Ahogy azt tegnap mi is megírtuk, szakított Sánta Laci és felesége, Juliska. Most már biztos, külön utakon folytatják az életüket.

Szerdán derült ki, hogy már nem él együtt a sztárpár, és hamarosan el is válnak. A színész úgy érezte, pár gondolatot meg kell osztania a rajongókkal a szakítással kapcsolatban, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba – szúrta ki az nlc.hu

Az életünk nagy részébe beleláttatok, de a Juliskával való valódi kapcsolatunk mindig is abszolút magánügy volt, így arról soha nem nyilatkoztunk semmilyen formában. Az elmúlt időszakban rájöttünk, hogy bármennyire szeretjük egymást és bármennyire kötődünk egymáshoz, külön utakon kell folytatnunk az életünket. Ez mindkettőnk számára fájó, de meg kellett hoznunk ezt a döntést. Tudnotok kell, hogy mi büszkén tekintünk az együtt töltött időre, számunkra ez egy sikertörténet! Jelenleg arra koncentrálunk leginkább, hogy a kisfiunk számára a lehető legzökkenőmentesebbé tegyük ezt az időszakot, hiszen ő a legfontosabb! Kérünk benneteket, hogy tartsátok tiszteletben a döntésünket és a magánéletünket

– írja a közösségi oldalán Sánta Laci egy közös kép kíséretében.

Forrás: nlc.hu

Címlapkép: Instagram 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Hír? Ez (EZ) hír?
Szóljon, akinek ez olyan szinten tart az érdeklődésére számot, hogy a sajtóban is olvashasson róluk.
Rockxy
gipszeltesse be a lábát oszt legyen csöndben
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ki ez a Sánta Laci? Meg Iluska? Ja, nem.Juliska. Aztaqurva... valaki megmondaná, hogy miért kell ma minden felnőtt ember nevét becézve mondani és leírni?
Asszem Petőfi Sanyi, Arany Jani, Ady Bandi, József Atika, de még Ruttkai Évi, Latinovits Zotya és Latabár Kálmi sem örülne ennek. De Kudlik Juckó, Kossuth Lali és Bessenyei Ferke sem... rosszul vagyok.
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Ja, meg a Müller Ceci... ma ő a legismertebb negatív ember.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.