Komoly dráma.

Berki Krisztián olyan durvát mondott műsorvezetőtársának, hogy az könnyeivel küszködve rohant ki a stúdióból

Dráma zajlott a LifeTV hétfőn adásba kerülő Bréking felvételén. Berki Krisztián és műsorvezető-társa, Szabó Dóri között a „mennyire veszélyes a gyerekek közösségi médiában való szerepeltetése?” téma kapcsán szabadultak el az indulatok.

„Látjuk, vannak olyan szülők, akik intelligenciában nem érnek fel addig, hogy mit engedhetünk meg és mit nem” – jelentette ki a korábban a Mokka stábját erősítő Szabó Dóri egy kínai eset kapcsán, majd később Berkihez fordulva a következőket mondta: „Nálad is látom, hogy a Natiról viszonylag sok tartalmat sikerül kirakni. (…) Szerinted ez helyes, hogy ennyit szerepelteted?”

Mire Berki durván leoltotta:

„Honnan a francból tudnád te, hogy mi a helyes vagy mi nem, hogy ha nincs gyereked?”

Az egykori szépségkirálynő ezen a beszóláson nagyon felhúzta magát. „Attól, mert nincs gyerekem, még lehet véleményem. Honnan tudod, hogy nekem miért nincs gyerekem? Te ismersz engem egyáltalán?” – támadt rá a nemrég intim titkáról valló Berkire, majd így folytatta: „Szerintem ez az a pont, ameddig nem megyünk el a beszélgetésben. Ennyire bunkó nem lehetsz valakivel, akinek nem tudod, milyen háttérországa van ezzel a témával kapcsolatban.”

„Arra tudsz kimenni, arra van a kijárat” – mondta a távozó Szabó Dórinak Berki, aki ezek után egyedül koordinálta a beszélgetést a meghívottakkal.

Forrás: NLC

Kép: Life TV

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Amíg a Berki-féle emberek médiacelebek lehetnek, addig mindenki vessen magára, ha lepaktál velük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Állítólag a kutyából sohasem lesz szalonna,a vér pedig nem válik vízzé,- bárki miképp válhatott elképedté?
namihami
Nem szivesen írok ilyet, de valahol magának kereste a bajt. Az, aki egy ""berkivel"" hajlandó bármilyen ügyben közösséget vállalni, az magának kereste a bajt.
Tanulópénz--másoknak is...
Szeparepa2
@Nyírfa: Ez azért nem egészen így van. Gondolod hogy jókedvéből ült mellé? Nyilvánvaló hogy oda KELLETT, mert vagy ez, vagy semmi... itt és ilyen melót kapott annál a tv-nél, és örült, hogy ez is van; nem akkora ember az, hogy válogasson...
human
Amit nem értek, hogy több mint 100 milliós adótartozása van ennek a Berkinek, áfacsalás ügyben elismerte bűnösségét, de nem hogy a börtönben hűsölne, de még a televízióban is szerepeltetik. Ráadásul olyan bukó, ami miatt a minta is rossz amit a fiataloknak mutat.
Ha az ilyenek celebek lehetnek rossz mintát mutatva a fiataloknak akkor miért csodálkozunk ha egyre távolabb sodródik az ország Európától? Kinek az érdeke ezeket szabad lábon tartani?
Szeparepa2
@human: Fradi elnök volt 25 évesen... szerinted akkor milyen kapcsolatai vannak ennek a tuloknak? Nyiván valami fidióta mufti főpatkány geci...
human
@Szeparepa2: Persze nincs kétségem. De egyszerűen mindig felhúzom magam mikor ezt az aljas embert a képernyőn látom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok