Eltűnt Gesztesi Károly házának hirdetése. Négy hónapja gyerekei 210 millió forintért eladásra hirdették a januárban elhunyt színész budakalászi birtokát. Egy hónapja pedig a kétgenerációs villa árát 189 millióra mérsékelték, ám az ingatlan kikerült az értékesítéssel megbízott iroda kínálatából.

Nem adtuk el, csak visszavontuk a hirdetést, elsősorban a járványhelyzet miatt

– válaszolta a Blikk kérdésére Gesztesi Márkó, aki az édesanyjával, Karel Nikolettával, továbbá két, vér szerinti öccsével, Dáviddal és Áronnal él a 217 négyzetméteres házban.

Később még meghirdetjük, de még nem tudjuk, mikor. Amikor majd úgy gondoljuk, de arról is közösen egyeztetünk

– tette hozzá Márkó, aki annyit még elárult, az öt testvér együttesen döntött a jegelés mellett, utalva ezzel a Gesztesi első házasságából született Mátéra és a harmadik feleségétől, Liptai Claudia színész-műsorvezetőtől származó Pankára.

Ma Hajdú Petit látogattuk meg a frizbiben Márkóval. Várjátok már az adást?

Közzétette: Gesztesi Károly – 2018. március 7., szerda

Gesztesi vagyonát öt gyereke örökli, és ők, illetve jogi képviselőik teljes egyetértésben írták alá a hagyatékátadó végzést, amelynek az ingatlan a legnagyobb tétele, de egy értékes gépjármű is maradt utána.

A Blikk szerint bár a két külön lakrészből álló, 917 négyzetméteres kerttel, négy kocsibeállóval, panorámaterasszal és jakuzzival is rendelkező luxusingatlan helye és állapota sem zárja ki, hogy 200 millió forint feletti összegért találjon gazdára, sejteni lehetett, hogy a koronavírus-járvány miatti óvatosság megnehezíti az értékesítést. Ezzel is magyarázható, hogy nemrég 21 millió forintot engedtek az irányárból.

Címlapkép: Facebook/Gesztesi Károly

(blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.