Komoly vita alakult ki Dudás Miklós és Baukó Éva között. A kommentháború a sportoló párjának tegnapi RTL Klub Reggelis szereplésével indult – számolt be a Blikk.

Dudás párja, Szigligeti Ivett, az RTL Klub Reggeli műsorában szerepelt, amelyben azt fejtegette, hogy szívesen helyezkedne el a médiában. Baukó erre a kijelentésre reagált egy kissé hevesen, egészen pontosan azt írta, hogy Szigligeti nem elég jó ehhez a szakmához.

Dudás nem hagyta a dolgot ennyiben, egyik kommentjében ment neki Baukónak.

Betaláltam úgy érzem. Igyál valamit nyuszika nagyon idegesnek tűnsz! Elfogyott a lové hogy ennyire szerepelni akarsz?! Na sebaj, nemsokára itt a nyár mehetünk a Balcsira, meghívunk, csak eldugjuk a piát előled, dolgozz csak meg érte. U.i: előbb ülök 20 évet mint egy ilyen boldogtalan nulla sz@rtól bocsánatot kérjek. Szépséges napot, Te lelki nyomorék!

– írta Dudás kommentben Baukó posztjához.

A dolog odáig fajult, hogy Baukó a Blikk megkeresésére elárulta, feljelentést fog tenni becsületsértésért.

Nem tartom sokra ezt az álsportolót, aki ráadásul nettó hazugságokat ír rólam. Meg fogom tenni a szükséges lépéseket. Elegem van ezekből az álszent, hazug emberekből! – mondta dühében a Való Világ egykori szereplője.

„Dudás Miklósnak üzenem , hogy a becsületsértő kommentjeiért mindenkitől összegyűjtőm a sreenshotokat, akiket meg akart b@szni, akivel a feleségét meg akarta csalni csak ebben az évben, beszélgetései screenshotjait posztolni fogom, ha nem kér nyilvános villámgyorsan bocsánatot. Kettőt már be is szereztem!

– írta Baukó a Facebook oldalán, a posztban továbbá olyan durva jelzőket írt, mint „álsportoló,” „a feleségét nyíltan alázó szarkupac”.

– írta közösségi oldalán a Való Világ egykori szereplője.

Dudás Miklós-nak üzenem , hogy a becsületsértő kommentjeiért mindenkitől összegyűjtőm a sreenshotokat, akiket meg akart...

Közzétette: Eva Bauko – 2020. október 30., péntek

Forrás: Blikk

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fergeteg
Kik ezek a díszkurvák éa lumpemproli celebek???
namihami
A prosti meg a médiamajom harcolnak.
Húúúhaaaaa!
DR PRÉDlKÁTOR
Hallottam Baukóról. Véleményemet nem árulom el...
Megnéztem, hogy ki a másik nő: www.szeretlekmagyarorszag.hu/blogot-irt-mellmutetjerol-a-magyar-modell/
Húúúúúúúúúúúúú... aztán megnéztem, hogy ki ez a Dudás. Naaaaaaaaaaaaaaaaaa ez aztán már húúúúúúúúúúúúú
Nessy
Baukó, a kis "szüzike", életelme bárkit megvádolni. Már ezt eljátszótta pár éve, sikeresen.
Málna
Baukó és Dudás stílusa tökéletesen passzol egymáshoz. Csak azt nem értem, hogy egy ilyen szép és kedves nő, mint Ivett, mit keres egy ekkora tahó mellett...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.