Szerinte írásával a stylist egyenesen testszégyenítést követett el.

Lakatos Márk stílustanácsadó és blogger nemrég az Index egyik cikkében elemezte a politikus öltözködését. Lakatos azt írta Dúró ruhatáráról, hogy 

ami jól látszik, hogy a parlamentbe való konzervatív dress code-ra fittyet hányó öltözködési jelrendszerrel operál. Közel érzi magához az erős mintákat, a 60-as évek pop-art-hangulatát, ami legalább karakterizálja, de ez mégsem a parlamenti folyosók viselete. 

Hozzátette:

Olcsónak tűnik a ruhatára, hangulatában pedig a rendszerváltás körüli butikesztétikához érzem a legközelebb állónak.

Lakatos azt is írta, hogy 

képviselőknél nem megszokott, hogy a testformájukat kitegyék az ablakba. Ahogy a feszülős csőruci 100% poliészterben rácuppan az oszlopalkatára, – amikor ugye a mell, derék, csípő között nem észlelhető radikális különbség – nem összeegyeztethető a képviselői léttel.

Dúró Dóra erre gyorsan reagált is, és azt írta, 

Lakatos Márk egyáltalán nem lehet mérce.

"Lakatos Márk stílustanácsadó Dúró Dóra öltözködéséről" – ezzel a címmel közölte az Index ennek a homoszexualitásával...

Közzétette: Dúró Dóra – 2020. október 24., szombat

Most Tibi atya is beszállt az üzengetésbe, és Dúró Dóra védelmébe kelve fejtette ki véleményét mindarról, amit Lakatos Márk az indexes interjúban mondott. Az atya szerint Lakatos Márk testszégyenítést követett el, amit tőle egyébként is visszásnak tart, miután korábban épp Lakatos volt, aki a bodyshaming ellen szólalt fel. Tibi atya többször is kiemeli, hogy a stylist oszloptestűnek nevezte a politikusnőt, akire – főleg négy gyermek után – ilyet mondani az atya szerint nagyon sértő. De amit a leginkább hiányol, hogy mindenki szemet huny az ilyen viselkedés felett. Tibi atya a nőjogi véleményformálók kiállását is hiányolja.

A homoszexuális influencer korábban a bodyshaming ellen indított kampányt saját félmeztelen fotóival, most Dúró Dórának mondja, hogy nem illik mutogatni az oszlopalkatát. Dicsértessék!

Közzétette: Tibi atya – 2020. október 25., vasárnap

Forrás: Index, Blikk

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Márk egy idegesítő picsa. Dóri meg egy egyszerű proli, ezért lett fasiszta is és öltőzködik úgy, mint a BÁV 1992-es használt ruhakollekciójának bemutató modellje..:) Pontosan ezt akarták Habonyék, amikor ezt az elterelő buzizást elkezdték, hogy ne halottakat és az elbaszott járványkezelést, lopást nézzétek.. Igen, ilyen melókra tartja a kis fasiszta csicskáit, mint Bedét vagy Kubatovot is..:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ... nem én ragadtam rád hanem az agybaj...és nem azt kérdeztem hogy ki a hülye hanem azt hogy te nő létedre mit szólnál ha valaki lomposnak nevezne...ha ismét nem érted akkor inkább ne fáraszd magad...
kulabombaafityiszre
Tiszta kabaré,a homokos beszólt a szélsőjobbos nagyságának,akinek a szélsőjobbos férje szivárványos buzi jelképes zászlókat lopkod,miközben a rendőrök nem szaladnak utána,hanem megvárják míg visszamegy az ottfelejtett létráért.
nezelodo
A Tibi atya is túl sok misebort nyakalt, és olyan félkegyelmű lett, mint akit bírált.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 08:15
Tudod már mi volt a demke ratyi román?
Anyámat meg akkor vedd a szádra amikor belekulázik a pofádba.
Te kis román prosti.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.