Egyelőre enyhe tünetei vannak csak.

A Blikknek számolt be arról Bochkor Gábor, a Retro Rádió és az ATV műsorvezetője, hogy ő is elkapta a koronavírust – már csütörtökön is otthonról jelentkezett be a rádió reggeli műsorába.

A hír igaz, pozitív lett a tesztem. Kedd óta hőemelkedésem és pici izomfájdalmam van, amire fájdalomcsillapítót szedek. A közérzetem teljesen jó, szaglásom és ízlelésem van, úgyhogy ezzel egészen jól elvagyok

- mondta el a lapnak. 

Bochkor Gábor is elkapta a koronavírust

A péntek reggeli műsor már így zajlott

Fotó, címlapkép: Facebook/Bochkor/részlet az élő adásból

A műsorvezető a cikk szerint amint észlelte, hogy gyengélkedik, azonnal szólt a kollégáinak. Bár a gyorstesztje negatív eredményt produkált, a PCR-teszt már kimutatta a fertőzést. 

Amint érzékeltem magamon az első tüneteket, jeleztem a kollégáknak, akiket a napokban tesztelnek majd. Pénteken a szerdaihoz hasonlóan best of adás lesz, egy közös felkonf erejéig leszünk adásban Lovász Lacival, hogy beszámoljunk a kialakult helyzetről. Mindenkinek felállítják a szükséges technikát az otthonában, hogy hétfőtől adást tudjunk csinálni. Amíg nincs meg mindenkinek a negatív eredménye, addig senki nem megy be a rádióba

- magyarázta a lapnak a rádiós. Bochkor a koronavírus miatt az ATV-n futó műsorába sem tud bemenni, ott is best of adás lesz.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Nini világos hogy senkit se kerül el !! Se celebet, se narancsosokat, se mi hazank ostobáit! Senkit se keül el a covid!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.