L.L. Junior nyíltan beszélt a múltjáról az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban. Bevallotta azt is, hogy egy időben gondjai voltak a szerencsejátékkal.

L.L. Junior legalább 100 millió forintot játszott és szórakozott el – és nem bánja

Fotó: L.L. Junior / Facebook

"Fiatal voltam, kellett a zsongás, kellett a szenvedély" – mondta el L.L. Junior Hajdú Péternek arról, hogy miért is szórakozott el legalább 100 milliót kaszinókban. Elmondása szerint volt egy hedonista korszaka, amikor rá volt kattalva a szerencsejátékokra.

"Bizos rengeteg mindent tudnék kezdeni most azzal a pénzzel, de megkeresem máshonnan"

Komoly a probléma

Egyre több szerencsejáték-függő van az országban, pontos számot azonban azért nehéz mondani, mivel esetükben egyértelmű tünet a rejtőzködés. Azt hihetnénk, hogy a leggazdagabbak verik el a legtöbb pénzt, ez azonban nem feltétlenül van így. Kutatások alapján a szerencsejáték-függők száma Magyarországon az elmúlt években a következőképpen alakult: 2009-ben 1,2 százalék, 2012-ben 2,6 százalék, 2015-ben 1,3 százalék, 2018-ban pedig 4,3 százalék volt – olvasható a Szerencsejáték Zrt. égisze alatt futó maradjonjatek.hu oldalon. A kutatás szerint a függők leginkább 30-49 éves férfiak, alapfokú végzettséggel, és leginkább községekben laknak, rossz anyagi körülmények között.

A szerencsejáték-függőség természetéről és a megoldási lehetőségeiről kérdeztük korábban Hal Melinda pszichológus közgazdászt, a Semmelweis Egyetem, Egészségtudományi Kar oktató-kutatóját:

A fenti felméréshez hozzátenném, hogy a függők esetében, akár kémiai akár viselkedéses addikcióról beszélünk, egyértelmű tünet a rejtőzködés, amely a felméréseket sem könnyíti meg. Szintén érdekes eredmény, hogy az alacsonyabb iskolázottság és szociális státusz összefüggést mutat a szerencsejáték-függőséggel. Ne legyen tévhiteink ezzel kapcsolatban, bizony a magasabb társadalmi rétegeket is komolyan érinti a probléma, ahogyan a nőket is. Inkább talán a rejtőzködés módja, illetve a probléma folytán kialakult nehézségek mértékében láthatunk különbséget.

A szakember több olyan klienssel is találkozott már praxisban, akik egyértelmű depressziós tüneteket mutattak és végső elkeseredésükben, reményvesztettségükben fordultak a szerencséhez, mint utolsó mentsvárhoz. Általában sikertelenül. A hangulatzavarok között azonban talán még inkább érdemes megemlíteni a bipoláris zavarokat és az unipoláris mániát. Felhangoltabb, felpörgöttebb időszakokban, ún. hipománia vagy mánia esetén, az ilyen jellegű zavarral küzdők általánosan több kockázatot vállalnak, úgy érzik nem származhat problémájuk a viselkedésből, bármit megtehetnek. Képesek erejükön felül nagyobb tétben játszani, vagy gyakrabban űzni az adott viselkedést. Viselkedésük minden pontján megjelenhet a kockázatvállalás, így az óvatlan szexualitásban, szerencsejátékban és kémiai szerhasználatban egyaránt.

Pénzcentrum

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Tehát akkor ugyanannyit mint vállalkozó adók illetve járulékok formájában be is fizetett! Ugye?! Mert csak akkor tud 100 millát jövedelemként kivenni! NAV?! Tessék már megnézni! Itt van még egy kérkedő cigány!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Csak rá kell nézni !.- ))))) Ez a nulla izé amúgy ugatja a zenét.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Igen. Nyomasztó ez az egyenlőtlenség. Egyesek eljátszogatnak annyit, amennyit más életében nem tud becsületes munkával megkeresni, aztán annyit mond. nem baj, lesz másik 100 milla. És csinál olyan zenét, amitől én felállok és kimegyek bárhonnan, ha meghallom.
TASzSz
Tehát akkor ugyanannyit mint vállalkozó adók illetve járulékok formájában be is fizetett! Ugye?! Mert csak akkor tud 100 millát jövedelemként kivenni! NAV?! Tessék már megnézni! Itt van még egy kérkedő cigány!
NKF
Ennyi nyálgépet,ennyi nincs még Amerikába sem!
Celebek,műmellű,műfenekű csajok,buznyákok,stb.
Istenem,hová jutottunk?
division
@silber13: Hát nem egy Ian Gillan az tény:-)
Giovanni Alba
"Szeretem" az ilyen celeb dumákat. Amikor meg kiesik a pixisből, kiöregszik, akkor jön a siránkozás, hogy a nyugdíjból nem lehet megélni, lyukas a nadrág, kilóg az ülep.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
ómió
A kispesti önkormányzatnál az "hülye", akinek ennyi "nincs meg" évente!
silber13
@ómió: Persze .de ugyanakkor a fideszesek tesznek róla,ho ne legyenek "hülyék"!!:-)))
ómió
@silber13: Hogy tehetnének, ha a kispesti "polgárok" odaválasztják őket?
Peller Anikó
@ómió: Szeretvetisztelt Viktorunk is tisztességes úton lett megválasztva Mo elnök minimiszterének, nem is vontuk kétségbe soha.

www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.