A Kiskun Huszár és Honvéd Hagyományőrző Egyesület elnöke azt mondta: „Ezen nincs mit szépíteni, egy malőr történt.” Olyan régen volt már az 1848-as forradalom és szabadságharc, hogy simán előfordulhat egy olyan tévesztés, mint ami Kecskeméten történt: a kecsup.hu arról számolt be, hogy osztrák egyenruhába öltözött honvéd hagyományőrző állt díszőrséget a városi megemlékezésen az aradi vértanúk emlékműve előtt a köztemetőben.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Shikari: Ezzel szemben a tény az, hogy a Momentumosok népszavazást kezdeményeztek az olimpia ügyében, és ennek hírére hős vezéred inkább megfutamodott, vállalva inkább a szégyent, mint a szinte biztosra vehető leégést. Most persze az áhitatos hívek a Momentumra köpködnek, pedig ők csak szerették volna, ha azok a polgárok, akik egyrészt fizetik az előkészületeket, és el kellett volna viselniük az építkezéssel és a lebonyolításával kapcsolatos jelentős kényelmetlenségeket, kinyilváníthatták volna, hogy támogatják az ötletet vagy sem. Fényló csillagunk ebben az esetben nem volt kíváncsi a magyar emberek véleményére. De neked csak az maradt meg, hogy "A Momis hülyegyerek eddig annyit bizonyítottak, hogy megfúrták az olimpiát" . Jogod van a véleményedet elmondani, nekem is jogom van téged hülyének nevezni, mert ez még mindig a legenyhébb formája annak, hogy vagy tudatosan, vagy félrevezettetve valótlanságot állítasz. Mégegyszer, összefoglalva. A Momentum , nem fúrt meg semmi, egyszerűen kíváncsi volt az emberek véleményére, a kormány első embere meg ezt látva, inkább visszavonta a pályázatot. Nyilván nagyon megalapozott pályázat volt, egészen biztosan szerepelt benne, hogy a magyar emberek túlnyomó többsége örömmel fogadta, nemde? Nem mellesleg nem Magyarország és a magyar emberek ellen beszélnek ott, Brüsszelben, hanem elmondják a véleményüket a kormányzásról. Milyen könnyű megfeledkezni a fidesz ellenzéki korszakáról, amikor azzal kilincseltek Brüsszelben, hogy ne kapjon Magyarország pénzt, mert Gyurcsány. Tompika még mindig ott van, és éppen azon háborog, hogy volt néhány bátor városvezető, aki azt kéri, hogy a támogatást, fejlesztésre szánt pénzeket ne a kormánynak, hanem legalább a felét közvetlenül a támogatandó településeknek adják. Szerinte ez az ország elleni támadás. Micsoda impertinencia, hogy annak a kezébe adjuk a pénzt akinek szántuk, nem?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Shikari: (12:31) Siki te nagyon hülye. Tisztában vagy azzal, hogy kb. 300.000 magyarországi magyar embert sértettél vérig te görcs, mert meg akarod mondani, ki a magyar és ki nem? Egyébként honnan vetted magadnak a bátorságot, hogy a veled szemben más véleményen lévőket magyarellenesnek nevezd? Aki ellentmond az ostobaságaidnak az magyarellenes? Te vagy a magyarság? A pszichiátered mit javasolt? Gumicukor, muszájkabát?
karma1
@Shikari: Hogy tudsz ennyi baromsagot osszesuriteni egy mondatba? Azt hittem, a trollokat szotagszamra fizetik... Igyekezze' ma'n, na...Meg az a szerencse, hogy te meg veletlenul sem vagy magyarellenes...
karma1
@Shikari: ugy nem mellekesen nagyon gyorsan vegyel vissza , foleg a "belpesti fergekkel" kapcsolatban, mert azert foleg ott vannak azok az emberek, hogyha te peldaul eppen beledoglenel a covidba, akkor megmentenenek. (Mondjuk nem tudom, minek, de megmentenenek, - az alulfizetett orvosok meg teged is emberszamba vennenek).
Ha nem vonod vissza - egyebkent erre tippelek, - akkor viszont majd jol bemoszerollak a fonokeidnel, ugyanis minden "belvarosi belfereg" EGYENLO a maffia-fide$$esekkel, szoval roviden: pont a sajat fonokeidet kuldtel el a banatba...:o))) (Tudod, a Parlament meg mindig a legbelvarosibb , V. keruleti epulet, olyan bajszos belofergekkel az elukon, mint pl. a koverlaca! Vizualis vagyok, pont elkepzelem a pokhasu, dulledtszemu belferget - ez nemethsziszi - a kancsaltekintetu dusmellu belfereg shnittmariskat, az ajtatos szemuveges belfereg balogh zozot, a masik bajszos belfereg a banatos La Mancha lovag aderjani, kuszafogu belfereg (tudod, a kiflit meg a 3000 milliard nyugdijaspenzt ellopo) selmeczigabika, valamint a belfereg kevlarban, nagybendovel, zsebhokizva szotyit kopkodo kertitorpe, srb.stb... Ez egy kesz feregtelep - de lehet bolhacirkusznak es bolondokhazanak is mondani - tehat oveluk is intezd el ezt a mondatodat, jo?
Nyírfa
@karma1: Ez egy lényegi merítés volt . :)
RonaGyuri
@karma1: 13:10 ez minden amire tőle fussa! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.