Komoly dráma.

Berki Krisztián olyan durvát mondott műsorvezetőtársának, hogy az könnyeivel küszködve rohant ki a stúdióból

Dráma zajlott a LifeTV hétfőn adásba kerülő Bréking felvételén. Berki Krisztián és műsorvezető-társa, Szabó Dóri között a „mennyire veszélyes a gyerekek közösségi médiában való szerepeltetése?” téma kapcsán szabadultak el az indulatok.

„Látjuk, vannak olyan szülők, akik intelligenciában nem érnek fel addig, hogy mit engedhetünk meg és mit nem” – jelentette ki a korábban a Mokka stábját erősítő Szabó Dóri egy kínai eset kapcsán, majd később Berkihez fordulva a következőket mondta: „Nálad is látom, hogy a Natiról viszonylag sok tartalmat sikerül kirakni. (…) Szerinted ez helyes, hogy ennyit szerepelteted?”

Mire Berki durván leoltotta:

„Honnan a francból tudnád te, hogy mi a helyes vagy mi nem, hogy ha nincs gyereked?”

Az egykori szépségkirálynő ezen a beszóláson nagyon felhúzta magát. „Attól, mert nincs gyerekem, még lehet véleményem. Honnan tudod, hogy nekem miért nincs gyerekem? Te ismersz engem egyáltalán?” – támadt rá a nemrég intim titkáról valló Berkire, majd így folytatta: „Szerintem ez az a pont, ameddig nem megyünk el a beszélgetésben. Ennyire bunkó nem lehetsz valakivel, akinek nem tudod, milyen háttérországa van ezzel a témával kapcsolatban.”

„Arra tudsz kimenni, arra van a kijárat” – mondta a távozó Szabó Dórinak Berki, aki ezek után egyedül koordinálta a beszélgetést a meghívottakkal.

Forrás: NLC

Kép: Life TV

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Amíg a Berki-féle emberek médiacelebek lehetnek, addig mindenki vessen magára, ha lepaktál velük.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Nyírfa
Amíg a Berki-féle emberek médiacelebek lehetnek, addig mindenki vessen magára, ha lepaktál velük.
kissé felnőttem
@Nyírfa: igazad van 100% ban csak annyit tennék hozzá aki bunkó az is marad akár hogy nevezik a szégyen a, hogy kis hazánkban ilyeneket sztárolnak + győzikét stb. ez a szégyen egyik sem a példakép illúziót kelti.
Nyírfa
@kissé felnőttem: Ennél is nagyobb szégyen ,szerintem, hogy van rájuk igény. Bár, ez esetben az igény nem a megfelelő fogalom.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@Szeparepa2: Nnnnnna...köszönöm, hogy leírtad helyettem. Minden szó ott van. Egyszerűen nem értem, hogy ez a 120 kg-os patkány mit keres a médiában? KI ENGEDÉLYEZTE??? Együtt kellene a böribe menniük.
Lepényleső
Állítólag a kutyából sohasem lesz szalonna,a vér pedig nem válik vízzé,- bárki miképp válhatott elképedté?
namihami
Nem szivesen írok ilyet, de valahol magának kereste a bajt. Az, aki egy ""berkivel"" hajlandó bármilyen ügyben közösséget vállalni, az magának kereste a bajt.
Tanulópénz--másoknak is...
human
Amit nem értek, hogy több mint 100 milliós adótartozása van ennek a Berkinek, áfacsalás ügyben elismerte bűnösségét, de nem hogy a börtönben hűsölne, de még a televízióban is szerepeltetik. Ráadásul olyan bukó, ami miatt a minta is rossz amit a fiataloknak mutat.
Ha az ilyenek celebek lehetnek rossz mintát mutatva a fiataloknak akkor miért csodálkozunk ha egyre távolabb sodródik az ország Európától? Kinek az érdeke ezeket szabad lábon tartani?
human
@Szeparepa2: Persze nincs kétségem. De egyszerűen mindig felhúzom magam mikor ezt az aljas embert a képernyőn látom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.