre nem vagyok a MIndent elhisz Nagypapa!Probálkozz tovább steve!
Pálinkás Pál
@namihami: be vagy rúgva??? egy 12 éves kölköt megütni ezért...,mellesleg az egész egy nagy kamu szerintem..ez a történet annyi sebből vérzik,hogy foglalkozni sem érdemes vele...
Pálinkás Pál
@kismari: úgy látom teljesen elhülyültetek a járvány hatására...eddig mintha azt makogtátok volna hogy gyereket nem bántunk...akkor a te logikád mentén ...esetleg egy vita közben leköp egy 50 kilós nő...akkor nekem nyugodtan ki kéne ütnöm??? mert nagyjából ez ugyanaz...kíváncsi lennék mit vakkantanátok itt ha ezt steve egy hölggyel kapcsolatban hazudná?? akkor bezzeg menne a pofázás hogy nőt nem ütünk meg semmikor!!! hányok tőletek!!!
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: mivel valamivel kell...:) mondtam a vírushiszti nem érdekel a továbbiakban!!!..azt meghagyom nektek...okosítsátok egymást!!!
Peller Anikó
@Szeparepa2: Akkor csak lehet verni a kölköt, még szép. Még ölni is lehet. Olyan nincs, hogy bármit csinálhat, ez legfeljebb arabéknál szokás. Betör hozzád éjjel fegyverrel? Mennek az utcán tízen és letépik rólad a nődet?

A sztevés sztorival annyi a gond, hogy nem derült ki a szándékosság, lehet a hülyegyerek csak kiköpött az ablakon és a sztepe meg pont arra járt. Mert ekkor ez inkább olyan szarógalamb esete. Azt sem verjük meg.
Kádár János
@Pálinkás Pál: Sajnos, közel állunk hozzá, hogy holnap tanárt köp le! Ugyanis a FAROK csóválja a kutyát! Ilyen nem volt 40 éve! Mert Steve után a szülő is megpakolt a volna a saját gyerekét!
kismari
@Pálinkás Pál: ne izgulj, mi is tőled. Nem csak leköplek, mint nő.
csipetke
Jól tette. Manapság csak a kölyköknek vannak jogaik,és tisztában is vannak vele. Ha csúnyán néz rá a tanár,netán erélyesebben szól rá, a szülő már megy is az ombudsmanhoz.Ha minden rá van hagyva a gyerekekre,az csak rossz irányba viszi.Egy-egy ilyen epizód rádöbbenti arra,hogy mégse lehet mindent megtenni büntetlenül.Ez a gyerek valószínűleg soha többet nem fog leköpni senkit. Az idősebbek emlékezhetnek,hogy 30-40 évvel ezelőtt nem fordulhatott elő tanárverés,és egyéb dolgok,amiket a mai gyerekek megtesznek,mert nincs retorzió.A tanárnak nincs fegyelmezési lehetősége.Néha nem árt egy jól irányzott anyai,vagy apai tasli, nyilván nem kell félholtra verni a gyereket. Mi is kaptunk néha, ha rosszak voltunk,és ma már azt mondom,hogy hasznunkra vált
csipetke
@Szeparepa2: 18:49 egy dologban értünk egyet,hogy retorzió mindenképp kell. Ahogy ma nevelik a gyerekeket,az nem jó.
Hagyják őket "kibontakozni",nem baj,ha szétveri a házat,ráhagyjuk,mert szegény,nem tudja majd feldolgozni,ha rászólnak.Az én időmben nem létezett tanárverés,vagy éppen leköpik,fenyegetik mostanság.Nem ártana,ha egy kicsit poroszosabb nevelést kapnának,és nem hagynának rájuk mindent. Ha végigolvastad a cikket,ez az eset 15 évvel ezelőtt történt,így már senki nem vonja felelősségre Hajdút.
simmering73
@Pálinkás Pál: Tehát felcsaptál pedagógusnak te gyökér?
ila51
Remélem csak kitalálta , mert amúgy is ellenszenves ...
terlasz
Igaz, a hülye-gyereknek nem árt a nevelés, de ez mégiscsak önbíráskodás. Tőlem nem kap dicséretet Hajdu.
division
@Pálinkás Pál: Innentől már egyértelművé vált, hogy nem vagy egyéb csak egy troll. A vírus kapcsán is érződött már nem egyszer, aztán feltűnt ez a Gazella is a semmiből, mintha önmagaddal beszélgettél volna, most meg véded ezt a kis pondrót. Neked semmi közöd nincs sem az orvostudományhoz, sem a pedagógiához, (netalán semmihez?), csak itt éled ki magadat nap mint nap. Unatkozol, ennyi.
Pálinkás Pál
@division: mert te biztos orvosit végeztél,igaz??? megpróbálom fellebbenteni a ködöt az agyadról!!! mutass egy olyan véleményemet,ahol orvosi kezelésekbe beleszóltam volna!!! felőlem úgy kezelik az esteket ,ahogy akarják...bár akármit csinálnak ,csak a veszélyeztetett réteget érinti a dolog...erről a konkrét ügyről...nem tudom észre vetted-e...egy szóval nem helyeseltem a gyerek tettét...de az egy undorító dolog, hogy egy állítólagos férfi,ilyenért felpofoz egy gyereket!!! a trollságról pedig...azt hiszem a kommentelők jól tudják, kettőnk közül ki a troll...ki az aki beáll minden marhaság mellé...ha a ducenak a szájából bugyog elő a szar!!!
jancsipapa
Úgy látszik rég írtak már róla. Most elő került ez a " sztori " . Ami ,ha igaz : teljesen érdektelen . Ha nem igaz :szintúgy. Pont mint Hajdu Steve...
Jozefina
15 évvel ezelőtt történt!!! Kit érdekel!!!??? Idétlen emberek, idétlen hírekkel!!!
ómió
Pedig ennél "liberálisabb" már csak "buktatókkal" lehetett volna!
Nyírfa
@Pálinkás Pál: @Szeparepa2: @terlasz: @ila51: Veletek értek egyet. Abban semmi kivetnivalót nem találok - ha igaz a sztori egyáltalán -, hogy megállította a buszt, és felszállt számon kérni. De a többi kritikán aluli. És még a tanárnő mutatta volna meg, hogy melyik gyerek köpött? Szinte kizárt. Talán egyetértőleg annyiban is hagyta a maflást? Isten mentsen meg mindenkit az ilyen tanártól. Ha igaz.
Erősen ki lehet színezve a történet.
division
@Nyírfa: A mai gyerekek zömét jól fel kellene pofozni sajnos, és aki nem ért ezzel egyet, az sosem volt pedagógus. Nyilván a szülőket kellene mindezekért gatyába rázni, csak azok meg baltával támadnak a mai világban, és eszükben sincs a gyereküket nevelni.
Nyírfa
@division: Pedagógus valóban nem vagyok, "csak " édesanya, és tudom, milyen szeretetben élni.
Mint családsegítő, láttam, mibe torkollik a hideg- meleg-korlátozó és a hideg-engedékeny nevelési attitűd.
A mindenkori társadalom pedig a mindenkori tagok mentalitásának az éppen aktuális eredménye.
Yoda69
Jól tette. Máskor meggondolja a kölök, hogy köpködjőn a buszból.
division
@Nyírfa: Nekem most kell helyre raknom két vérpistikét a gyerekeim osztályában, mert a pedagógusok képtelenek mit kezdeni velük meg a szüleikkel. Piszkálják őket, nem szeretnek járni nagyon miattuk, megpróbálom megoldani. Ha végképp nem sikerül, kiveszem őket, és magánba teszem mindkettőt. A másik három gyerek már nagy hozzájuk képest, ott nincs ilyen gond, de mint normális és felelősségteljes szülő nem hagyhatom, hogy két szarházi kölyök miatt féljenek. Nem vagyok szerencsére az az ember, aki nem tud valamit elintézni ha akar.
Gazella
15 éves kitalált történet, Pont. Ezen felesleges felhúznotok magatokat!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
kokopelli
@division: ne haragudj,de a mi szüleink is szörnyülködtek,hogy "milyenek ezek a mai gyerekek?" Ez az égész
olyan mint a "mókuskerék"! Hányszor fogadtuk meg egymás között,hogy mi mások leszünk,mint a szüleink!!! (;-))
advocat
Évekkel ezelőtt! És ez miért a nap legfontosabb híre?
Egy hete!!!
division
@kokopelli: Azért a mi gyerekkorunkban más volt még minden.
kokopelli
@division: ,ha igazad van,akkor igazad van! Bennünket (3 srácot) a Fater vágott volna "pofán" úgy,hogy a fogaink
helyetcseréltek volna! Természetesen az anyunk tiltakozása ellenére is! (;-))
Az lett később a szlógenunk,hogy "a jővő sem az ami egykor volt!"
kokopelli
@kokopelli: u.i Ezt a Hajdú (egypupú) Tevét is pofánvágta volna úgy,hogy másnap reggel a fogkeféje lyukakba
csúszott volna!!
division
@kokopelli: Olyan nálunk mondjuk nem volt, de bünti nyilván. Egyébként valahogy nem is volt rá szükség, a szülők is sokkal többet törődtek a gyerekeikkel, nem volt még akkor megélhetési szülés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.