Rácz Jenő és Gyuricza Dóri lett idén a Nyerő Páros című valóságshow győztese.

Megvan 2020 Nyerő Párosa
Fotó: RTL Klub

Az RTL Klubon futó műsor második helyezettje Dér Heni és Bakos Gergő lett, míg a dobogó harmadik fokára Járai Máté és Járai Kíra kapaszkodott fel.

A 24.hu beszámolója szerint a döntő első felét, az esőben és szélben álldogálást Dér Heniék egy kanapéból nézték végig – azt is, ahogy Rácz Jenőék és Jária Mátéék versenyéből előbbiek kerültek ki győztesként. Ráczék 107 percig, azaz közel két óráig álltak a raklapon.

Járai Máté többször kérdezte Kírától, hogy abbahagyják-e, majd arra hivatkozott, hogy fáj a tüdeje és feladták a versenyt.

A párnacsata című játékban a két finalistának lehetősége nyílt még pénzt gyűjteni, ami ugye azért is fontos, mert szavazategyenlőség esetén az nyer, aki több pénzt játszott össze. Itt Dóriék győztek.

Ezután a már kiesett párok szavaztak a két finalistára és mivel az első három pár (Dudás Mikiék, Puskásék és Zámbó Krisztiánék) Rácz Jenőékre szavazott, így el is dőlt a játék: a 2020-as év nyerő párosa Rácz Jenő és Gyuricza Dóri lettek. Dér Heniék nulla szavazatot kaptak.

(24.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Jó kis műsor volt...érdekes volt látni kiből mit hoz ki a versenyzés.
Nyírfa
Jenő a végére már-már emberi vonásokat mutatott, de a Konyhafőnök jövendő adásaiban változatlanul Ákosnak fogok drukkolni.
Az én nyerő párosom Máté és Kira, élveztem, és értettem minden megszólalásukat.
Heniék pedig azt kapták a versenyzőtársaiktól, amit megérdemeltek.
Horizont
@Nyírfa: Nekem nagyon érdekes volt. Rácz Jenő nem véletlen lett Michelin csillagos séf 26 évesen. Célratörő, nem szeret veszíteni, kitartó, maximalista és nehezen dolgozza fel ha valami nem sikerül. Csupa elismerésre méltó jellemvonás. Jól kiegészíti ebben a párja.
A Máté, Kíra páros nekem először nagyon nem volt szimpi inkább a páros nőtagja miatt, meg a Máté is kicsit sok volt. Na meg az előítéletem is bekavart a nyitott házasság miatt. De aztán egyre jobban megtetszettek. A végén ez az esőben állás fantasztikus volt (mondjuk elég embertelen) de szenzációs volt a kitartásuk mind a kettő párnak. És hát Máté...ott elvitte a pálmát:)
Heniéknek nagyon kínos lehetett hogy egyet se kaptak de tényleg megérdemelték. Ráadásul úgy, hogy a versenyzőtársak nem látták azt amit mi ugye. És mégis.
Tudom, hogy van forgatókönyv de szerintem 1-2 napig lehet tartani magukat mást mutatni, de aztán kibukik az igazi énjük. A Való Világ mondjuk első három évadát is ezért szerettem. Megfigyelni az embereket. Jó kis műsor volt ez a nyerő páros durva feladatokkal. És számomra két győztes lett, Jenőék meg Mátéék.
Nyírfa
@Horizont: Jenő rettenetesen únszinpatikus! :) Én pont ezt a törtetést, a mindenkin átgázolást, a görcsös, permanens nyerni akarást nem díjazom.
Az eső-szél párosításért az RTL akár meg is ütheti a bokáját, mert veszélyeztették a párok egészségét. Igaz, hogy akár rögtön fel is adhatták volna, de ez csak elvi lehetőség volt, nem ezért vállalták a versenyt. Máté fantasztikus volt, annyira emberi, drámai, átütő, hogy , ha lehetne Kossuth-díjat adni egy ilyen szereplésért, akkor gondolkodás nélkül nekik ajánlanám.

Néhány éve , egy tüntetés alatt leszakadt az ég. Olyan felhőszakadás zavart szét minket, ami alatt egy perc sem kellett, hogy ronggyá ázzunk. A szél is felkerekedett, az esernyők használhatatlanná váltak. Én haza is indultam, mert remegtem, annyira fáztam. A járműveken nem mertem leülni, mert csöpögött belőlem a víz, végig azt mantráztam, hogy vagyok annyira erős, hogy ezt megúszom. És megúsztam, de haza érve annyi forró vizet engedtem magamra, mint máskor hónapok alatt. Biztos, hogy egy ilyen feladatot nem vállaltam volna.

Heni eddig sem volt a szívem csücske, de most aztán be is mutatta, hogy miért volt megalapozott az ellenszenvem.
Ami az ellenszenvet illeti, még rajta is túltett a "Szerelmem-páros". :)
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
lampa laz
@Nyírfa: Csatlakozni szeretnék..."Heni eddig sem volt a szívem csücske, de most aztán be is mutatta, hogy miért volt megalapozott az ellenszenvem.
Ami az ellenszenvet illeti, még rajta is túltett a "Szerelmem-páros". :)
Nem néztem napi szinten a műsort, leginkább péntekenként, de ez a határontúlról ideszakadt Dér borzalmas szkeverő volt. A Puskás szerelmemduó az meg aztán mindent vitt nálam is negatív értelemben. Járai Mátét megkönnyeztem, mert imádni való volt abban a borzalmas helyzetben, ahogyan Kírában és önmagában is tartotta az erőt és azt ahogyan el is engedte azt a végén, nagyon emberi volt.
Nyírfa
@lampa laz: Két dolog valószínű. Az egyik, hogy Dér Heni népszerűségben veszített, a másik, hogy Járaiék nyertek a műsor által.
Ahogy énekelt Máté, miközben döngette a szél, és ömlött rájuk a víz...felejthetetlen. Jenő meg panaszkodott Dórinak mint egy kis óvodás. :)
Horizont
@lampa laz: Puskásék olyanok voltak mint két 16 éves idétlen kamasz akik szerelembe estek.Nevetségesek voltak. A Bogi 23 éves, én akkor már szültem, na jó én se voltam az a hű de felnőtt, na de Bogihoz képest??!! :)))))
lampa laz
@Nyírfa: A pár részből amit láttam és a szereplők véleményét hallva az jött le, h Jenő emberi oldalát nem csípték, csak azt ismerték el neki, ahogy és amilyen kitartással, akarattal sikerült neki az eddigi élete eredményeit egyedül elérnie. Kár, h mindezt nagyképűen tálalja, nem egy szerény emberke.
lampa laz
@Horizont: Puskás pont olyan szeleburdi a 35 évével, mint a fruska kis barátnője. Ezt a nyálas szerelmet nem kellett volna ebbe a műsorba bevinni, legalább is folyton szerelmemnek hívni egymást, ez sok volt belőlük.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok