Amikor rangsort készítenek a különféle hazai testületek és intézmények elismertségéről, a magyar kormány – függetlenül attól, hogy éppen kik kormányoznak – rendre az utolsó harmadban végez, a Magyar Tudományos Akadémia viszont az élen. Képzeljük el, mit gondol erről valaki, akinek sosem volt (és most, túl a szellemi teljesítőképesség és a kreativitás delelőjén, már nem is lesz) esélye az akadémiai karrierre, ellenben a fent említett időszak felét kormányfőként vészelte át; és aki büszkén hirdeti, hogy még egy családi érdekű síbajnokságon sem tudta elfogadni, hogy a második helyre volt csak jó. Orbán Viktor keményen dolgozik azon 2010 óta, hogy ha máshogyan nem, hát legalább „vakok közt félszemű a király” alapon ő és kormánya legyen az egyetlen tekintélyforrás széles e hazában. Amikor a kormányfő szócsövei milliós elérésű felületeken, főműsoridőben a bíróságokat vagy a sajtót gyalázzák – mi már úgyszólván hozzászoktunk, pedig mindkettő elképzelhetetlen lenne azokban az országokban,...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nos a dolog ott sántít, hogy
bár a birkák egyértelműen vakok, vagy mondhatnám finomabban jobban hisznek, mint látnak -, na de ártunk és qurmányunk pribékjei, élükön a retardált dagadt disznóval fényévekre vannak a félszeműségtől.
Ezerrel rongyolnak szemben a forgalommal és közben arról filozofálnak, hogy a látni és látni hagyni csak a gyengék esélye!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nos ez megint eléggé mellé ment

Hargitai: Tekintélykór

A neves publicista remek címet adott írásának, s igazán frappánsan indít, bár az igazat megvallva a világ jelenleg élő egyik legnagyobb matematikusát bármiféle kormányfőkhöz hasonlítani nem túl okos dolog. Sőt butaság, de a következő gondolat az nagyon mellé ment! „Orbán Viktor keményen dolgozik azon 2010 óta, hogy ha máshogyan nem, hát legalább „vakok közt félszemű a király” alapon ő és kormánya legyen az egyetlen tekintélyforrás széles e hazában.” - írja
Nos a dolog t9bb sebből is vérzik, leginkább ott sántít, hogy
bár a birkák egyértelműen vakok - vagy mondhatnám finomabban jobban hisznek, mint látnak -, na de ártunk és qurmányunk pribékjei, élükön a retardált dagadt disznóval fényévekre vannak a félszeműségtől!!
Talán leginkább úgy jellemezhetők. hogy:
Ezerrel rongyolnak szemben az autópályán a forgalommal és közben
nem csak a többiket anyázzák,
de arról filozofálnak, hogy a látni és látni hagyni csak a gyengék esélye!!! =))
Nessy
@csak úgy...: Még nem itta meg a reggeli kávéját! Neki így félálomban lényegesebb a sokadik magyar kutatás, mint egy értelmes tudományos téma. :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.