Palya Bea a Konyhafőnök VIP-ben lesz látható.

Hoppá! Visszatér a TV képernyőjére ez a népszerű sztár – Nem fogja elhinni, hogyan

Nagy bejelentést tett közösségi oldalán Palya Bea. Bár a népdal énekes a színpadon kívül kifejezetten ritkán szerepel a reflektorfényben, ezúttal elvállalt egy tévés szereplést, méghozzá nem is akármilyet. Bea ugyanis egy élő bejelentkezés keretein belül elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP című műsorban fogja tiszteletét tenni.

"Nagyon szépen kértek és én nagyon szeretem, ha kedvesek velem...Azt hiszem ez az elfogadás volt az, ami ebbe a műsorba véglegesen be tudott csábítani. Azt mondták nekem sok-sok beszélgetés után, hogy: "Figyelj Bea itt rád azért van szükség amilyen te vagy és nem kell másmilyennek lenni...A bejelentés hivatalos, a Konyhafőnök VIP-ban szerepelek, ami november9-én fog indulni. Nekem ez egy születésnapi ajándék, mivel november 11-én van a szülinapom és két nappal előtte elindul ez a műsor"

- lelkendezett rajongóinak Bea.

Forrás: Blikk

Kép: RTL

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
"Figyelj Bea itt rád azért van szükség amilyen te vagy és nem kell másmilyennek lenni..." - Másmilyennek? - Szerintem megtanulhatod ott, hogyan lehet öt kiló alapanyagból 10 deka ételmintát készíteni.
namihami
Nem tudtuk, hogy ki/mi hiányzik!?!?
Nem lehetne az összes tv, sőt még a rádióadókon is kizárólag főzőműsorokat adni? Mert most még olyan szegényes a választék. Úgy az adások számával, mint az adók mennyiségével (a maximumig) lehetne még bővíteni a választékot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.