Minden hobbiszakács életében eljön a pillanat, amikor ráébred, hogy ideje nekiállni zöldfűszereket termeszteni, hiszen sokkal finomabbak a szárítottaknál, és mégsem lehet mindig cserepeset vásárolni. Ha minden jól megy, hamarosan szép termésre számíthatunk majd a balkonon vagy a kertben, többre is, mint amennyit fel lehet használni csak főzéshez. Itt jön képbe a pesztó! Nemcsak elnyeli a […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.