Boros Csabáról is kiderült, hogy megfertőzte a koronavírus, melyről a Talpra magyar keddi műsorában mesélt a zenész-műsorvezető.

A Republic zenekar tagja, illetve a Petfőfi Rádió műsorvezetője másfél hete érezte először, hogy izületi fájdalmai vannak, így önkéntes karanténba helyezte magát. Ám hiába múltak el már napokkal ezelőtt a tünetei, a frissen elvégzett koronavírus tesztje nagy meglepetésére pozitív eredményt mutatott. Boros Csaba erről kedden reggel a Petőfi Rádió Talpra magar című műsorában beszélt.

Kedves Barátaink! A mai kormány bejelentésnek megfelelően, augusztus 15-ig nem lehet tartani 500 fő feletti...

Közzétette: REPUBLIC – 2020. április 30., csütörtök

A biztonság kedvéért, mondom, elmegyek egy autós koronavírusttesztre, mert ezen a héten már teljes erővel bent leszek, és itt van a nyakunkon egy csomó interjú. Hazamentem teljes nyugalomban, hogy most már minden oké, erre éjjel jön az e-mail, hogy pozitív vagyok. Nem hittem a szememnek.

Borost egyébként ma este a Petőfi TV Én vagyok itt című műsorába várták volna, a Republic ugyanis ott mutatja be a legújabb klipjét. A zenész-műsorvezetőnek viszont ezt a beszélgetést nag valószínűséggel ki kell hagynia – nem tarthat a többiekkel.

Címlapkép: Facebook/Republic

(hirado.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Oposit
Már hiányoltam ezt a csimaszt. Meglepő lett volna, ha ő kimarad a celebcovid19 buliból.
Pálinkás Pál
Vazze...tényleg vírusos??? ez most valami új trendi??? covidos voltam ,túléltem...mellesleg ha nem vagy halálodon ,nagyjából egy influenzával azonos...feltétlenül be kell jelenteni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.