Vannak köztük olyan apróságok, amiken még Paris barátnője, Kim Kardashian is meglepődött.

Van tippje, mivel van tele Paris Hilton táskája?

Fotó: Kevin Mazur / Getty Images

Az mindig egy afféle magánügy lesz, hogy mi minden van egy hölgy táskájában. Sokaknál olyan, mint valami feneketlen kút, és meglepődnénk, hogy mennyi mindent tudnak néhányan belepasszírozni.

Igazából ebben két csoportra szakad a női nem, mert valaki tényleg csak a legszükségesebbeket teszi be a táskájába, míg vannak azok, akik egy túlélőtúrán is ki tudnák húzni azzal, ami benne van, annyira megpakolják mindennel.

Paris Hilton azok közé tartozik, aki rengeteg felesleges dolgot tud belepasszírozni a luxusszütyőjébe. Kim Kardashian és barátnője ugyanolyan Louis Vuitton táskával villogtak, de előbbié anno tele volt pakolva száz dolláros bankjegyekkel, amiket csak úgy beleszórt mindenfele pénztárca nélkül, hogy ha kell, csak elő tudja kapni. Erről Kim már leszoktatta Parist.

Hilton szütyőjében mindig van toll és papír, pedig nem hisszük, hogy túl sokat jegyzetelgetne. A csokipapírokat sosem dobja ki, így ezek ott lapulnak szemétként, és persze smink minden mennyiségben. Paris mindenhol fel van készülve a strandolásra, így kell, hogy legyen nála papucs, törölköző, na meg persze fürdőruha.

Promotions

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.