Komoly az ügy.

Komolyan rászállt a NAV Győzikére – Közel száz millió forintos követelésről van szó

A Romantic költségvetési csalással vádolt frontemberétől még 2017-ben foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) majdnem kétszázmillió forintot, illetve egyéb ingóságokat. A showman ugyan azóta kapott egy jogerős bírósági végzést, hogy ennek egy része visszajár Gáspáréknak, ám Győziék állítják, egy vasat sem láttak azóta sem a hatóságtól, és nem érti, miért.

"Egyszerűen érthetetlen, hogy ezt megtehetik! Július végén jogerős lett a döntés, hogy a majdnem 200 millió forintból 93 millió 800 ezret vissza kell adniuk. Azóta hiába várjuk a pénzt, ha írunk, válaszra sem méltatnak" – fakadt ki a Blikknek Győző.

Forrás: Blikk

Kép: MTI/Komka Péter

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
@Gyütt Mönt: Inkább a csúti tezsvírnek', a keresztapjának szóljon, egy alomból valók.
Bélabácsi
Én lennék a legboldogabb ha csak annyi problémám lenne az életben, hogy "majdnem 200 millió forintból 93 millió 800 ezret vissza kell adniuk" Én ekkora összegből is meg tudnék élni.
Mrfingusz
@Eladott Ország: csak hogy az azonkívül hogy suttyó sóher is
Clavigo
Baj lesz ebbű more. Valaki eláshatna már...
namihami
Atyaég!! A végén még nélkülöznünk kell majd ezt a csodagyereket? Nem lesz módunk a sz@rnál sz@rabb, nívótlan produkcióiban gyönyörködni? Már kezdenek rajtam kiütközni az elvonási tünetek.
És még annyit:: Van Isten és hálás köszönet neki!
Clavigo
@namihami: " Máriastifflerstrasse "... Csak egy szösszenet,,ettől a kreténtől..
jesz
Amíg ez a baromarc szabadon ajvékol, addig nincs vele igazi gond, a felhajtást ő maga csinálja jó pénzért. A népek meg isszák minden szavát...ahogy én is rákattintottam, hátha látok néhány börtönfotót. De semmi, ez csak a szokásos nulláslisztbe-fingás.
volvós
Csak már látnánk egy tökös NAV-nyomozót, aki rácsattintja a bilincset a mocskos cigány szőrös mancsára és viszi előzetesbe...Nemzeti ünnep lesz, amikor beviszik a rácsosba a buzik közé hadd szokja, mire való a seggén a luk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.