A Feleségek luxuskivitelben sztárja múlt héten ünnepelte a 30. születésnapját. A szülinapi bulit és az ajándékokat egy "Vagy Faszt" feliratú felsőben köszönte meg közösségi oldalán. 

Mivel most jelent meg az első könyvem és ilyen kerek évszámhoz érkezett az életem, ezért úgy döntöttem, hogy nagy ünneplést tartok.

–nyilatkozta a Blikknek az üzletasszony.

Olyan volt, mint egy kis lagzi. Ilyen nagyszabású születésnapot még nem tartottam! Kibéreltem a Dunán egy hajót és meghívtam 200 legjobb barátomat és ismerősömet, akikkel együtt szerettem volna ünnepelni a születésnapomat. Óriási party volt, ott volt ByeAlex, Burai Krisztián, LL Junior lépett fel, volt fényshow és még rengeteg minden! A torta is gyönyörű volt, Lengyel Józsi cukrász készítette az egész édességes asztalt. Két DJ is volt: Kecsoh és DR BRS, aki LL Juniorral együtt volt a sztárfellépő, illetve ő volt a másik lemezlovas is. Fantasztikusan jót buliztunk!

- mesélte a lapnak Vivien.

A születésnap egyik legérdekesebb ajándéka az a póló volt, amiben Vivien megköszönte a születésnapi jókívánságokat. A pólón található felirat elég meghökkentő:

Vagy Faszt

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Wiwkoo (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

Igazából ez egy vicces dolog volt tőlem. Ilyen jellegű pólót még sosem kaptam és nem is vettem fel korábban, ami egyébként nem is egy póló, hanem egy body – magyarázta Vivien a Blikknek, aki elmondta, hogy

a ruhaneműt egyébként ByeAlextől kapta ajándékba.

Forrás: Blikk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
És ez egy hír?! Ideje lenne már, ha a Propeller szerkesztői adnának egy kicsit a színvonalra! Ezeket a szex hirdetéséket-sokszor kegyeletet sértve minden témánál miért engedélyezik?! Nincs gazdája az oldalnak?!
Giovanni Alba
@Cicamama55: Rossznyelvek szerint (az egyik az enyém) itt kéz kezet és egyebet mos elve alapján történő érdekösszefonódásról lehet szó. Minden normális portálon tiltják a nyíltan szexuális tartalmú hirdetéseket, felhívásokat.
Itt nem. Most vagy nincsenek moderátorok és akkor az oldal szabályellenesen működik, vagy a modik is érdekeltek az altesti művésznők üzletében.
"T. szerkesztőség!
Alapvetően türelmes vagyok, előző levelem is több hetes eredménytelen várakozás után írtam. Most kénytelen vagyok megismételni, hogy a felháborító gyakorlat a moderálás terén szemernyit sem változott, továbbra is szennyezi a kommentszekciót egyrészt némely felhasználó indokolatlan és alpári személyeskedése, másrészt erősen irritáló a pornóoldalak linkjeinek engedélyezése.
G. A."
Április 5.-i levél tőlem, nekik. Amint válasz érkezik, azt is közzéteszem.
Cicamama55
@Giovanni Alba: Más is jelezte itt, hogy a hirdetések miatt panasszal élt a szerkesztőség felé, de választ nem kapott, s a helyzet sem változott. Felháborító! Gazdátlanul "csak úgy", hogy működhet egy hírportár?!
simmering73
A trikón lévő üzenetet úgy értelmezem, hogy nem tudja még eldönteni, melyik nemmel lépjen szexuális kapcsolatra.
legott
Luxus hülye kurva

Ez harminc éves - így kinézve?
Azt hittem, hogy negyven.

A szépet a csúnyától csak egy hajszál választja el.
Nos, luxus kurva Vivient csak egy hajszál választja el a csúnyától.
Ne mosolyogj, luxus kurva Vivien, mert akkor sokkal csúnyább vagy - és akkor már nem csak egy hajszál választ el.

www.youtube.com/watch?v=ErvgV4P6Fzc&list=RDCLAK5uy_mfut9V_o1n9nVG_m5yZ3ztCif29AHUffI&index=4

Megbaszni luxus kurva Vivient és továbblépni?
Nem hogy ingyért, de még akkor sem tudnám megbaszni luxus kurva Vivient, ha ő fizetne érte.

Elementárisan, zsigerből taszít ez az ember (direkt nem "nőt" írtam)
legott
Nemsokára nem lesz luxus Vivien.
Csak egy adható-vehető hülye kurva lesz.
Aki Én
Az ,,NAGY FASZT" akart lenni, csak lemaradt egy vonal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.