Súlyos személyiségzavaráról beszélt az ATV-n Árpa Attila, a Borsnak pedig részletesen ki is fejtette, mi ez a gyógyíthatatlan betegség.

Árpa Attilának orvosi papírja van arról, hogy szociopata
Fotó: TV2

A színész filmjei segítségével diagnosztizálta magát a pszichológiai rendellenességgel.

Foglalkoztam pszichopata, szociopata, borderline és még sok fajta személyiségzavarral a filmjeimben megjelenő karakterek miatt a szo­ciopata típusban abszolút magamra ismertem. Egészen pontosan a nárcisztikus szociopatában. Ezt a felismerésemet pedig azóta orvosi szakvélemény is alátámasztja

- mondta a lapnak Árpa Attila.

Az ilyen személyiségzavarban szenvedők – így én is – igazi lelki manipulátorok, zsarolók, betegesen birtokolni vágyóak, passzív agresszívek. Az empátia és a megbánás mint olyan, nem létező jelenség náluk, maximum színjáték keretében és sokféle érzelem sem tapasztalható a skálájukon

- árulta el sötét titkait a színész-rendező, és úgy véli, mindez gyerekkorára vezethető vissza.

(Bors)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
@Főlökött: Honnan a jó anyádból tudod a jövedelmem mennyi volt 1998-ban te szerencsétlen...? XD
De persze tények ismeretét várod el... vicces... de hát aki fizetésekben mér egy embert... (főleg akinek NEM SAJÁT ÉRDEME VOLT hogy oda került, hanem a sorsnak ill a családjának köszönhet, ahol mint említetted nagykövet apuka volt ugyebár, ráadásul jó komcsi...) az sok egyéb vicces dologra is képes nyilván... De most jövök rá, hogy csak tréfálkozol mókázol nyilván... bocsánat... akkor.. hahaha... ez nagyon jó... hahaha XD
Főlökött
@Szeparepa2: Bocsánat, de ez : "Honnan a jó anyádból tudod a jövedelmem mennyi volt 1998-ban te szerencsétlen...? XD" ->egy bunkókat minősítő megjegyzés volt ! Kérem gondolja meg és végig! Már elnézést, de ezt lehetett volna finomabban is fogalmazni ! Anyukámat hagyjuk, amúgy szerencsétlen lennék ? Évi több mint 20 misis feletti fizetéssel ? Ha Ön úgy gondolja, biztos úgy is van...

Én elolvastam annó Árpa könyvét, sok-sok dolgot megértettem az akkori világból és mentalitásból - az akkori celebekről. Annó akkor Fridi olyan árat szabott a műsorainak, hogy nem fért rá a számológép kijelzőjére az összeg -> Árpa könyvében volt és még írt - mesélt sok - sok mindenről, mint pl. Jimmy, a Királyról is, tatyójában a fegyverrel, mellyel előszeretettel szeretett érvényt szerezni elképzeléseinek. Abban az időben elszállt vele a ló Fridivel is, de azóta magához tért és érdekes műsorokat készít.
Ha meg tetszett volna nézni Árpa - Fridi -> összezárva 24 órára típusú műsort, lejöhetett volna válaszom mibenléte. Ott Árpa nagyon sok mindent elmondott, a gyerekkori bandázás - élete -kábítószerezés, hogy jött ki az egészből. Több ízben előállították és jó úton haladt a börtön felé, de magához tért és kijött ebből.
Azért összedobott 1-2 filmet is, mint pl.: az ARGO 1 és 2. stb.

Én ebbe nem vittem politikát, mivel abban az időben megvolt a domináló politika és ha jól emlékszem Árpa sem politizált, egyik párt tagja sem volt. Ő felnőtt egy nagykövettségen, az adott érában és életvitelben. Komcsi lett volna, nem hiszem (!), egy gyerek volt akkor.
Majd felnőtt és azt a stílust és mentalitást vitte magával, amit ott tapasztalt és megtanult. Így lett az RTL-egyik igazgatója is, igen magas fizetéssel. Több évig regnált ott, tehát valamit tudhatott, hogy maradhatott és ténykedhetett.
Na ezt az emberkét minősíteni : "Kezdettől, mióta megjelent a közéletben látja, akinek szeme van, hogy egy seggfej idióta barom... " na az a vicces !
Szeparepa2
@Főlökött: Ad egy nem, azt írtam hpgy Ő volt jó komcsi, hanem a Kádárkorvan vajon valaki nagykövet, ha nem volt jó komcsi, mégis hogy lehetett volna? TEHÁT NYILVÁN AZ APJA... Ad kettő, az internet társalgási nyelv a tegeződés. Évi 20 misi fizetésű emberek szokták ezt tudni, és már vagy 25 éve szokták ezt tudni de sebaj... Ad három "elszállt a ló", "kábítószerezett"... pont most magad jellemzed ezekkel hogy egy tahó barom a fickó, mert ezekből egyenesen és triviálisan következik... Apuci posztbolsi hátszelével bejutott egy igazgatói székbe, ez lenne érdem? Azért nem rúgták ki azonnal, mivel "fentről" védték ez nyilvánvaló... AZAZ KORRUPT MÓDON, KORRUPCÓ RÉVÉN volt a poszton. Ha a papám illetve a körei befolyásosak, bármi igazgatója lehetek, úgy hogy semmit sem csinálok, néha benézek, ezt-azt aláírogatok, jópofizok és kapom a nagy fizetést... ez is nyilvánvaló... (kb ugyanígy volt a Berki Krisztián nevű őstulok szintén seggfej celeb a Fradi igazgatója)
Ezek mind pontosan a jellemtelenségét mutatják. Jellemes emberre SOHA nem száll el a ló. Soha nem vállal el protezsált ill korrumpált mód szerzett elit vezető állást, főleg amihez nem is ért. Soha nem fogad el luxus fizetést, amikor a népe 80% nélkülöz...
Szinte bárki össze tudna dobni egy-két filmet (lehet jobbat is mint az Argók, ha valaki alátol pár százmliliót, bár mondjuk jobb, ha dollárt, mert forintban ennyi a filmiparban semmire nem elég... azaz nagyon nagy zseninek talán igen)...
Könyvet bárki írhat bármiről, írhajta, hogy ez dokumentum értékű, de nem teszi minden egyes (legalábbis nagyobb horderejű) állítása mellé a kétségtelen bizonyítékot, akor az annyit is ér...
Fridi arcát egy percnél tovább kellene néznem, pláne a hangját hallanom, és kitépném a szemeim, levágnám a füleim... tehát marad a véleményem, vicces számodra vagy sem: kezdettől, mióta megjelent a közéletben látja, akinek szeme van, hogy egy seggfej idióta barom... ennyike... ;)
Főlökött
@Szeparepa2: Lehet ezt hinni, csak lehet, hogy nem igaz ! Sőt ! Az már nekem lejött, nem olvasta el a könyvét, mert maflára nem dotálták, nem nyomták a komcsik, sőt senki sem !
Egyszerűen - ami ragadt rá a nagykövetségen ( stílus-mentalitás-határozottság ) - felhúzott egy tisztességes öltönyt és határozottan ténykedve, elhitték róla, mindenki meg volt győződve arról, hogy Ő egy igazgatója az RTL-nek. Itt senki ráhatása - beleszólásan nem volt a dologba.

Tehát amikor minősít valakit, annak utána is kell járni, hogy tényleg az lenne, mielőtt beperelnék. Csak egy jótanács volt, ha lejön lejön, ha nem - nem.
Tetszik tudni jártam jónéhány fősulira - egyetemre, mindenhol azt tanultam a tanáraimtól, hogy a személyeskedés primitív ember-jellemi vonás. Azért nem minősítek senkit, még ha meg is érdemelné. Óckodok - elhatárolódok ezen ténykedéstől, mint belátható, nem véletlenül. Tanárok azért tanárok, hogy értelmet vigyenek a tanulatlan koponyákba, melyet több - kevesebb sikerrel végre is hajtanak :).
Julliteria
❣️ F­i­­­a­­­t­a­l­ p­­­u­n­­­c­­i­­m m­i­­­n­­­d­­­e­­­n ­­n­­­e­d­­v­e­­s­­­! F­o­­t­­ó é­­r­t­­é­­k­e­l­é­s­e ­-­­­ photo0621311.es17.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.