Ezt nem teszik zsebre.

"Mekkora egy sz.rkeverő, kétszínű vagy" – Gyűlöletcunami zúdult Dér Heniékre – Ezzel haragították magukra a rajongókat

Péntek este volt a Nyerő Páros fináléja, amiből kiderült, hogy a Dér Heni-Bakos Gergő, illetve Rácz Jenő-Gyuricza Dóra páros közül ki nyerte a Nyerő Páros címet. A többi pár szavazása alapján pedig egyértelműen kiderült, hogy Rácz Jenőék voltak a befutók.

A műsorral kapcsolatban Dér Heni az Instagram-oldalán is megosztott egy fotót, amihez a következőt írta:

"Ugrás utáni eufóriában. Ma véget ér a játék, jó kis kaland volt, már várjuk azért hogy visszatérjünk a hétköznapi életbe és egy jót pihenjünk".

Dér Heniék a műsor alatt többször is kerültek kiesés szélére, illetve sok ellenszenvet szült a nézőkben és a játékostársaikban is a játékuk. Czutor Zoli még gennyesen fröcskölő, fekélyes sebnek is nevezte Henit. Az énekesnő legutóbbi fotója alatt pedig csak úgy ömlenek a kritikák a nézőktől, akik kőkeményen beleálltak a párba. Íme, néhány kritika a sok közül:

- Szerintem egy ország drukkol azért, hogy NE ti nyerjétek meg!!!!!!

- Szerintem a leggyengébb páros, majdnem minden feladatban utolsók,csak szerencse hogy eddig eljutottak.

- Ha valaki nem érdemelte meg hogy benne legyen a döntőbe, akkor azok ti vagytok.

- Én nagyot csalódtam benned. Intrikus vagy és mindig ahhoz közeledsz, ahova az érdeked diktálja.

- Gyér Heni. Ez a műsor rávilágított, mekkora egy sz.rkeverő, kétszínű vagy

- Szerintem sem érdemlik meg,hogy megnyerjék!!! Undorító a kétszínűsége a Heninek!!! Most egy ország ismerte meg az igazi arcát!

Forrás: Blikk

Kép: Instagram

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
@Szeparepa2: ott a pont!

a gyalázkodóknak még annyit, hogy Heni zeneművészeti egyetem operaénekes szakán diplomázott(...)aztán a negyedik diplomája politológia szak, ha véletlenül ott kell hagynia az énekesi pályát.
Amerikába tényleg mehetne, de büszke magyarnak vallja magát. nemzetisége miatt kellett ide átjönnie, hogy békességre leljen...nos az esze, külseje irritálja a köpködőket.

Hajrá Heni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szeparepa2
Szánalmas ostoba irigy suttyók. Heni határontúli magyar, nyomorban és elnyomásban, folyamatos megaláztatásban nőtt fel, ahogy általában arra megszokott, és ő nem látjos helyről jött (bár nyilván egyik sem az) zsákjában egy extra ének tehetség és ill hang, amit folyamatosan fejlesztett. Tehetségkutatón ismert lett, majd profi énekesnő lett, minden idők egyik legjobb magyar bandájával, igényes zenével, nagy slágerekkel, messze elhúzott pl a Tóth Gabi mellett is (mondjuk azért a nővérét tehetségben nem pipálta le, de sikerben igen); maga Szenes Iván is az egyik legjobbnak tartotta, így több dalt is írt neki, amíg még élt! (ez talán magáért beszél!)
Egy igazi zseni őstehetség, és ezt még a külsejével is tudta fokozni, táncolt, sportolt mindigis, és elképesztő táncos show-kat csinált, a fantasztikus dalok mellé. Minden idők egyik legjobb magyar könnyűzenei előadója! Neki, nem csak a magyar un. sztárvilában kell helytállni, tartani a szintet, elviselni a lefitymáló, de leginkább irigy "büdös szerb"-ezést és hasonlókat, hanem egyész gyerek korában is bírnia kellett és helytálni a vajdasági pokolban! Még háborút is átélt ott ugyebár. Sok jóra nem számíthatott ettől az alja söpredéktől persze, akik itt rontják a levegőt és magyarnak hiszik magukat, így hát az önmenedzselő Sugarloaf vezetője lett és LESZART MINDENKIT. Csinálta önállóan ahogy jónak látta, és jól is tette. 10 év bombasikerrel! Jó ideje nincsene; de meg lehet nézni és hallgatni a produkcióit és utána tesesék ugatni rá. Ő egy művész, a sikert méltán megszerezte ebben az országban, mely méltatatlan ilyen nívós emberekre (a helyében mentem volna tovább USA-ba vagy legalább a britekhez és rég világsztár lenne) Nyilván tartós stabil top karrier az ember idegeire kihat, mégtöbb savat kapott az irigy tahóktól, mégjobban hajtott, a legjobb akart lenni és széthajtotta magát, már 40 körül jár, idegileg már nem bírja, és sajnos az arca sem a régi már. De a teste még mindig bomba és ezért keményen megdolgozik nap mint nap!
jesz
@Szeparepa2: ott a pont!

a gyalázkodóknak még annyit, hogy Heni zeneművészeti egyetem operaénekes szakán diplomázott(...)aztán a negyedik diplomája politológia szak, ha véletlenül ott kell hagynia az énekesi pályát.
Amerikába tényleg mehetne, de büszke magyarnak vallja magát. nemzetisége miatt kellett ide átjönnie, hogy békességre leljen...nos az esze, külseje irritálja a köpködőket.

Hajrá Heni!
levarosbukta
@Szeparepa2: Ez lehet hogy mind igaz amit írsz, de attól még egy jellemtelen [email protected]!
Szeparepa2
@levarosbukta: Kérlek kezd sorolni nekem a magyar "sztárokat", akik nem azok... ő csak asszimilálódott a magyar sztárvilágba... ennyi
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
jesz
@Szeparepa2: nem asszimilálódott...
Szeparepa2
@jesz: Egy határig muszáj volt, különben nem vitte volna semmire itt...
Málna
Rossz döntés volt jelentkeznie Heninek ebbe a játékba, nem szerettük meg őt. Azért a 6:0-ért egy picit megsajnáltam a végén.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok