Szerinte komolytalan a munkássága.

Curtis nagyon keményen kiosztotta Kozsót

A vasárnap esti Sztárban sztár végén Curtis nem palástolta csalódottságát, amikor kiderült, a héten Kozsó bőrébe kell bújnia.

„Mit is mondjon ilyenkor az ember. Ez egy nagyon furcsa hét lesz” – reagált Curtis a választásra, mire Till Attila műsorvezető megjegyezte, Kozsóra is „ugyanolyan lelkesen kell készülni, mint a Charlie-ra!” A zsűri székében ülő Bereczki Zoltán pedig hozzátette: „Komolyan kell venni minden feladatot!”

„Várjál már, de ő magát sem vette komolyan. Vagy ezek komoly dalok voltak? Ez nem egy ilyen paródia volt? Irigy Hónaljmirigy? Komolyan csinálta ezeket a dalokat? Ezt nem tudtam”

– válaszolta a nemrégiben extrém szexuális élményeiről is nyíltan valló Curtis.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
ágimami
Neki pont nem kellene ilyeneket mondani Kozsóról, mert azért valamit letett az asztalra! Akármilyen is volt a zenéje, nagyon sokan szerették és még ma is játszák a számait! Nem beszélve arról, amit @Szeparepa2 írt, jó pár zenekart felfedezett, akik sikert-sikerre halmoztak!

Lehet a sikereit túlszárnyalni kedves Curtis és igaza van Bereczkinek, komolyan kell venni minden feladatot, ha már egyszer szerepel egy ilyen műsorban!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.