Rácz Jenő és Gyuricza Dóri lett idén a Nyerő Páros című valóságshow győztese.

Megvan 2020 Nyerő Párosa
Fotó: RTL Klub

Az RTL Klubon futó műsor második helyezettje Dér Heni és Bakos Gergő lett, míg a dobogó harmadik fokára Járai Máté és Járai Kíra kapaszkodott fel.

A 24.hu beszámolója szerint a döntő első felét, az esőben és szélben álldogálást Dér Heniék egy kanapéból nézték végig – azt is, ahogy Rácz Jenőék és Jária Mátéék versenyéből előbbiek kerültek ki győztesként. Ráczék 107 percig, azaz közel két óráig álltak a raklapon.

Járai Máté többször kérdezte Kírától, hogy abbahagyják-e, majd arra hivatkozott, hogy fáj a tüdeje és feladták a versenyt.

A párnacsata című játékban a két finalistának lehetősége nyílt még pénzt gyűjteni, ami ugye azért is fontos, mert szavazategyenlőség esetén az nyer, aki több pénzt játszott össze. Itt Dóriék győztek.

Ezután a már kiesett párok szavaztak a két finalistára és mivel az első három pár (Dudás Mikiék, Puskásék és Zámbó Krisztiánék) Rácz Jenőékre szavazott, így el is dőlt a játék: a 2020-as év nyerő párosa Rácz Jenő és Gyuricza Dóri lettek. Dér Heniék nulla szavazatot kaptak.

(24.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@Nyírfa: Csatlakozni szeretnék..."Heni eddig sem volt a szívem csücske, de most aztán be is mutatta, hogy miért volt megalapozott az ellenszenvem.
Ami az ellenszenvet illeti, még rajta is túltett a "Szerelmem-páros". :)
Nem néztem napi szinten a műsort, leginkább péntekenként, de ez a határontúlról ideszakadt Dér borzalmas szkeverő volt. A Puskás szerelmemduó az meg aztán mindent vitt nálam is negatív értelemben. Járai Mátét megkönnyeztem, mert imádni való volt abban a borzalmas helyzetben, ahogyan Kírában és önmagában is tartotta az erőt és azt ahogyan el is engedte azt a végén, nagyon emberi volt.
Nyírfa
@lampa laz: Két dolog valószínű. Az egyik, hogy Dér Heni népszerűségben veszített, a másik, hogy Járaiék nyertek a műsor által.
Ahogy énekelt Máté, miközben döngette a szél, és ömlött rájuk a víz...felejthetetlen. Jenő meg panaszkodott Dórinak mint egy kis óvodás. :)
Horizont
@lampa laz: Puskásék olyanok voltak mint két 16 éves idétlen kamasz akik szerelembe estek.Nevetségesek voltak. A Bogi 23 éves, én akkor már szültem, na jó én se voltam az a hű de felnőtt, na de Bogihoz képest??!! :)))))
lampa laz
@Nyírfa: A pár részből amit láttam és a szereplők véleményét hallva az jött le, h Jenő emberi oldalát nem csípték, csak azt ismerték el neki, ahogy és amilyen kitartással, akarattal sikerült neki az eddigi élete eredményeit egyedül elérnie. Kár, h mindezt nagyképűen tálalja, nem egy szerény emberke.
lampa laz
@Horizont: Puskás pont olyan szeleburdi a 35 évével, mint a fruska kis barátnője. Ezt a nyálas szerelmet nem kellett volna ebbe a műsorba bevinni, legalább is folyton szerelmemnek hívni egymást, ez sok volt belőlük.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.