Így zajlik a színész élete.

Döbbenetes vallomást tett Stohl András

Stohl András legújabb színházi szerepéről mesélt, melyből kiderült, hogy többek között 54 oldalnyi szöveget kellett hibátlanul megtanulnia.

"Öt hétig próbáltunk, ami borzasztóan kemény feladat. Csak nekem ötvennégy oldalnyi szövegem van, amit rettentően megterhelő észben tartani. Ráadásul olyan jó a fordítás, és olyan pontosan van megírva a darab, hogy minden egyes szó jelentőséggel bír. Így tehát hibázni, bakizni most a legkevésbé sem lehet." – mesélte a a Házassági leckék középhaladóknak 2. című darab kapcsán, mely a Centrál színházban látható.

Az ember sok mindenen keresztül megy, az 54 oldal mellé pedig 53 leélt év párosul, ami kellő mennyiségű tapasztalatot is magában hordoz:

"Sok minden megtörténik egy ember magánéletében, főleg, ha ötvenhárom éves, mint én. Viccesen szoktam is mondani, hogy kevés olyan szerep van a világirodalomban, amelyben ne találnék egyezést az életemmel" – ecsetelte a színész.

Forrás: Blikk/Bors

Kép: TV2

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Pokróc: pedig képzel el, bizony meg tudja tanulni, mint általában a színészek. példa rá az "Úri muriban " Csörgheö Csuli ugyancsak nehéz szerepe.
ómió
@silber13: A makogás nálad már "bolsi invenció", fajgyökér? Jogdíjat még nem szedsz utána? És nem is hazudod azt? El ne múlaszd!
legott
Döbbenetes, hogy egy piás-kábszeres köcsög, aki bedrogozva tönkretette egy másik ember életét, még reflektorfényben lehet.

Ráadásul TV2? Ezzel végleg kiírta magát normális emberek közül.
Elnyomó rendszert közvetve sem szolgál ki egy normális ember !!!
Az elnyomás, a zsarnokság minden kivetülésétől Irtózik egy normális ember !!!

Hányingerem van ettől az embernek látszó tárgyiasított megélhetési gecitől és a fajtájától !!!
silber13
@ómió: Hihihi!:-)))))))))) mitbrekegsz ittte morális és szellemi toprony! Lódulj a csúti félnótás főnököd seggét nyalni, másra se vagy alkalmas!:-)))))))))))
NKF
Nagyon futtatják ezt faszkalapot.Kussolhatna már!
ómió
@silber13: Ilyen vidám kikurjongatni Böszmefi vezéred hátsójából, bolsiék fajgyökere!? Na, meg onnét még a nemlétező észt is osztani? Ez lehet ám, a "felhőtlen" efftársi tetüfi élet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.