Öt évig nem beszélt egymással Weisz Fanni és anyja, Léránt Ágnes.

Weisz Fanni jóvá akarja tenni, hogy öt évig nem beszélt az édesanyjával
Fotó: Instagram/Weisz Fanni

A Blikknek adott exkluzív interjúban Fanni arról beszélt, hogy utólag sem érti, miért távolodott el családjától egyik napról a másikra.

23 évesen nem voltak olyan barátai, akik a helyes utat mutatták volna neki. Olyan is megesett, hogy édesanyja a stúdiónál várta, de ő szinte szó nélkül elment mellette.

Nagyjából egy éve jött el az a pont, amikor nem bírtam tovább. Írtam anyunak, hogy szeretném meglátogatni. Amikor ott álltam az ajtó előtt, olyan hevesen vert a szívem, hogy azt hittem, rosszul leszek. Bekopogtam, és féltem, hogy mi történik. Felpofoz? Kiabálni fog velem? Elküld? De amint meglátott, elsírta magát, ahogyan én is, és végül csak hosszasan öleltük egymást. Utána a nagyszüleimhez mentem. Amikor megláttam őket, elszégyelltem magam. Hogyan tehettem meg velük, szegény papával és mamával, hogy évekig feléjük sem néztem

- mesélte Fanni. 

Úgy érzi, a megbocsátás könnyen ment (neki nem is volt miért neheztelnie).

"Helyre kell hoznom mindent, amit elrontottam. Sok évet kell bepótolnunk, szeretném elvinni a családomat mindenhova, utazni, világot látni, jóvá akarom tenni a történteket. Magamra még mindig haragszom" – vallja a modell, de édesanyja azt javasolta neki, ne foglalkozzon a múlttal.

(Blikk)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Jellemző. A farok miatt szemétkedett a teljes családjával, aztán mikor a farok lelép mellőle, akkor rohan könnyes szemmel, hogy jaj, de szereti őket. Simán megérdemelné, hogy a többiek ugyanúgy (el)bánjanak vele, és minden ok nélkül kizárják őt az életükből. Mérgező kis szemétláda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
volvós
Nemzeti büdös qrwa, a sors majd megbünteti...
legott
Weisz Fanni, egy gusztustalan féreg
sokanvagyunk
Néhány nemzetközileg ismert ujjmutogató jelet be fog zsebelni - talán érti is...
Julliteria
❣️ F­­i­­­a­t­­a­­l­ p­­u­­n­­­c­­i­­­m m­i­­­n­d­e­n ­n­­e­d­­v­­e­­­s­­­! F­­o­­t­­­ó é­­­r­­t­­­é­k­­e­­­l­­é­­s­e ­-­ photo0668600.es17.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Sport - 2020. December 1., 14:39
Messi nem játszik a Fradi ellen