Érdekes sztori.

Másnak adta ki magát a Barátok közt sztárja, de csúnyán lebuktatták

Nagy Alexandra, a Barátok köztben játszó színésznő tiniként nem igazán volt kibékülve a keresztnevével, olyannyira, hogy az is előfordult, teljesen más néven mutatkozott be.

„Tizennégy éves voltam, amikor egy táborban úgy mutatkoztam be egy nekem tetsző fiúnak, hogy Keleti Jázmin. A vezetéknév édesanyámé, ami szintén nagyon tetszett. Persze nem tudom az okát, hogy ezt miért is tettem, talán szerettem volna kipróbálni, hogy milyen az élet Keleti Jázminként. Már öt nap eltelt a táborból, én pedig nem mertem színt vallani, így mikor telefonszámot cseréltünk – természetesen vezetékes számunk volt akkor még – Keleti Jázminként írtam fel a telefonszámom”

– emlékezett vissza a történtekre Nagy Alexandra, aki le is lepleződött édesanyja előtt.

„Megcsörrent a telefon otthon, a srác felhívott és Keleti Jázmint kereste. Édesanyám nagyon jófej volt, tudta, hogy mennyire szeretem ezt a nevet, így csak hangosan utánam szólt, hogy ’Jázmin, telefon!’. A fiú csak jóval később tudta meg, hogy valójában nem is így hívnak. Ezzel a névvel még profilom is volt akkor a közösségi oldalakon, de ez már a régmúlt”

– vallotta be az Édesítőben Nagy Alexandra.

Forrás: Blikk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.