Indoklás nélkül hagyta ki.

Mi történhetett? Curtis nem jelent meg népszerű műsora felvételén

A rapper indoklás nélkül maradt távol a felvételről, pedig így nem is folytathatja a versenyt. Néhány lájkolásából sejthető, hogy telefonközelben van.

A Sztárban sztár 10. adása előtt a műsorvezető, Till Attila bejelentette, hogy Curtis nem ment el az aznapi próbákra, sőt a show élő adásába sem érkezett meg, és semmit sem tudnak róla a műsor szerkesztői. Később kiderült, hogy mivel Curtis továbbra sem futott be, hivatalosan is kizárták, nem versenyezhet tovább, így a jövő héten biztosan nem lehet ott a Sztárban sztár döntőjében.

Forrás: hvg

Kép: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Nagy úr a kokain és az egyéb drogok!!Én 100% ig biztos voltam benne, hogy vissza fog esni csak idő kérdése az egész!A drog elvonó csak minimális hatékonysággal működik általában a betegek 90% a visszaeső!
rokker33
Nagy úr a kokain és az egyéb drogok!!Én 100% ig biztos voltam benne, hogy vissza fog esni csak idő kérdése az egész!A drog elvonó csak minimális hatékonysággal működik általában a betegek 90% a visszaeső!
SystemError
A ló néz a csikó meg két napja be van kólázva és reggel már azt sem tudta, hogy merre van arccal.
rokker33
@adrenalink: HAZUDIK!! LL junior a 3 éves fiát vesztette el ,de mégis csinálja tovább!Ez a show biznisz, ha valaki nem tudja 100% os teljesítménnyel csinálni az ne csinálja!Nekem is meghalt édesapám 6 éve mégis dolgozom tovább egy étteremben és a vendégeknek nem lehet azt mutatni,hogy bánatos vagy ideges vagyok!!!Ez van visszaeső drogos kutya...
adrenalink
@rokker33: Nem tűnik logikusnak /soha nem drogoztam/, hogy 8 hét után, úgy, hogy a közönség szerette, ő is láthatóan élvezte a feladatok többségét, 2 adással a vége előtt "pókosodott" be.
Azért egy Jókai bableves felszolgálását ne hasonlítsuk össze egy milliós nézettségü műsorban való bohóckodáshoz. De mindenki azt gondol amit akar.
rokker33
@adrenalink: Ez csak egy példa volt !De a drog az ilyen ! Én nem élek vele ,de volt sok munkatársam aki használta és hiába kerestek 1700-2000 eurót a kábítószer elvitte az összes pénzüket és ki lettek baszva!!Az hogy valakit boldognak látsz és kiegyensúlyozottnak még az semmit nem jelent!Curtis egy visszaeső, aki ha nem teszi le a drogokat VÉGLEG ,akkor soha nem fogja letenni és a karrierjébe fog kerülni!!Ott volt a happy-gang énekese Roland az is egy drogos kutya volt 45 évesen halt meg,de nem egyedi eset!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.