Belátható időn belül visszakapja a pénzét Gáspár Győző.

Gáspár Győzőtől még 2017-ben foglaltak le közel 200 millió forintot, ám idén júliusban jogerős ítélet született arról, hogy 93 millió 800 ezer forintot vissza kell adni a Romantic frontemberének. Hiába írtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV), hiába követelik vissza immár kamatostul az összeget.

Győzike 98 millióval tartozik a NAV-nak, amiből 24,3 millió forint adóhiány, 34,1 millió forint bírság- és...

Közzétette: Story – 2017. november 6., hétfő

„Szomorú vagyok, hogy játszanak velünk, és hogy több hónap kell, hogy választ adjanak. Miért nem történt eddig semmi? Az biztos, hogy nem hagyjuk ennyiben az egészet.

Nagyjából egymillió forint lesz a kamat, amit még adniuk kell, és már annak a pénznek is megvan a helye. Felvettem a kapcsolatot egy alapítvánnyal, amely daganatos gyermekek gyógyulását segíti, már csak a hatóságon múlik, mikor tudom elvinni nekik a pénzt”– mondta a Blikknek Győzike.

Címlapkép: Facebook/Story

(blikk.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@volvós: Pár éve telesírta a sajtót, hogy őtet itten báncsák, eljárás van ellene, nincsen mása, csak adóssága, és Dubaiból posztolt képeket, és ez nem tűnt fel senki illetékesnek. Én meg ezt higgyem is el.
Aki meg ezt elhiszi, szamarabb a lónál. (hogy idézzem az egyik kommentelőt, akinek van véleménye)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@volvós: Pár éve telesírta a sajtót, hogy őtet itten báncsák, eljárás van ellene, nincsen mása, csak adóssága, és Dubaiból posztolt képeket, és ez nem tűnt fel senki illetékesnek. Én meg ezt higgyem is el.
Aki meg ezt elhiszi, szamarabb a lónál. (hogy idézzem az egyik kommentelőt, akinek van véleménye)
Cicamama55
Kb. 2 hete megjelent itt egy cikk, hogy börtönbe kell hosszú időre vonulnia..Most meg?! .Össze-vissza folyamatosan írnak róla csak azért, hogy ne felejtsük el a nevét?! Heti rendszerességgel jelenik meg itt a fényképe a "nemzet dolgozójának!" :((
namihami
Benézett a Flórihoz, akinek elég a Nagy Testvér segítsége. Attól pedig elég, ha csak odaszól...
""Világ prolet... fajtatársai, egyesüljetek!""
Eladott Ország
Még Gáspár Győzike is vágja, hogy ez itt nem egy jogállam, itt Vajna András papa is aszerint fizet adót, hogy milyen kedve van éppen, itt a kormány strómanjai kamionokkal lapátolják a pénzeket offshore számlákra, itt 1,6 milliárd forint közpénzt nyomtalanul el lehet tüntetni, és a miniszterelnök úr bizalma akkor sem rendül meg az elkövetőben. Hát hiszen ez az ország így működik. Orbán Viktor minden intézmények és rendszerek fölött állva uralkodik, az akarata szerint száll ki a NAV, vagy nem száll ki a NAV. Tehát ki a frásznak írjon Győzike levelet, ha nem a fényesen zavaros tekintetűnek?
Ebben az egészben a legszürreálisabb, legabszurdabb mégiscsak az, hogy Győzike azzal a túlművelt, intelligens agyával tökéletes lenyomata ennek az urambátyámista, feudális országnak, ahol minden a népmesei csodával határos. A már bizonyítottan adócsaló atyafi levelet ír a jóságos istenkirálynak, aki segít, mert jó ember ő, és mert ez a dolgok rendje.
Csak azt szeretném tudni honnan voltak a nagyanyónak milliói,miböl örökölte Evelinke az aranyakat,és hogy lehet ezzel legálisan elszámolni? Győzike sínre került,csak kár,hogy egy igazi mozdony még nem haladt át rajta !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.