Anyagi megfontolásból visszatért régi hivatásához Nagy Alekosz  a ValóVilág negyedik szériájának nyertese.

Másfél éve visszamentem vagyonőrnek. Elfogyott a pénz

– árulta el Alekosz a Life TV péntek esti, Összezárva című műsorának felvételén.

Alig sikerült megemészteni Alekosz rajongóinak két héttel ezelőtti kisfilmjét, amiben Rambót alakította, máris itt egy...

Közzétette: Mokka – 2014. november 24., hétfő

Nem egy neves cégről beszélünk, ez egy kisebb vállalkozás

– kezdte Alekosz a sejtelmes válaszadást, majd HajdúPéter, a műsor házigazdája többszöri kérdésére is azt válaszolta, hogy „itt” van a munkahelye.

A kettes portán ülök, én szoktam beengedni a sztárokat a sorompón

– közölte Alekosz, és ekkor Hajdú majdnem félrenyelt.

EHárom napja volt itt egy riasztás, én jöttem ki – érzékeltette Alekosz, aki hozzátette: szeret a budaörsi rendezvényközpontban dolgozni. 

Címlapkép: Facebook/Mokka

(blikk.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
@Cicamama55: Ha nem villogott volna,akkor már hamarabb elfogyott volna a pénze és csóró marad,de így a sok birka nézte ezt az idiótát és a csatornákon keresztül dőlt a lóvé!! Most már senkit sem érdekel és jöttek az új celebek neki meg maradt az alja munka! Ő kihozta ebből a legjobbat és évekig fizikai munka nélkül keresett több milliót!De ott van Berki Krisztián Puzsér a Gáspár família és még rengeteg élősködő aki csak a pénzt zsebeli be munka nélkül!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@Shikari: ne erőltesd már ezt a nagy kacajt azzal a sok zárójellel...elegendő egy-két jel is...abból is tudjuk, hogy jót nevettél.

Köszi.
Bástya Béla Elvtárs
Korrekt ember celeb létére! Neki nem szégyen a munka!
Cicamama55
@rokker33: Igaz! Az általad említett bagázsról már nincs is véleményem, szóra sem érdemesek! Ő a munkát választotta, ezt értékelem én is, ezért szóltam egyáltalán hozzá. Én arra az időszakra gondoltam, amikor Alekosz a műsort megnyerte. Ha az ott nyert pénzt nem szórja el, hanem tovább folytatta volna csendben a munkáját, amit előtte is csinált, nyugodt élete lehetne mára...Gondolom már Baukó Éva is "lekopott" róla..
Aki Én
@Shikari: ...de még ezzel a teljesítménnyel is különb ember tenálad :-))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))
silber13
@Shikari: -szerinem a "libsiket-2 egyáltalán nem bosszantja a határtalan primitív hülyeséged ugyanis ezen nagyon jókat röhögnek!
silber13
@Shikari: Tévedés! Egyáltalán nem hörögnek, ez a te privilégiumodAlekosz rühell melózni, póbálkozott a kocmi zenéléel is, teljes csőd lett az eredmény. Nem ért semihez,egy nudli krapek..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.