Facebookon osztotta meg a megrázó történetet.

"Esténként ültem egyedül a kanapén és csak sírtam” – megrázó üzenetben mesélt Liptai Claudia a koronavírus okozta szenvedésérőlMint az már ismeretes, korábban maga Liptai Claudia is elkapta a koronavírust. A színésznő megúszta egy enyhe lefolyású megbetegedéssel, ám – mint az a Facebook-bejegyzésből kiderül – férje nem volt ilyen szerencsés.

„Már az elején látszott, hogy ugyanaz a vírus rá teljesen más hatással van. Nagyon köhögött, a többi tünet mellett. Várta türelmesen ahogy a protokollban meg van írva, hogy majd enyhülnek a tünetek. Nagyjából a köhögést kivéve minden eltűnt az ötödik napon. A köhögés nem csillapodott én pedig egyre inkább éreztem itt valami nincs rendjén. Már majdnem letelt az ő karanténja amikor rosszabbra fordult az állapota. Felszökött a láza és nagyon elesett lett”

– idézi fel Liptai Claudia, aki azonnal telefonált az orvosnak, és hívta a mentőt.

„Biztos ismeritek azt az érzést amikor kirántják a szőnyeget a lábatok alól. Nekünk a rákövetkező napok ezzel a lebegéssel teltek. Próbáltam lavirozni a gyerekek a munka és a napi ezer telefon között Ádámmal. Esténként ültem egyedül a kanapén és csak sírtam”

- tette hozzá.

Forrás: ATV

Kép: Facebook/LiptaiClaudiaHivatalos

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezek szerint a fagyi és a krémes nem ad védelmet a vírus ellen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.