Rajta is segített a kormányrendelet.

Megyeri Csilla 11 év után átvehette diplomáját, megköszönte a kormánynak

Nyelvvizsga hiánya miatt nem kaphatta meg diplomáját Megyeri Csilla. De a néhány hónapja életbe lépett kormányrendelet ezt megoldotta, és kezébe vehette oklevelét a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen.

Tegnap átvettem a diplomámat (11év után) – tudom, picit szégyen is valahol, hogy nem voltam képes ennyi idő alatt az írásbeli nyelvvizsgámat megszerezni (a szóbeli elsőre sikerült anno), viszont annyiszor neki ugrottam a felkészülésnek: két sikertelen írásbeli után szorgalmasan jártam magántanárhoz, aztán félbehagytam..., majd újra neki kezdtem, aztán u.ezt kb. 3x megugrottam az évek alatt, majd halogattam..., tologattam. Nem használtam a nyelvet, és kezdhettem mindig, mindent “elölről”. Na ebben nem voltam igazán kitartó. A szüleim annyiszor cseszegettek miatta. Most a járvány helyzetnek és az magyar kormány rendeletének köszönhetően megkaptam én is

- írta Instagram-oldalán Megyeri Csilla, majd az egyetem homlokzatán is olvasható feliratot idézt rajongóinak: “Imádkozzál és dolgozzál!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) által megosztott bejegyzés,

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Megyeri Csilla ÉS Hittudimányi Egyetem!!!?!?!?
Vajon milyen szakot választott? Az Erkölcs és a qrva-szakot? Vagy a Hogyan éljünk Istennek tetsző életet?
/nekem ez a nap HÍRE/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@Málna: Abból, ha valaki nyelvvizsgát szerez, miért lenne hátránya?! "A tudás hatalom" .Örülj neki, hogy jó eszű gyermeked van, s minőségi nyelvoktatásban részesült az iskolában. Sokan vannak, akik bár eredményesen tanulnak, rosszabb a nyelvérzékük, nehezebben sajátítják el az idegen nyelvet, s hát az iskolákban sincs mindenhol megfelelő szintű nyelvoktatás! Nos ezek a szülők ha tehetik, külön órákon készíttetik fel a gyermekeiket. Akik nem tudják ezt felvállalni, azok gyermekei eleve lemondhatnak a felsőbb oktatási intézményekbe kerülésről, ha mégis élesbe kerül a törvény. Itt a cikkben, a tanulmányai befejezése után még 11 éve volt rá a hölgynek, mégsem jött össze. A diplomát mégis kézhez kapta...Ha eleve felvételihez kötötték volna már akkor a nyelvvizsga meglétét, el sem kezdhette volna a felsőoktatási tanulmányait. Ő sem, de rajta kívül nagyon nagyon sokan nem...A kontraszt itt van! Egyiknél előírás hogy tanulmányokat megkezdhesse, a másiknak pedig nem kell, még a diploma megszerzéshez sem.
legott
A liberálisok alatt nyíltan vállalhatja a másságát egy homoszexuális. (majd Isten megítéli)
Orbán beteg rendszerében, az illibernyákoknak titkolniuk kell a másságukat.
A jobboldali buziknak kuss van. Egy jobboldali buzinak bujkálnia kell. Tagadni, és szégyellnie magát.

Az van fideszes köcsögök, hogy a liberalizmus jelenti a szabadságot az illiberalizmus meg az elfojtást, frusztrációt, a diktatúrát, amibe be le lehet betegedni.

Az még külön pikantéria, ahogy a náci buzik buzulnak, akik seggbebasznak nőket.
Mi a különbség, hogy perverz módon nőket baszol seggbe és nem férfiakat - te náci buzeráns?

Ha polgárháború lesz, nektek reszeltek, nácik!
Ti kokszoltok, hogy nagyobbnak látszódjatok, de én egy geci vagyok - szó szerint !!!
legott
Ha nem értenéd (mert lássuk be, nektek nem erősségetek a megértés), amikor úgy alakul, letépem az arcod és feldugom a seggedbe.
Vágod, náci?!
legott
És mindezt Megyeri Csilla után 11 évvel.
Amúgy ki a faszom az a Megyeri Csilla?
Ő is híres valamiért?
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
@legott: Csak azoknak híres, akik qrvákkal töltik a napjaikat, mert nincs másra gondjuk. Egyébként én is gugliból kotortam ki, hogy ki ez 25 000-ik kurva, akiről tudnunk kell. Senki, egy lábtörlő, papírzsebkendő, eldobható, felejthető. Ennyi.
advocat
Miért nem az ógörög szakra járt. Oda nem kell nyelvvizsga. Gondolom. Egyébként kis ő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.